Oma S-kanava

Oma S-kanava on henkilökohtainen palvelusi, jossa sinun asiakkuutesi on pääosassa. Kun kirjaudut Omalle S-kanavalle saat tietoa omista ostoksistasi ja uusista eduista, voit täydentää yhteystietosi ja ottaa käyttöön sinua kiinnostavia palveluita. Omalta S-kanavalta voit myös tarkistaa asiakasrekisteriimme tallennetut tietosi.

Tietoa bonusostoksista ja sähköiset takuukuitit

Omalla S-kanavalla seuraat Bonuksen ja maksutapaedun kertymistä, ja talouden ostoksia toimipaikkatasolla asti. Ostotiedot päivittyvät Omalle S-kanavalle pääsääntöisesti jo yhdessä yössä (mahdolliset ostot yhteistyökumppaneilta, joiden palvelut maksetaan laskua vastaan, kirjautuvat bonusostokertymään yleensä vasta laskunmaksukuukauden viimeisinä päivinä). 

Myös ostostesi takuukuitit pysyvät tallessa Omalla S-kanavalla. Sähköiset takuukuitit tallentuvat automaattisesti Omalle S-kanavalle, kun näytät S-Etukorttisi ostaessasi takuun sisältäviä tuotteita seuraavista ketjuista: Prisma, Sokos, Kodin Terra, Sale ja S-market. 

Tilaamalla uutiskirjeitä saat edut suoraan sähköpostiisi

Tutustu sinulle kohdennettuihin etuihin ja tilaa uutiskirjeitä eli etuja suoraan sähköpostiin. Täydentämällä yhteystietosi varmistat, että hyvät edut löytävät sinut ajoissa. Jos luet asiakasomistajapostin sisältöjä mieluiten verkossa, tee Omalla S-kanavalla valinta, jolla siirryt kokonaan sähköiseen versioon. 

Jos olet asiakasomistajataloutesi pääjäsen, jolle Bonus ja muut rahana maksettavat edut maksetaan, voit lisätä perheenjäsenesi mukaan talouteesi ja tilata heille S-Etukortteja. Omalla S-kanavalla voit myös ilmoittautua asiakaspaneeleihin ja olla mukana vaikuttamassa palvelujen kehittämiseen.

Kirjaudu Omalle S-kanavalle ja katso, mitä kaikkea se sinulle tarjoaa. Ensimmäistä kertaa kirjautuessasi tarvitset pankkitunnukset.