Haluatko tarkastaa tietosi?

Voit tarkastaa kaikki rekisterissämme olevat tietosi, joko Omalla S-kanavalla tai jättämällä kirjallisen rekisteriotepyynnön. Rekisteritietojen tarkastelu Omalta S-kanavalta on veloituksetonta ja voit tehdä sen aina halutessasi. Kirjallisen pyynnön perusteella voit saada rekisteriotteen tiedoistasi veloituksetta kerran vuodessa.

Omalla S-kanavalla

Omalla S-kanavalla voit tarkastaa omat perustietosi (mm. yhteystiedot ja tiedot asiakasomistajataloudesta), katsoa rahana maksetut edut ja bonusostotiedot asiakasomistajataloutesi ostoista kuitin loppusummatasolla. Voit tilata Omalta S-kanavalta raportin, josta näet kaikki kuitin loppusummaa tarkemmalla tasolla rekisteröityneet ostoksesi. Raportilta näet ainoastaan omalla S-Etukortillasi tekemäsi ostokset, et muiden perheenjäsenten ostoksia.

Kirjaudu Omalle S-kanavalle

Rekisteriotepyyntö kirjallisena

Rekisteriotteen voit myös tilata kirjallisella, allekirjoitetulla rekisteriotepyynnöllä, joka palautetaan joko S-ryhmän asiakaspalvelupisteeseen (Prismat, suuremmat Sokokset ja valitut S-marketit) tai postitetaan rekisterinpitäjälle. Rekisteriotepyynnön voi tehdä vapaamuotoisena tai voit käyttää oheista lomaketta.