LadyLine

LadyLine-hyvinvointikeskeskukset

 

LadyLine on naisille hyvinvointipalveluja tuottava ketju, jonka palvelumaksuista asiakasomistajat voivat saada Bonusta. LadyLine–ketjun toimipaikat tulevat bonusyhteistyöhön erikseen sovittavan aikataulun mukaan. Lokakuusta 2013 lähtien Bonusta saa seuraavien paikkakuntien LadyLine–hyvinvointikeskuksista: Iisalmi, Kajaani, Kauniainen, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Pori, Porvoo, Rovaniemi, Seinäjoki ja Vaasa (Ritz).

 

LadyLine–hyvinvointikeskuksesta saa monipuolisia liikuntapalveluja, ravintovalmennusta ja henkilökohtaista liikunta- ja hyvinvointiohjausta. Palveluissa voi olla keskuskohtaisia eroja. Palvelun avausmaksun lisäksi teemme kanssasi liikuntapalveluiden käyttöön oikeuttavan palvelusopimuksen.

 

LadyLinessa palvelusopimuksen voi tehdä osassa LadyLine-toimipaikkoja netissä www.ladyline.fi tai itse toimipaikassa. Palvelusopimuksen teon yhteydessä rekisteröidään jäsennumero joko netissä liittymistapahtuman lopuksi Asiakasomistajan tunnistautumispalvelun kautta tai toimipaikassa ilmoittamalla jäsennumero S-Etukortista, joka kirjataan LadyLine–järjestelmään.

 

Bonusta saat kuukausittaisista palvelumaksuista, jotka kattavat kaikki LadyLine-keskuksen hyvinvointipalvelut. Bonuksen saaminen edellyttää palvelusopimuksen tekemistä LadyLine verkkokaupassa tai LadyLine–keskuksessa, jos keskuksella ei ole vielä verkkokauppaa. Liittyessäsi maksat sekä aloitus- että ensimmäisen palvelumaksun. Jäsennumero S-Etukortista rekisteröidään verkkokaupassa liittymistapahtuman lopuksi Asiakasomistajan tunnistautumispalvelun kautta. LadyLine-keskuksessa liittyessäsi jäsennumero rekisteröidään LadyLine –järjestelmään. Bonusta kerryttävän palvelumaksun voit maksaa joko kuukausittain tai 12/24 kk kertaostona, jolloin Bonus tulee koko summasta kerralla.

 

Kuukauden 20. päivään mennessä maksetut maksut kirjautuvat pääsääntöisesti saman kuukauden bonusostoiksi, myöhemmin maksetut seuraavalle kuukaudelle. Työnantajan maksamilla Smartum-seteleillä tai –saldolla Bonusta ei myönnetä.

 

Jos sinulla jo on palvelusopimus, niin LadyLinen verkkokaupassa olevan vihreän "Bonusta S-Etukortilla" –täpän kautta pääset Asiakasomistajan tunnistautumispalveluun, jossa jäsennumero rekisteröidään kerryttämään Bonusta LadyLine–hyvinvointikeskuksen kuukausittaisista palvelumaksuista. 

 

Tervetuloa tutustumaan palveluihin.

 

www.ladyline.fi

Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni