Fiksuutta arkeen monen kortin voimin


Esimerkkiperhe Raatikaisten keskittäminen tuottaa 976 € vuodessa


Kokonaismenot

2 085 €/kk

 


Bonusostot

1 668€/kk

(80 %)


Bonusta jopa

976 €/v

(81,40 €/kk)

Perheen ostojen keskittäminen kantaa hedelmää

Perheen Bonuksen keräämisessä päästään hyödyntämään usean ostajan volyymia. Kun 5 % palautuksiin ylletään jo 900 euron ostoksilla kuukaudessa, perheen ostojen keskittäminen todella kannattaa.

Esimerkkiperheenämme on Raatikaisen perhe, joka on ottanut selvää, miten arjen ostoksista voi saada takaisin ilahduttavan summan yhteiseen tarkoitukseen.

Perheen vanhemmat ottivat asiakseen selvittää perheen menot ja kuinka paljon niistä olisi mahdollisuus saada takaisin keskittämällä. Kaikille perheenjäsenille hankittiin S-Etukortit. Bonuspartnereiden joukosta löytyi hyvää lisäpotkua tavoitteen saavuttamiseen: Bonuksen piiriin liitettiin niin puhelinliittymät, vakuutukset, sähköt, kuntosali, silmälasit kuin hampaidenhoitokin.

Tavoitteeksi asetettiin, että neljä viidestä menoeurosta tuottaa Bonusta. Perheen motto onkin: “Koska me säästetään, niin me lähdetään nauttimaan.” Säästämisen kohdetta ei vielä päätetty. Ainoastaan se on lyöty lukkoon, että yhdessä tehdään jotakin kivaa.

"Kun 5 % palautuksiin ylletään jo 900 euron ostoksilla kuukaudessa, perheen ostojen keskittäminen todella kannattaa."

Kannattaa kokeilla, kuinka keskittäminen toimii

Ostojen keskittämiseen kannattaa kokeilumielellä valita kaikille sopiva aikajakso, esim. kolme kuukautta, ja kokeilla, millaista hyötyä sillä voi perheen taloudenpidossa saavuttaa. Hyödyt tuntuvat lompakossa yllättävän nopeasti. Kertynyttä Bonusta voi kätevästi seurata S-mobiilista; oman puhelimensa ruudulta.

On helppoa ajatella, että Bonukset kertyvät ruokaostoista, mutta totuus on huomattavasti monimuotoisempi ja runsaampi. Koko perheen voimin säästäminen yhteiseen tavoitteeseen on hauskaa – ja tavoitteen täytyttyä varsin suurella todennäköisyydellä myös ikimuistoista.

"Ainoastaan se on lyöty lukkoon, että yhdessä tehdään jotakin kivaa."

Raatikaisen perheen keskittämislaskelma tuo
takaisin 976 € vuodessa

Ruokaostokset

625 €

Vaatteet ja kauneus

180 €

Auton tankkaus

140 €

Sisustaminen

135 €

Vapaa-aika

300 €

Sähkö ja vakuutus

265 €

Ravintolat

280 €

Hotellit ja matkat

160 €

OSTOJA YHTEENSÄ 2 085 €/kk


"Bonus vuodessa:
kun 80 % ostoista on sen piirissä: jopa 976 €
jos 100 % ostoista on sen piirissä: jopa 1 227 €"

 

Laske, paljonko te saisitte Bonusta

Lisää ostojen keskittämisestä:

Esimerkin laskelmassa mukana olleista tankkausostoista maksetaan Tankkausbonusta. ABC:llä tankatessasi Bonus ei kerry samalla tavalla kuin muissa toimipaikoissa vaan se laskee suoraviivaisesti maksamaasi litrahintaa. Tankatessasi saat edun kahdella tavalla: Ensiksikin saat Tankkausbonuksen: yhtä monta senttiä alennusta tankkaamastasi litrasta kuin on bonusprosenttisi. Ja toiseksi: tämä summa lasketaan yhteen kaikkien bonusostojesi kanssa, jolloin pääset niiden avulla paremmille bonustasoille. Lue lisää Tankkausbonuksesta >>

Oma Bonuksesi

S-Etukortin käyttäminen kannattaa. Kuinka paljon rahaa saat takaisin tässä kuussa?


Katso Bonuksesi

S-mobiili – Bonus ja edut puhelimessasi

S-mobiili pitää vihreät edut mukanasi. Pääset seuraamaan, kuinka Bonuksesi kertyvät. Liitä sovellukseen myös S-Pankin palvelut, ja voit maksaa vaikka sormenjäljelläsi.


Lataa S-mobiili

Etusivu 2018 CSS