Amarillo Pori

Amarillo on tyyliltään raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta, ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta sekä mukavaa fiilistä. Tule testaamaan ja viihtymään!
Gallen-Kallelankatu 7, Pori

 

Torero Pori

Torerossa nautit aidoista espanjalaisista makuelämyksistä sekä mutkattoman lämpimästä palvelusta keskellä Porin sydäntä, Kävelykadulla torin laidalla. Hiiligrillissämme paistuvat herkulliset pihvit, kanat ja kalat  sinulle, rakkaillesi sekä ystävillesi. Tervetuloa!
Yrjönkatu 12, Pori

 

Rosso Pori

Rosso on jo viisi vuosikymmentä viihdyttänyt suomalaisia rennolla tunnelmallaan ja italialaisilla herkuillaan. Meillä pääset nauttimaan rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoistamme. Lämpimästi tervetuloa!
Antinkatu 11, Pori

Coffee House Pori

Coffee House on mahtava vaihtoehto aamiaispaikaksi ja ykkösvalinta päiväkahville! Coffee Housesta saat aina ammattilaisen valmistaman kahvin ja teen sekä paikan päällä paistetut herkulliset ja tuoreet croissantit, bagelit, toastit ja smoothiet. Tervetuloa herkuttelemaan!
Liisankatu 2-4, Pori

Pub Winston

Winston on olennainen pala porilaista pubikulttuuria: tulit sitten yksin, kaksin tai seurassa – yhdelle, kahdelle tai useammalle – pitämään hauskaa tai tekemään uusia tuttavuuksia, Winston on siihen juuri oikea paikka. Listaltamme löytyy myös illanviettoon sopivia ruoka-annoksia. Tervetuloa!
Gallen-Kallelankatu 8, Pori

Tilausravintola Satakunta

Tilausravintola Satakunta tarjoaa päivittäin aamiaista, ja toimii muuna aikana tilausravintolana. Tarjoilemme sinulle aitoja satakuntalaisia makuja ja järjestämme myös juhlia ja tilaisuuksia toiveidenne mukaisesti. Tervetuloa nauttimaan!
Gallen-Kallelankatu 7, Pori

Ravintolamaailma Prisma Mikkola

Prisma Mikkolan Ravintolamaailmasta löydät helpon ja nopean koko perheen ravintolan PizzaBuffan, jossa tarjoilemme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – kaikki samaan hintaan ja niin paljon kuin jaksat syödä. Ravintolamaailmassa sijaitsee myös Presso, joka tarjoaa sinulle vastakeitetyn kahvin, uunituoreet leivonnaiset ja reilusti täytetyt leivät, sekä Hesburgerin. Tervetuloa!
Itäkeskuksenkaari 6, Pori

ABC ravintolat:
Huittinen, Kiikoinen ja Tikkula

Meillä kannattaa pysähtyä! Jokaiselle jotakin: herkullinen noutopöytälounas, raikas salaattipöytä, a’la carte -annoksemme ja tuore kahvi lisukkeineen odottavat juuri sinua. Tervetuloa!

Loimijoentie 89, Huittinen

Taitajantie 3, Kiikoinen

Tikkulantie 2, Pori