2.1.2017

Juhlavuoden etuna AutoPalinilla huoltosopimus

Voimassa: 1.1.2017 - 30.12.2017

Kolmen vuoden huoltosopimukseen 1. vuosi kaupan päälle / 0 euroa. Tarjous koskee niin uusia kuin vaihtoautojakin. (Etu alk. 348 €)

Huoltosopimus uuteen autoon - huoletonta autoilua kiinteällä kuukausihinnalla

Kun teet huolto- huolenpito- tai Volvo -sopimuksen uuteen autoosi, tiedät tarkalleen autoiluusi liittyvät menot. Huoltosopimuksella varmistat helpon ja huolettoman autoilun vuosiksi eteenpäin. Huoltosopimus tarjoaa kiinteällä kuukausihinnan kaikki määräaikaishuollot ja  turvan ikäviltä yllätyksiltä. Sen tehtyäsi voit ennakoida tarkasti autoiluusi liittyvät menot vuosiksi eteenpäin. Uuden auton Huoltosopimuksen sisällöstä. Sopimuksen sisältöön kuuluvat mm. määräaikaishuollot, huolto-ohjelman ja -pöytäkirjan mukaiset huoltopalvelut sisältäen työn ja materiaalit, ajoneuvon normaalissa käytössä kuluvat osat, korjaukset jotka ilmenevät sopimuksen aikana.

VaihtoPalin huoltosopimus vaihtoautoon - vaivaton ja helppo tapa pitää autosi aina huollettuna

Vaihtoauton huoltosopimus tehdään  aina kolmeksi vuodeksi. Se voidaan tehdä käytettyihin autoihin jotka ovat alle 12 vuotta vanhoja ja alle 200 tkm ajettuja autokaupan yhteydessä tai vaihtoehtoisesti AutoPalinin tai monimerkkihuolto Karlan huollossa.
Huoltosopimuksen sisältöä:
Valmistajan/maahantuojan määrittelemän huolto-ohjelman mukaiset vuosi-/määräaikaishuollot alkuperäisosin (työt + materiaalit). Huoltopaikkana on AutoPalinin edustamissa merkeissä AutoPalin ja muissa merkeissä monimerkkihuolto Karla.
• Ei sisällä lisätöitä esim jakohihnan vaihdot, ilmastointihuolto, jarrunesteen vaihto, polttimoiden ja sulkien vaihto(nämä työt veloitetaan erikseen)
• Ei kata muiden teknisten vikojen korjauksia tai vauriokorjauksia

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Ketju: AutoPalin
S-kanavan sisällöt asiasanalla: Kesäedut
Ladataan kommentointia...