Kuka voi käyttää S-Etukorttipäätettä (ent. saldopääte)?

Linkit

S-Etukorttipääte (entinen saldopääte) on asiakasomistajatalouteen kuuluvien henkilöiden käyttöön tarkoitettu pieni maksupäätteen näköinen laite. S-Etukorttipäätteitä löytyy monista S-ryhmän toimipaikoista, usein infopisteen tuntumasta tai esitetelineestä.

S-Etukorttipäätteeltä voit tarkistaa asiakasomistajataloutesi kuluvan kuukauden bonusostokertymän. Tieto bonusostosta on tarkasteltavissa useimmiten bonusostoa seuraavana päivänä. Jos sinulla on etujen maksutili, näet S-Etukorttipäätteeltä myös etujen maksutilin saldon sekä tilin viisi viimeistä tilitapahtumaa. S-Etukorttipäätteellä tilitiedot näytetään vain tilinomistajalle. Jos käytössäsi on rinnakkaiskortti ja sinulla on tilin käyttöoikeudet, voit tarkistaa tilin saldon S-Pankin asiakaspalvelupisteestä, S-Pankin verkkopankista tai S-mobiilin pankkiosiosta.

Voidaksesi käyttää S-Etukorttipäätettä tarvitset S-Etukortin ja asiakastunnuksen. Asiakastunnus on henkilökohtainen, nelinumeroinen tunnusluku. Voit tarkastaa oman asiakastunnuksesi verkosta Omalta S-kanavalta. Voit tarkistaa asiakastunnuksesi myös asiakaspalvelupisteestä tai S-ryhmän asiakasomistajapalvelusta 010 76 5858 ma-pe 8-20 (0,084 €/min).

S-Etukorttipäätteiden sijainnit kartalla >>