Banktjänster

S-Banken är S-gruppens egen bank, som erbjuder i synnerhet ägarkunder och andra medlemmar av ägarkundshushåll banktjänster som underlättar i vardagen. Alla som ansluter sig som ägarkunder får ett konto i S-Banken på vilket de ägarkundsförmåner som betalas ut i pengar sätts in.

Förmåner för ägarkunder

De som använder S-Förmånskort får utan års- och månadsavgifter ett brukskonto, ett S-Förmånskort Visa och webbankskoder. Du kan betala och ta ut kontanter med S-Förmånskortet Visa i Finland och utomlands.. Då du handlar inom S-gruppen får du också Bonus och en betalningssättsförmån med samma kort.

Tjänster nära dig

Du kan ut från och sätta in på S-kontot vid kassan i S-gruppens butiker. Dina andra bankärenden kan du bekvämt sköta i den användarvänliga webbanken eller på S-gruppens kundtjänstställen över hela landet: på Prisma, de största Sokosvaruhusen och vissa S-marketenheter, också kvällar och veckoslut.

S-Banken erbjuder också olika produkter för tryggt sparande och förmånliga lån för större anskaffningar. Läs mer om S-Banken på s-banken.fi