Millainen S-Etukortti minulle?

Kun S-Etukortissasi on Visa-ominaisuus, voit maksaa ja nostaa käteistä kaikkialla maailmassa. S-Etukortti Visalla voit tallettaa ja nostaa rahaa myös S-ryhmän kaupan kassalla.

Mikä parasta, asiakasomistajana saat S-Etukortti Visan ilman kuukausi- tai vuosimaksua.

S-Etukortilla maksaminen myös tuo sinulle rahaa: S-ryhmän Suomen toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista kertyy 0,5 % maksutapaetua.

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto

S-Etukortti Visa Credit/Debit – kansainvälinen luotto- ja maksukortti

Kun käytät kortin debit-ominaisuutta, ostot veloitetaan suoraan S-Tililtäsi. Hyödyntämällä kortin edullista luotto- eli credit-ominaisuutta, saat keskimäärin 30 vuorokautta maksuaikaa. Laskun erääntyessä maksat vähimmäislyhennyserän tai kaikki ostoksesi kerralla. Korkoa maksat vain käyttämästäsi luotosta. Tarkista voimassa oleva korko osoitteesta s-pankki.fi.

S-Etukortti Visa Credit – kansainvälinen luottokortti

S-Etukortti Visa Credit -kortilla saat korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 vrk. Tehdyt ostokset veloitetaan Visa-laskulla. Laskun erääntyessä maksat vähimmäislyhennyserän tai kaikki ostoksesi kerralla. Korkoa maksat vain käyttämästäsi luotosta. Katso lisätietoa kortista: s-pankki.fi.

S-Etukortti Visa Debit – kuin perinteinen pankkikortti

S-Etukortti Visa Debit -kortilla nostat käteistä ja maksat ostoksia niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Ostokset veloitetaan suoraan S-Tililtä. Varmista että tililläsi on rahaa ohjaamalla sinne säännöllinen tilisiirto. Jo 7-vuotias voi saada oman S-Etukortti Visa Debit -kortin. Alaikäiselle kortti tuotetaan varmentavana, jolloin tiliä ei voi vahingossa ylittää. Katso lisätietoa kortista: s-pankki.fi.

S-Etukortti käteinen – S-Etukortti ilman maksuominaisuuksia

Käteiskortilla tarkoitetaan S-Etukorttia, jolla voit kerryttää Bonusta ja hyödyntää hintaetuja. Kortissa ei ole maksuominaisuuksia, joten sopii myös perheen pienimmille. Käteiskortin saamiselle ei ole ikärajaa.

Näin tilaat S-Etukortin

Sinulle tilataan S-Etukortti valitsemillasi ominaisuuksilla heti liittymisen yhteydessä. Korttiin voit hankkia uusia ominaisuuksia myöhemminkin: käy S-ryhmän asiakaspalvelupisteissä, jotka sijaitsevat Prismoissa, suurimmissa Sokoksissa ja joissakin S-marketeissa. Jos sinulla on S-Pankin pankkitunnukset, voit tehdä tilauksen S-Pankin verkkopankissa. Voit myös käyttää Asiakasomistajan palvelulomaketta, jonka saat lähes jokaisesta toimipaikasta.

Oletko talouden pääjäsen?
Voit hankkia perheenjäsenille käteiskortin asioimalla lähimmässä asiakaspalvelupisteessä. Alaikäisen osalta käteiskortin hankkimiseen riittää, että olet itse paikalla. Jos S-Etukortti hankitaan täysi-ikäiselle, tulkaa yhdessä.  
Katso lähin asiakaspalvelupiste >>


Tilaa kortti verkosta:

Onko sinulla S-Pankin verkkopankkitunnukset?
Voit hankkia S-Etukortin maksuominaisuuksilla verkkopankin kautta.  
Siirry S-Pankkiin >>

Et ole vielä asiakasomistaja? 
Liity tästä >>