Hur kontrollerar jag bonusuppgifterna i S-Förmånskortsterminalen?

Länkar

S-Förmånskortsterminalen visar bonussaldot i realtid för de sammanlagda bonusinköpen för medlemmarna i ägarkundshushållet. Vid behov kan uppgifterna även skrivas ut på ett kvitto. Med hjälp av sitt eget S-Förmånskort kan varje medlem i ägarkundshushållet kontrollera den totala summan av hushållets bonusinköp.

Du kontrollerar bonusuppgifterna genom att sätta in S-Förmånskortet i S-Förmånskortsterminalen och genom att sedan trycka på F3. Därefter ber terminalen dig ange ditt fyrsiffriga kundnummer. Obs! Det kundnummer som används i S-Förmånskortsterminalen är inte samma kod som PIN-koden som du använder i kassans betalterminal. Om du inte känner till eller har glömt ditt personliga kundnummer, kan du kontrollera det på Oma S-kanava, på Ägarkundstjänst och S-Banken -servicepunkt (de flesta Prisma och Sokos, vissa S-marketar) eller genom att ringa S-gruppens ägarkundstjänst tfn 010 76 5859 må–fr kl. 8–20 (0,084 €/min).

S-Förmånskortsterminaler finns vid självbetjäningsdiskarna på flera av S-gruppens verksamhetsställen. Kolla in närmaste här.