Miten voit ottaa yhteyttä

Jos haluat tarkastaa tietosi S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä, kirjaudu Omalle S-kanavalle, jossa voit tarkastella tietojasi, tallentaa ne itsellesi ja tulostaa tietosi. Voit tilata rekisteriotteen verkkolomakkeella tai täyttää paperisen tarkastuspyynnön ja toimittaa sen lomakkeessa kerrottuun osoitteeseen, jolloin saat rekisteriotteen tiedoistasi postitse. 

S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriä koskevissa asioissa voit myös asioida S-ryhmän asiakaspalvelupisteissä (Prismat, suuremmat Sokokset) ja soittaa S-ryhmän asiakasomistajapalveluun puh. 010 76 5858 (0,084 €/min), ma-pe 8-20. Asiakaspalvelussa voit esimerkiksi päivittää ja korjata tietojasi.

Jos haluat poistaa tietojasi, ota yhteyttä rekisterinpitäjään joko postitse osoitteella SOK Asiakkuus, S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteri, PL 1, 00088 S-RYHMÄ tai sähköpostilla tietosuoja.asiakkuus@sok.fi.

Vastaamme henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan liittyviin kysymyksiin myös osoitteessa: tietosuojavastaava@sok.fi. 

Yleistä informaatiota tietosuojasta ja ohjeet kantelun tekemiseen löydät valvovan viranomaisen verkkosivuilta: www.tietosuoja.fi.