Kerää ja Skannaa -käyttöehdot ja tietosuoja

1. Kerää ja Skannaa -käyttöehdot ja tietosuoja

Olet ottamassa käyttöösi Kerää ja Skannaa -palvelua (jäljempänä "Palvelu"), jonka tarjoaa Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (jäljempänä "SOK"). Palvelu helpottaa ostokokemusta mahdollistamalla tavaroiden skannaamisen asiakkaan omalla päätelaitteella tai S-ryhmän tarjoamalla skannerilla.

2. Skanneri analysoi käyttöä ja tekee päätökset sen perusteella

Palvelu suorittaa automaattista päätöksentekoa. Tämä tarkoittaa sitä, että Palvelu analysoi skannerin käyttöä ja skannaushistoriaa. Automaattisen analysoinnin perusteella sinut voidaan ohjata tai olla ohjaamatta tarkistuslaskentaan kassalle. Sinulle voidaan tehdä satunnaistarkastus. Palvelun tietolähteenä käytetään ainoastaan Palveluun kertynyttä skannaushistoriaa ja -käyttäytymistä.

Palvelu ei analysoinnissa hyödynnä asiakasomistaja- tai asiakasrekisterin tietoja tai yhdistä Palveluun asiakkaan yksilöiviä tietoja lukuun ottamatta S-Etukortin teknistä tunnistetta. Palvelu säilyttää skannaushistoriaa niin kauan kuin on tarpeellista, kuitenkin enintään 24 kuukautta.

Hyväksymällä tämän sopimuksen hyväksyt, että Palvelu voi analysoida skannerikäyttäytymistäsi.

3. Sinun vastuusi

Olet vastuussa siitä, että käytät sinulle tarkoitettua henkilökohtaista S-Etukorttia, ja sinulla on oikeus sitoutua tähän sopimukseen. Sinun vastuulla on tarkistaa huolellisesti, että kaikki tuotteet on skannattu ennen skannauksen lopettamista. Palvelun väärinkäyttö voi johtaa seuraamuksiin.

 

4. Muut sopimusehdot

Tähän palveluun sovelletaan toissijaisesti S-ryhmän Omat tiedot -käyttöehtoja.

Palvelu voidaan SOK:n harkinnasta sulkea tai poistaa käytöstä. SOK:lla on oikeus poistaa sovellus käytöstäsi, mikäli SOK epäilee Palvelun väärinkäyttöä. Myymälässä oleva skanneri on SOK:n omaisuutta ja se on palautettava Palvelun käytön jälkeen.

5. Tietosuojalainsäädännön mukaiset oikeudet

5.1 Oikeus tarkastaa tiedot

Ostotiedot ovat S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tietoa. Lisäksi sinulla on oikeus tarkistaa skannerin keräämät henkilötiedot lähettämällä tietopyynnön osoitteeseen tietosuoja.asiakkuus@sok.fi. Sinulta voidaan kysyä lisäkysymyksiä henkilöllisyytesi varmistamiseksi.

5.2 Oikeus tulla unohdetuksi

Sinulla on oikeus tulla unohdetuksi. Voit lähettää skannerin keräämien henkilötietojen osalta poistopyynnön osoitteeseen tietosuoja.asiakkuus@sok.fi. Sinulta voidaan kysyä lisäkysymyksiä henkilöllisyytesi varmistamiseksi. Tiedot poistetaan, ellei SOK:lla ole lainmukaista perustetta olla poistamatta niitä.

5.3 Oikeus saada tiedot siirretyksi

Sinulla on oikeus saada tiedot siirretyksi toiseen järjestelmään voimassaolevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

5.4 Oikeus ottaa yhteys tietosuojaviranomaiseen

Sinulla on oikeus ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutettuun ja oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle. www.tietosuoja.fi

6. Yhteystiedot

6.1 Rekisterinpitäjän yhteystiedot

Suomen Osuuskauppojen keskuskunta SOK
Postiosoite: PL 1, 00088 S-RYHMÄ
S-ryhmän asiakasomistajapalvelu: 010 76 5858
Käyntiosoite: Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Y-tunnus 0116323-1

6.2 Tietosuojavastaavan yhteystiedot

tietosuojavastaava@sok.fi