8.2.2017
20 kommenttia

Koko perheen tapahtuma 29.4. Porissa!

Voimassa: Toistaiseksi

100 lasissa koko perheelle Satakunnan Osuuskaupan 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Isomäki Areenalla hyvään tarkoitukseen.

Lipputilanne perjantaina 28.4.

Lippuja tapahtumaan löytyy vielä kaikista myyntipaikoista!

Tapahtumapäivänäkin liput myynnissä: Prisma Mikkola ja Länsi-Pori, Sokos Satakunta, S-marketit Kankaanpää, Kokemäki, Harjavalta, Huittinen ja Merikarvia.

 

Satakunnan Osuuskaupan juhlavuoden tapahtumat jatkuvat lauantaina 29.4. Isomäki Areenalla järjestettävällä huikealla koko perheen tapahtumalla.

100 lasissa -tapahtuman päätähtinä ovat Suomen suosituin poptähti Robin sekä Benjamin. Musiikin lisäksi Satakunnan Osuuskauppa toteuttaa Isomäki Areenalla monenlaista koko perhettä kiinnostavaa tekemistä. Tapahtuman juontaa YleX:sta tuttu parivaljakko Köpi ja Viki.

Isomäki Areenan ovet aukeavat klo 12.

Arvioitu aikataulu ja ohjelma

klo 12.30 Vihreä Teatteri esittää makupaloja perhenäytelmästä Pessi ja Illusia
klo 13 Benjamin
klo 14.15 Sokoksen ja Prisman koko perheen muotinäytös kevään ja kesän muodista
klo 15 konsertin lipputuloista kertyneen hyväntekeväisyyskohteen julkistus
klo 15.15 Robin

klo 17 tapahtuma päättyy, hyvää kotimatkaa!

Lisäksi hallin D-käytävällä toisessa kerroksessa: valokuvauspiste, urheiluseurat liikuttamassa lapsia, myynnissä pientä syötävää ja arvontaa. Myös Onni ja Apsi pistäytyvät tervehtimässä lapsia! AutoPalinin uutuusautoja esillä ulkoalueella!

Puolet hyväntekeväisyyteen

Ikärajattoman tapahtuman pääsylipun hinta on S-Etukortilla 19 € (norm. 29 €).

Tapahtuman lipunmyyntituloista puolet lahjoitetaan lapsiin ja nuoriin liittyvään hyväntekeväisyyskohteeseen. Lahjoituskohdepaljastetaan tapahtumassa!

Liput myynnissä! Lippuja myydään vain seuraavissa Satakunnan Osuuskaupan toimipisteissä: Prisma Mikkola ja Länsi-Pori, Sokos Satakunta, S-marketit Kankaanpää, Kokemäki, Harjavalta, Huittinen ja Merikarvia.

Alle 2-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi. Lipun hinnasta ei saa Bonusta tai maksutapaetua. Tapahtuman kesto klo 12-17. Enintään 6 lippua/S-Etukortti.

Vastauksia kysymyksiin

Liput:

100 lasissa-tapahtuma on ikärajaton, joten alaikäinenkin voi tulla ilman vanhempiaan tapahtumaan, suositusikäraja 12 vuotta.

Lippujen hinta S-Etukortilla 19 €/kpl, norm. 29 €. Lipun hinnasta ei saa Bonusta. Puolet lipun hinnasta annetaan hyväntekeväisyyteen.

Lippuja ei varata esim. puhelimitse. Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin.

Näkö- tai liikuntavammaisen (esim. pyörätuoliasiakkaan) saattaja pääsee tapahtumaan samalla lipulla.

Lipunmyynti tapahtumaan vain Satakunnan Osuuskaupan seuraavista toimipaikoista: Prisma Mikkola, Prisma Länsi-Pori, Sokos Satakunta, S-market Harjavalta, S-market Huittinen, S-market Kokemäki, S-market Kankaanpää, S-market Merikarvia.

Lippuja voi ostaa lipunmyyntipisteistä vielä tapahtumapäivänäkin, jos lippuja on jäljellä.

Lippuja ei myydä tapahtumapaikan ovelta. Tapahtumapaikkaa lähin lipunmyyntipiste on Prisma Länsi-Pori, os. Eteläväylä 2, Pori (etäisyys tapahtumapaikasta n. 1 km).

Liikkuminen:

Alueella on ohjattu maksuton pysäköinti.

Tapahtumaan on käynti Isomäki Areenan pääsisäänkäynnistä, hallin länsipäästä.

Tapahtuman aikana ei pääsääntöisesti voi poistua ja palata takaisin halliin.

Permannolle pääsee myös esim. lastenvaunuilla ja pyörätuolilla.

Palvelut:

Isomäki Areenan sisäänkäynnin yhteydessä tapahtumakävijöitä palvelee narikka, jonne voi halutessaan jättää vaatteet. Narikkamaksu 3 €.

Isomäki Areenalla tapahtumavieraita palvelevat Satakunnan Osuuskaupan tuotemyynti (D-käytävä ja permanto), jossa myydään pientä suolaista, limsaa, karkkia jne. Avoinna on myös jäähallin ravintola, lisäksi permannolla myydään karkkia, limsaa ja muuta pientä ruokatuotetta. Omia ruokia ja juomia ei suositella tuotavaksi tapahtumaan.

Tapahtumavieraiden käytössä hallissa ovat seisomakatsomo, istumakatsomot ja päällystetty jää lavan edessä. Katsomoon ei ole myynnissä paikkalippuja.

Jääalueella on vain pystypöytiä, ei istumapaikkoja tai penkkejä.

Jäähallin ravintola on avoinna tapahtuman aikana ja palvelee tapahtumavieraita. Ravintolakatsomon pöydät ovat vain ruokailijoiden käytössä.

Ravintola Patasydämessä klo 12-16

Buffet

Vihersalaatti, melonisalaatti, dippikasvikset, tikkuperunat, smiley –perunat, perunamuusi, kananugetteja, lihapullia, nauravat nakit,  paprikamajoneesi-kermaviilikastike.

Hinta 6 € lapset, 12 € aikuiset

Tapahtuman ajankohta:
29.4.2017
Ketju: S-market, Prisma, Sokos
Ladataan kommentointia...