Kolla dina bonusuppgifter då du handlar

Logga in på Oma S-kanava med din egen kod

Du loggar in på Oma S-kanava med S-koden. Den består av ett användarnamn och ett lösenord som du båda själv kan välja. Då du registrerar dig som användare av S-koden, identifierar vi dig med dina bankkoder.

Bonusinformation också på S-Bankens webbank

På ingångssidan till S-Bankens webbank kan du till vyn välja visning av summan av månadens bonusköp och betalningssättsförmån och summan för vilken du ska köpa för att nå närmast högre bonusprocent. Från webbanken kan du utan att logga in på nytt gå över till Oma S-kanava för att se mer detaljerad information om köpen.

Du kan kolla summan av bonusköpen i butiken via en Saldoterminal

På många av S-gruppens verksamhetsställen finns det Saldoterminaler, där du kan kolla din bonusinformation. Det kostar inget att använda Saldoterminalen. Du måste ha ett kort med betalningsegenskaper för att kunna använda Saldoterminalen. Om kortet är anknutet till ett inbetalningskonto för förmåner, kan du utom bonusinformation se saldot på de fem senaste kontotransaktionerna och numret på inbetalningskontot för förmåner.

Bonusuppgifterna per e-post

Du får varje månad information om Bonus som betalas in på ditt konto, om du lägger in e-postadressen i dina kunduppgifter i Oma S-kanava.

Uppdatera e-postadressen