S-Traineet ovat huomisen johtajia ja erityisosaajia

S-Trainee on S-ryhmän rekrytoiva koulutusohjelma ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille tai pian valmistuville. Ohjelman kautta valmennamme tulevaisuuden johtajia ja asiantuntijoita. Jos innostut haasteista sekä vastuusta ja rinnassasi sykkii sydän isolla inhimillisyydellä, voit olla S-Trainee.

Koulutusohjelman juuret ulottuvat syvälle 50-luvulle asti. Seuraava S-Trainee-haku käynnistyy loppuvuodesta 2014. Tarkemmasta hakuajankohdasta kerrotaan mm. näillä sivuilla.

Koulutusajalta palkkaa

S-Trainee-koulutusohjelma on luotu siten, että koulutettava saa parhaan mahdollisen kokonaiskuvan S-ryhmän toiminnasta. Sitoudumme koulutettaviin tarjoamalla jokaiselle vakituisen työsopimuksen sekä palkallisen koulutusajan.

Tutustu koulutusohjelman sisältöön!

S-Trainee-koulutus yhdistää teorian käytäntöön ja kestää 15 kuukautta. Siihen sisältyy monipuolisia työjaksoja eri S-ryhmän toimipaikoissa sekä johtamiseen painottuvia koulutusjaksoja Jollaksessa. Lisäksi luvassa on opintomatka Eurooppaan.

Orientaatio- ja tutorpäivät

Ohjelma alkaa pikaisella visiitillä Jollakseen, S-ryhmä omaan koulutuskeitaaseen. Tutor-päivänä teemme henkilökohtaisen oppimissuunnitelman ja perehdymme S-ryhmän toimintaan periaatteita myöten.

Strategia ja arvoketju tutuksi

Kolmannen ja neljännen koulutusjakson aikana poraudumme syvemmälle S-ryhmän toimintaan. Tutuksi tulevat arvot, strategia ja visiot. Iltaohjelmistoon kuuluu tutustumista S-ryhmän ravintolatoimintaan, Jollaksen tiimirata ja saunailta.

Toimintaa ja johtamista

Seuraavaksi ovat vuorossa ketjuohjausviikko Ässäkeskuksessa, toiminnan suunnittelu ja osaamisen johtaminen. Iltaohjelmaan kuuluu tapakulttuuri-illallinen.

Lähialueita ja strategiaa

Kahden viikon työharjoittelujakso tapahtuu S-ryhmän toimipisteissä Baltian tai Pietarin alueella. Sitä seuraa opintojakso: strateginen johtaminen.

Opintomatka Eurooppaan

Kahdeksas jakso on yhtä kuin opintomatka Eurooppaan, jossa inspiroidumme uusista konsepteista ja kuuntelemme paikallisia näkemyksiä alastamme. Iltaohjelmassa syvennämme kulttuuriin tuntemustamme ja ammennamme vaikutteita kohdemaan ravintolakonsepteista. Lopuksi ynnäämme kokemukset koko opintoajalta ja esittelemme projektityöt.

Näin haet!

  •  Seuraava S-Trainee-haku on loppuvuonna 2014. Tarkemmasta hakuajankohdasta kerrotaan mm. näillä sivuilla.
  • Tutustu hakuprosessiin ja vuonna 2012 haussa olleisiin koulutuspaikkoihin oheisista linkeistä. Vuoden 2012 hakemukset löydät Koulutuspaikat-osiosta.

Linkit

 

| | | |