Miten Tankkausbonus näkyy asiakasomistajalle?

Linkit

Bonusjärjestelmän uudistus koskee vain Tankkausbonusta eli ABC:ltä ostettavia polttonesteitä. Kaikista muista S-ryhmästä tehtävistä ostoksista maksetaan edelleen Bonusta ja asiakasomistajatalouden kalenterikuukauden bonusprosentti kertyy uudessa mallissa niin kuin ennenkin, eli myös polttonesteostojen eurot nostavat edelleen bonusprosenttia.

Jos olet tankannut ABC:n toimipaikoissa ja käyttänyt S-Etukorttia, niin Tankkausbonus näkyy omana rivinään bonustiedoissasi. Lisäksi tankkausostot on eritelty tarkasti, ja saat selville, kuinka paljon Tankkausbonusta on tulossa. Tankkausbonus maksetaan samaan aikaan kuin Bonus, ja se näkyy etujenmaksutilin tiliotteella omana Tankkausbonus-tilitapahtumana (samalla tavalla kuin vaikkapa maksutapaetu). Jos et tankkaa ABC:llä, uudistus ei vaikuta sinuun.

Kunkin kuukauden bonusprosentin voi tarkistaa kuun loputtua S-ryhmän sähköisistä kanavista, kuten Omalta S-kanavalta tai S-mobiilista, S-Etukorttipäätteeltä tai asiakaspalvelupisteessä, joista voit seurata myös sen karttumista koko kuukauden ajan.  Tankkausbonus maksetaan ostoja seuraavassa kuussa, samaan aikaan Bonuksen kanssa.