Vihdoinkin ensiluokkainen, kotimainen maali järkihintaan. Uusi House-sisämaalisarja on nyt myynnissä Kodin Terroissa, Prismoissa ja S-Raudoissa kautta maan. Tutustu heti valikoimaan, valitse mieleisesi väri ja loihdi uutta ilmettä kotiin!
 
Kaikki House-maalit ovat paitsi laadukkaita, myös tutkitusti turvallisia. Ne kuuluvat rakennusliiton luokkaan M1 ja ovat saaneet Allergia- ja astmaliiton tunnuksen, Avainlippumerkin sekä Joutsenmerkin täyshimmeää sisustusmaalia lukuun ottamatta, jolla on M1 sekä Avainlippumerkki.

House Sisustusmaali, täyshimmeä

Vesiohenteinen, sisäkäyttöön tarkoitettu täyshimmeä seinämaali. Soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy ja puukuitulevypintojen maalaukseen. Myös ennen maalattujen pintojen uudelleenmaalaukseen. A-perusmaalia voidaan käyttää sellaisenaan valkoisena tai sävyttää sisävärikarttojen mukaan. C-perusmaali on väritöntä ja aina sävytettävä ennen käyttöä.
 
Pakkauskoot: 0,9 l, 2,7 l ja 9 l
 
 
 

House Sisustusmaali, himmeä

Vesiohenteinen, sisäkäyttöön tarkoitettu himmeä, liuotteeton seinämaali. Soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy ja puukuitulevypintojen maalaukseen. Myös ennen maalattujen pintojen uudelleenmaalaukseen. A-perusmaalia voidaan käyttää sellaisenaan valkoisena tai sävyttää sisävärikarttojen mukaan. C-perusmaali on väritöntä ja aina sävytettävä ennen käyttöä.
 
Pakkauskoot: 0,9 l, 2,7 l ja 9 l
 
 
 

House Remonttimaali, puolihimmeä

 
Vesiohenteinen, sisäkäyttöön tarkoitettu puolihimmeä, liuotteeton seinämaali. Soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy ja puukuitulevypintojen maalaukseen. Myös ennen maalattujen pintojen uudelleenmaalaukseen. A-perusmaalia voidaan käyttää sellaisenaan valkoisena tai sävyttää sisävärikarttojen mukaan. C-perusmaali on väritöntä ja aina sävytettävä ennen käyttöä.
 
Pakkauskoot: 0,9 l, 2,7 l ja 9 l
 
 
 

House Sisäkattomaali, täyshimmeä

 
Vesiohenteinen, sisäkäyttöön tarkoitettu täyshimmeä kattomaali. Voidaan käyttää myös pohjamaalina seinäpinnoilla. Soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille. Soveltuu sekä maalaamattomille että ennen maalatuille pinnoille. Voidaan käyttää valkoisena tai sävyttää sisävärikarttojen vaaleisiin väreihin.
 
Pakkauskoot: 0,9 l, 2,7 l ja 9 l