Jos poistan jonkun takuukuitin palvelusta tai otan takuukuittipalvelun kokonaan pois käytöstä, katoavatko sähköiset takuukuittitiedot kokonaan?

Linkit

Vaikka poistaisit jonkun sähköisen takuukuitin palvelusta, Omalla S-kanavalla poistamasi takuukuitit ovat edelleen osa S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tietoja. Poistamiasi takuukuittitietoja ei kuitenkaan enää näytetä sinulle Omalla S-kanavalla. Jos lopetat kokonaan takuukuittipalvelun käyttämisen, poistetaan asiakastietoihisi yhdistetyt tiedot takuukuittiostoista kokonaan 30 vuorokauden kuluttua.

Kun Takuukuittipalvelun lopettamisesta on kulunut 30 vuorokautta, poistetaan sähköiset takuukuitit, joihin liittyvien tuotteiden ostohetkestä on kulunut yli 30 vuorokautta. Jos otat takuukuittipalvelun uudelleen käyttöösi vasta yli 30 vuorokauden kuluttua sen sulkemisesta, sinulle näytetään palvelussa jälleen tiedot takuukuittiostoistasi takautuvasti 30 vuorokauden ajalta.