Valtakunnalliset bonusyhteistyökumppanit


LähiTapiola

LähiTapiola on suomalainen asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, jonka tuotteet ja palvelut kattavat muun muassa vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut.

LähiTapiolan asiakkaat voivat kerryttää vakuutusmaksuistaan S-ryhmän Bonusta rekisteröimällä asiakasomistajuutensa LähiTapiolaan. Rekisteröinnin voi tehdä verkossa, puhelimitse tai LähiTapiolan toimistossa. Bonusta kertyy useimmista yksityishenkilöiden vakuutuksista. Kuukauden 20. päivän jälkeen maksetut vakuutusmaksut lasketaan pääsääntöisesti vasta seuraavan kuun bonuskertymään.

Lisätietoa Bonuksen kertymisestä:
www.lahitapiola.fi


Elisa Saunalahti

Bonusta saat Elisan Saunalahti 4G ja 5G Ready puhe- ja mobiililaajakaistaliittymistä sekä Elisan Saunalahti Laajakaista -liittymistä. Lisäksi Bonusta kerryttävät Elisan matkapuhelinliittymät.

Bonusta saat kotimaassa soitetuista puheluista ja videopuheluista, kotimaassa lähetetyistä teksti- ja multimediaviesteistä, kotimaan datasiirrosta ja liittymien kuukausimaksuista. Bonuksen saaminen edellyttää, että rekisteröit S-Etukortin jäsennumeron Elisalle. Bonukseen oikeuttava lasku on maksettava eräpäivään mennessä.

Lue lisää:
https://elisa.fi/kauppa/
https://elisa.fi/asiakaspalvelu/ohje/s-bonus/


Eckerö Line

Suomalainen Eckerö Line liikennöi m/s Finlandialla kahdesti päivässä Helsingin ja Tallinnan välillä. Lähde päiväksi Tallinnaan, iloiselle kuuden tunnin miniristeilylle tai hotellimatkalle. Hyvät yhteydet myös Viroon, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan suuntaaville reittimatkustajille.

Eckerö Linen m/s Finlandia  myöntää matkoista ja laivaostoksista Bonusta S-Etukortin haltijoille.

Lue lisää:
eckeroline.fi


Viking Line

Viking Line on ahvenanmaalainen, Itämerellä liikennöivä varustamokonserni.

S-Etukortilla saa Bonusta Viking Linen erikoishintaisista matkapaketeista Tallinnaan ja Tukholmaan. Bonusta ei myönnetä laivaostoksista. Bonusta kerryttävään matkatarjontaan voi tutustua tarkemmin:
vikingline.fi


EasyFit- ja LadyLine-liikuntakeskukset

EasyFitin edullisella ja toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella saat täyden palvelun liikuntakeskuksen käyttöösi. LadyLine on viihtyisä, erityisesti naisten tarpeita varten suunniteltu hyvinvointikeskus. Täysin kotimaisia LadyLine- ja EasyFit keskuksia löytyy ympäri Suomen. 

Laadukkaat ja helppokäyttöiset laitteet mahdollistavat liikkumisen juuri sinulle sopivalla tavalla. Virtuaalituntimme tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden treenata aikatauluun riippumattomasti. Personal trainerin kanssa saavutat tavoitteesi.

S-Etukortilla saat Bonusta kaikista EasyFit- ja valtaosasta LadyLine-keskuksia. Bonus kertyy palvelumaksuista.  Bonuksen saaminen edellyttää jäsennumeron rekisteröimistä Asiakasomistajan tunnistuspalvelun kautta. Bonukseen oikeuttava lasku on maksettava eräpäivään mennessä.

Lue lisää:
easyfit.fi
ladyline.fi


Oral Hammaslääkärit

Oral Hammaslääkärit on suomalainen hammaslääkäriasemaketju, joka haluaa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista hoitoa. Oralista saa kaikki suun terveydenhoidon palvelut samasta paikasta helposti ja sujuvasti. Sinua palvelevat osaavat ammattilaisemme alan uusinta teknologiaa hyödyntäen - aina yksilöllisesti ja lempeästi.

Bonusta saa kaikista Oralin hammashoitopalveluista ja kotihoitotuotteista, kun maksaa hoidot heti käynnin yhteydessä.

Lue lisää Oralin palveluista:
oral.fi


Silmäasema

Silmäasema tarjoaa kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Täysin kotimaiseen ketjuun kuuluu yli 120 Silmäaseman myymälää ja 11 Silmäaseman Silmäsairaalaa ympäri Suomen.

S-Etukortilla saa Bonusta Silmäasema-myymälöiden optikkojen palveluista ja tuoteostoista kuten silmä- ja aurinkolaseista, piilolinsseistä ja muista näkemiseen liittyvistä tarvikkeista. Bonus ei kerry silmälääkäri- ja silmälaboratoriopalveluista eikä muista silmäsairaaloiden palveluista. Bonusta saa esittämällä S-Etukortti kassalla maksun yhteydessä.

Lue lisää Silmäaseman tuotteista ja palveluista:
silmaasema.fi


Vantaan Energia

Tarinamme alkoi vuonna 1910. Paljon on vettä virrannut Vantaanjoessa sen jälkeen, mutta perusasia pysyy: energiaa elämään, Vantaalta kaikkialle Suomeen.  Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Me tuotamme ja myymme sähköä sekä kaukolämpöä.

Tekemällä Vantaan Energian kanssa Bonussähkö-sopimuksen, saat sähköstäkin Bonusta - siis vaikka saunan lämmittämisestä kuin television katsomisesta. Bonussähkö sopii hyvin kaikkiin koteihin ja joka elämäntilanteeseen. Pidämme Bonussähkön aina taatun edullisena. Sen vuoksi Bonussähkö on helppo ja huoleton sähkösopimus.

Lue lisää: bonussahko.fi

 

Bonuspartnerit: Asiakastiedot ja tietosuoja >>

 

HUOM. Laskulla maksetut ostot bonusyhteistyökumppaneilta näkyvät bonuslaskelmassa pääsääntöisesti vasta kuukauden viimeisinä päivinä. S-mobiilin tai Oman S-kanavan bonusostoerittelystä voit tarkistaa laskelmassa huomioidut ostot.