Bonusta partnereilta/Valtakunnalliset bonuspartnerit

LähiTapiola

LähiTapiola on suomalainen asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, jonka tuotteet ja palvelut kattavat muun muassa vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut.

LähiTapiolan asiakkaat voivat kerryttää vakuutusmaksuistaan S-ryhmän Bonusta rekisteröimällä asiakasomistajuutensa LähiTapiolaan. Rekisteröinnin voi tehdä verkossa, puhelimitse tai LähiTapiolan toimistossa. Bonusta kertyy useimmista yksityishenkilöiden vakuutuksista. Kuukauden 20. päivän jälkeen maksetut vakuutusmaksut lasketaan pääsääntöisesti vasta seuraavan kuun bonuskertymään.

Lisätietoa Bonuksen kertymisestä
lahitapiola.fi

Elisa Saunalahti

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, joka tarjoaa muun muassa viestimiseen ja viihtymiseen liittyviä palveluita.

Saat S-Etukortilla Bonusta Elisan Saunalahti 4G -matkapuhelin- ja mobiililaajakaistaliittymistä. Bonusta saa kotimaassa soitetuista puheluista ja videopuheluista, kotimaassa lähetetyistä teksti- ja multimediaviesteistä, kotimaan datasiirrosta ja liittymien kuukausimaksuista. Bonuksen saaminen edellyttää, että rekisteröit S-etukortin jäsennumeron Elisalle. Bonukseen oikeuttava lasku on maksettava eräpäivään mennessä.

Lue lisää:
saunalahti.fi/#!/matkapuhelinliittymat
saunalahti.fi/#!/nettiliittymat/mobiililaajakaista

Niemi Palvelut

Niemi Palvelut Oy on koti-, yritys- ja messupalveluihin, tapahtumapalveluihin, superraskaiden esineiden siirtoihin ja kuljetuksiin sekä muihin logistisiin palveluihin erikoistunut perheyritys.

Kaikista Niemi Palveluiden tarjoamista muuttoihin liittyvistä tuotteista ja palveluista saa S-Etukortilla Bonusta. Bonuksen saaminen edellyttää jäsennumeron ilmoittamista Niemen asiakaspalveluun tilauksen yhteydessä. Bonukseen oikeuttava lasku on maksettava eräpäivään mennessä.

Lue lisää:
niemi.fi

Hertz Autonvuokraus

Hertz Autovuokraamo on toiminut Suomessa vuodesta 1966 lähtien. Vuokra-auton saa käyttöön Suomen yli 70 toimipisteestä, kaupunkitoimistoista ja lentokentiltä.

S-Etukortilla saa Bonusta Hertzin Suomen ja Viron autonvuokrauksista. Bonuksen lisäksi Hertz myöntää välittömästi 10 % alennuksen vapaa-ajan hinnoista maailmanlaajuisesti. Varatessasi autoa Varauspalvelun kautta mainitse alennuskoodi CDP 650278.

Lue lisää:
hertz.fi

Eckerö Line

Suomalainen Eckerö Line liikennöi m/s Finlandialla kahdesti päivässä Helsingin ja Tallinnan välillä. Lähde päiväksi Tallinnaan, iloiselle kuuden tunnin miniristeilylle tai hotellimatkalle. Hyvät yhteydet myös Viroon, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan suuntaaville reittimatkustajille.

Eckerö Linen m/s Finlandia on Itämeren ainoa alus, joka myöntää matkoista ja laivaostoksista Bonusta S-Etukortin haltijoille.

Lue lisää:
eckeroline.fi

Viking Line

Viking Line on ahvenanmaalainen, Itämerellä liikennöivä varustamokonserni.

S-Etukortilla saa Bonusta Viking Linen erikoishintaisista matkapaketeista Tallinnaan ja Tukholmaan. Bonusta ei myönnetä laivaostoksista. Bonusta kerryttävään matkatarjontaan voi tutustua tarkemmin:
vikingline.fi

EasyFit- ja LadyLine-liikuntakeskukset

EasyFit on sekä naisille että miehille tarkoitettu kotimainen liikuntakeskusketju. Kotimainen LadyLine on erityisesti naisten tarpeita varten suunniteltu täyden palvelun hyvinvointikeskusketju.

S-Etukortilla saa Bonusta EasyFit- ja LadyLine-liikuntakeskusten kuntoilupalveluista. Bonuksen saaminen edellyttää jäsennumeron rekisteröimistä Asiakasomistajan tunnistuspalvelun kautta. Bonukseen oikeuttava lasku on maksettava eräpäivään mennessä.

Lue lisää:
easyfit.fi
ladyline.fi

Oral Hammaslääkärit

Oral Hammaslääkärit on suomalainen hammaslääkäriasemaketju, joka haluaa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista hoitoa. Oralista saa kaikki suun terveydenhoidon palvelut samasta paikasta helposti ja sujuvasti. Sinua palvelevat osaavat ammattilaisemme alan uusinta teknologiaa hyödyntäen - aina yksilöllisesti ja lempeästi.

Bonusta saa kaikista Oralin hammashoitopalveluista ja kotihoitotuotteista, kun maksaa hoidot heti käynnin yhteydessä. Lue lisää Oralin palveluista:
oral.fi

Silmäasema

Silmäasema tarjoaa kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Täysin kotimaiseen ketjuun kuuluu yli 120 Silmäaseman myymälää ja 11 Silmäaseman Silmäsairaalaa ympäri Suomen.

S-Etukortilla saa Bonusta Silmäasema-myymälöiden optikkojen palveluista ja tuoteostoista kuten silmä- ja aurinkolaseista, piilolinsseistä ja muista näkemiseen liittyvistä tarvikkeista. Bonus ei kerry silmälääkäri- ja silmälaboratoriopalveluista eikä muista silmäsairaaloiden palveluista. Bonusta saa esittämällä S-Etukortti kassalla maksun yhteydessä.

Lue lisää Silmäaseman tuotteista ja palveluista:
silmaasema.fi