1.1.2017
11 kommenttia

Satavuotias tarjoaa satasen edut uusille omistajilleen!

Voimassa: 1.1.2017 - 31.12.2017

Juhlavuoden kunniaksi voit nyt liittyä omistajaksi maksamalla 100 euron osuusmaksun kerralla ja vastineeksi pääset tutustumaan 100 euron arvoisten etuseteleiden myötä omistamasi osuuskaupan palveluihin.

Saat 100 euron liittymisedut, kun maksat heti liittyessäsi koko 100 euron osuusmaksun.

Etusetelit

2 x 5 € etusetelit ravintolaan: käy maksamiseen Porin Rossossa, Torerossa, Amarillossa, Coffee Housessa, PizzaBuffassa tai Pressossa tai ABC Ravintoloissa: Huittinen, Kiikoinen tai Tikkula.

20 € etuseteli Kodin Terraan.

20 € etuseteli Sokos Satakuntaan.

20 € etuseteli Prisma Mikkolan tai Länsi-Porin käyttötavaraosastoille (elektroniikka, kodinkoneet, kirjat, koti, urheilu, remontointi, puutarha, pukeutuminen, lasten vaatteet ja lelut).

10 € etuseteli, joka käy maksamiseen seuraavissa toimipaikoissa:
Prisma: Länsi-Pori tai Mikkola. S-market: Harjavalta, Huittinen, Kankaanpää, Kokemäki, Merikarvia, Pori: Herkku, Lukkarinsanta, Noormarkku tai Tikkula. Sale: ABC Kiikoinen, Kankaanpää Opistonkatu, Kiikka, Köyliö, Luvia, Pomarkku, Pori: Lavia, Paratiisinmäki, Reposaari, Sampola tai Vapaudenkatu tai Vanha-Ulvila.

20 € etuseteli, joka käy maksuvälineenä yli 100 euron huolloista, varaosista ja autotarvikkeista seuraavissa toimipaikoissa: AutoPalin: Pori tai Rauma. Karla: Huittinen, Kankaanpää, Pori tai Rauma.

Näin liityt

Liittyä voit Satakunnan Osuuskaupan toimipaikoissa (Prismat, Sokos, Kodin Terra, osassa S-marketteja - tarkista asia henkilökunnaltamme) tai palveluneuvojan vieraillessa myymälässäsi. Voit liittyä myös verkossa: www.liityasiakasomistajaksi.fi.

Voit liittyä asiakasomistajaksi myös 20 euron osaosuusmaksulla, mutta silloin juhlavuoden 100 euron tutustumisedut eivät ole voimassa. Jos liityt 20 eurolla, voit kerryttää loput osuusmaksusta kahden vuoden aikana Bonuksilla.

Liittyessäsi sinulle avataan S-Tili S-Pankkiin Bonuksen maksamista varten. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.

Lisätietoja liittymisedusta

Liittymisetu koskee vain uusia S-ryhmän asiakasomistajia. Liittymisetu ei koske jäsenyyden alle 1 v. sitten irtisanoneita ja uudelleen jäseneksi liittyviä henkilöitä tai sellaisia, jotka ovat jo asiakasomistajia toisessa S-ryhmän osuuskaupassa. Liittymisetu myönnetään, kun henkilö perustaa oman asiakasomistajatalouden ja henkilöstä tulee talouden pääjäsen. Liittymisetu koskee myös sellaisia asiakasomistajia, jotka siirtyvät toisesta osuuskaupasta Satakunnan Osuuskaupan jäseniksi (jäsenyys siirron jälkeen vain Satakunnan Osuuskaupassa).

Ladataan kommentointia...