Klikkaa tästä ja aseta oletusnäkymäksesi Kymen seudun osuuskauppa KSO - näet alueen toimipaikat, edut ja palvelut

 

Uusimmat edut ja uutiset

Kymen Seudun Osuuskauppa

Kymen Seudun Osuuskauppa syntyi 1.1.2013, kun Ympäristö ja Ympyrä yhdistyivät asiakasomistajien ja koko maakunnan eduksi. Yhteisillä tavoitteilla ja palveluilla haluamme olla lähellä sinua.

Sata toimipaikkaamme palvelevat kattavasti koko Kymenlaakson alueella. Kaupan palveluja tuotamme Sale-myymälöillä, S-marketeilla, Prismoilla, Sokos-tavarataloilla sekä Emotion-erikoisliikkeillä. Majoitus- ja ravitsemispalveluja tuotamme Sokos Hotelleilla ja lukuisilla ravintoloilla. Liikkuvia asiakasomistajia palvelemme ABC-liikennemyymälöillä ja ABC-automaateilla. Maatalous- ja rautakaupan palveluja tarjoavat Kymenlaakson Agrimarketin ja S-Raudan toimipaikat, autokaupan palveluja puolestaan Ympäristön Auto Kouvolassa ja Etelä-Kymen Auto Kotkassa. Asiakasomistajia meillä on yli 80 000 ja työllistämme yli 1700 eri alojen ammattilaista.

Osuustoiminnallisuuteen perustuva liiketoimintamme eroaa monin tavoin muista yritysmuodoista. Se merkitsee ennen kaikkea asiakasomistajalähtöistä liiketoimintaa, joka on lähellä tavallista ihmistä. Olemme Kymenlaaksolaisten kotitalouksien omistama yritys, jonka tehtävänä on tuottaa mahdollisimman hyviä palveluja ja etuja heidän tarpeisiinsa. Osuustoiminnallisuuteen kuuluu, että liiketoiminnan tulos käytetään oman alueen hyväksi. Niin meidänkin osuuskaupassamme. Osa tuloksestamme jaetaan asiakasomistajille etuina ja osa käytetään palvelujen kehittämiseen.

Kymen Seudun Osuuskauppa on aidosti alueellinen yritys, jossa kaikki toimintaan liittyvä päätöksenteko on alueen ihmisten omissa käsissä. Samalla olemme osa valtakunnallista S-ryhmää. Osuuskauppana olemme monessa mukana tukemassa eri tahojen toimintaa tuoden etuja sinulle ja hyötyä kotiseudullesi.

KSO - Lähellä Sinua