14.3.2018

Bonuspartnerit esittelyssä: Terveys-Tuulia S-market Tikkulassa

Terveys-Tuuliasta luontaistuotteita terveellisen elämäntavan tueksi.

Terveys-Tuulia

  • Osoite: Tikkulantie 2, Pori.
  • Avoinna: ma-pe 10–19, la 9–17
  • Terveys-Tuulia on osa Terveys Tieto -kauppojen ketjua.
  • www.terveystuulia.fi

Bonuspartnerit esittelyssä -juttusarjassa esittelemme vuoden 2018 aikana Satakunnan Osuuskaupan yhteistyökumppaneita, joilta saa Bonusta S-Etukortilla.

 

S-market Tikkulassa sijaitsevan Terveys-Tuulian valikoimasta löytyy mm. luonnonkosmetiikkaa, ravintolisiä, homeopaattisia tuotteita, solusuolaa ja Ruskovillan luonnonkuituisia vaatteita ja vuodevaatteita. S-Etukortilla kertyy Bonusta kaikista tuotteista.

"Talvella asiakkaani suosivat flunssan estoon auringonhattua ja sinkkiä sisältäviä tuotteita. Jos flunssa on jo iskenyt, oireita voi hoitaa luonnonantibiooteilla ja C-vitamiinilla" neuvoo fytonomi Tuula Hämäläinen. "Keväällä suosittu tuote on beetakaroteeni, joka suojaa auringonvalon haitoilta. Samoin keväällä kysyntää on ollut puhdistuskuureista. Läpi vuoden suosittuja ovat nivelten hyvinvointia edistävät tuotteet."

Tuula Hämäläinen on monille asiakkailleen tuttu kasvo pitkältä ajalta, sillä hänen työuransa tiskin takana on kestänyt jo 55 vuotta. "Maailma on tietysti muuttunut paljon, mutta asiakaspalvelu on aina ollut kaikkein tärkeintä."

Tikkulan myymälän lisäksi tuotteita voi tilata myös postiennakolla.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Luontaistuotekaupat
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Luontaistuotekaupat toimipaikkoja: