Som ägarkund får du pengar tillbaka för dina inköp

Till ägarkundförmånerna!

Att vara ägarkund innebär besparingar i den egna vardagen. Utöver ständigt förmånliga priser får du tillbaka pengar för dina inköp, som du kan spendera så som du själv önskar. S-gruppens Bonus är reda pengar, inte rabattkuponger eller poäng.

Bonus betalas in direkt på ditt konto i S-Banken. Om du har ett parallellkort (och någon annan i familjen är huvudmedlem) betalas pengarna in på huvudmedlemmens konto. 

Det lönar sig att ibland logga in och kontrollera hur mycket Bonus som samlats på kontot. Om flera personer samlar in pengar kan beloppet lätt växa sig stort. I synnerhet om det gått en tid sedan man senast kollade kontot. Logga in och se din Bonus >>

Om man har lyckats spara ihop en trevlig summa kan man komma billigare undan då man betalar sina inköp. Eller så kan man spara till ett inspirerande mål som man kanske annars inte skulle kunna förverkliga. Detta är bonus på riktigt. 

Systemet är enkelt, ytterst omfattande och viktigast av allt: du belönas som ägarkund. 

 

"Det lönar sig att ibland logga in och kontrollera hur mycket Bonus som samlats på kontot."

Det lönar sig att vara medlem

Hushållets besparingar utgörs av flera källor och små ändringar av inköpsvanorna får snabbt stor effekt i form av pengar som återbetalas till dig. För månatliga inköp på minst 900 euro återbetalas t.o.m. 45 euro till ditt konto – i reda pengar. 

Om du betalar inköpen med S-Förmånskort Visa får du dessutom 0,5 procent extrabonus som betalningssättsförmån. Om du betalar inköp med kortet för 1 000 euro varje månad får du alltså t.o.m. 55 euro tillbaka på kontot varje månad. 

Ägarkunder betalar givetvis ingen månads- eller årsavgift för S-Förmånskort Visa. Med kortet kan du även betala inköp på andra ställen än bonusverksamhetsställen (du får dock ingen Bonus eller betalningssättsförmån). Det är även behändigt att du inte behöver ett separat S-Förmånskort för att samla Bonus och därmed får plats med flera kort i din plånbok. 

Vår prisnivå bidrar i minst lika hög grad till besparingar. Du har säkert sett annonserna om våra billiga priser. Vi ser till att våra priser är konkurrenskraftiga och att du kan göra inköp hos oss till ständigt förmånliga priser.

Tips för ännu mer förmånliga inköp

1.

Det lönar sig att koncentrera inköpen till butiker som beviljar Bonus och göra icke-brådskande inköp under månader med många inköp. På detta vis kan du nå högre bonusnivåer.

Räkna ut din förmån

2.

Det lönar sig att hålla koll på din Bonus i synnerhet i slutet av månaden, eftersom redan ett litet inköp kan få dig att nå en högre bonusnivå. Det behändigaste sättet att hålla koll på din Bonus är med appen S-mobil, som visar dig hur långt det är kvar till nästa bonusnivå. Du kan även hålla koll på din Bonus här i S-kanava.

Se din Bonus

Ladda ner S-mobil

3.

Gå igenom listan med bonuspartner för att se om det finns möjligheter för dig att samla ännu mer Bonus.

Extrabonus hos bonuspartner

4.

Kontrollera att din e-postadress är riktig och att du ger tillstånd för marknadsföring i dina kunduppgifter för att få tillgång till valda kedjors förmånserbjudanden. Det lönar sig även att utnyttja kampanjer då du får Bonus dubbelt upp och ägarkundsdagar.

Uppdatera din e-postadress

 

"För månatliga inköp på minst 900 euro återbetalas t.o.m. 45 euro till ditt konto – i reda pengar."

Bli ägarkund genom att betala insats

Då du blir ägarkund betalat du en insats på 100 €, som är en investering i handelslaget. På detta vis blir du en ägarkund.

Det händer lätt att man endast ser ägarkundskapet som ett stamkundsprogram, men i första hand är det ett sätt att med kooperativ verksamhet skapa fördelaktiga tjänster och förmåner för ägarkunderna. Dessa kan vi erbjuda till rimliga priser, eftersom vi inte eftersträvar att maximera vinsten för vår verksamhet.

Då du koncentrerar dina inköp får du Bonus och andra förmåner i egenskap av ägarkund. Totalt betalar vi över 300 miljoner euro i Bonus varje år.

Samhällsansvar är nära förknippat med kooperativ verksamhet. De regionala handelslagen sysselsätter och investerar och använder vinsten från sin verksamhet för att gynna den egna regionen.

 

Mer om medlemskap

Din Bonus


Det lönar sig att använda ditt S-Förmånskort. Hur mycket pengar får du tillbaka den här månaden?


Se din Bonus

S-mobil – Bonus och förmåner i din telefon

Med S-mobil har du alltid dina gröna förmåner med dig. Du kan följa med hur din Bonus ökar. Anslut även S-Bankens tjänster till appen för att exempelvis kunna betala med ditt fingeravtryck.


Ladda ner S-mobil

Etusivu 2018 CSS