Fiksuutta arkeen kahden kortin voimin


Jussin ja Maijan yhteinen keskittäminen tuottaa 550 € vuodessa


Kokonaismenot

1 225 €/kk

 


Bonusostot

917 €/kk

(75 %)


Bonusta jopa

550 €/v

(45,85 €/kk)

Ostojen yhteinen keskittäminen tuottaa tulosta

Pariskunnan talouden Bonuksen keräämisessä päästään hyödyntämään kahden ihmisen päättäväisyyttä. Kun 5 % palautuksiin ylletään jo 900 euron ostoksilla kuukaudessa, pienen talouden ostojen keskittäminen todella kannattaa.

Esimerkkiparimme on Jussi ja Maija, joiden bonuksenkeräämisstrategia luotiin eräänä iltana hyvän aterian yhteydessä, kun raha-asiat tulivat puheeksi ja tilanne tuntui tukalalta.

Jussilla ja Maijalla menoja oli kohtalaisen paljon ja rahat tuntuivat katoavan tuuleen. Ilman mitään järin suuria hankintojakaan rahaa ei jäänyt merkittävästi yhteiseen tekemiseen ja harrastamiseen.

Maija napsautti esiin bonustaulukon ja lukuja katsomalla strategia syntyi nopeasti: pyritään S-ryhmän ostoissa joka kuukausi 900 euroon, joka tuo korkeimman palautuksen: rahaa takaisin täydet 5 %.

Laskelman mukaan parin kokonaismenot ovat hieman yli 1200 euroa kuukaudessa. Tällöin 75 % aktiivisuus riittää tavoitteeseen pääsemiseen. 900 kuukausiostojen kohdalla päästään jopa 540 euron Bonukseen vuodessa ja loppu on ekstraa – voisi jopa sanoa, että bonusta.

"S-ryhmän ostoissa pyritään joka kuukausi 900 euroon, joka tuo korkeimman palautuksen: rahaa takaisin 5 %."

Lähdetään bonustamaan!

Tavoitetta lähdettiin toteuttamaan pakollisten menojen siirtämisellä bonuspartnereiden hoidettaviksi. Kun vakuutukset ja sähkö olivat Bonuksen piirissä, tavoite alkoi näyttää jo erittäin saavutettavalta.

Molempien puhelimissa oli jo valmiiksi S-mobiili – ja nyt se otettiin aktiivisempaan käyttöön. Varsinkin kuukauden lopussa oli tärkeää miettiä, että tavoite saadaan täyteen.

Kaupassa käymiselle vakiintui sanonta, että lähetäänkö bonustamaan, josta tuli pian yhteinen huulenheiton aihe. Nopeasti se vakiintui myös ulkona syömiseen. Vaikka asiasta vitsailtiinkin, tulokset alkoivat puhua puolestaan. Jo puolen vuoden jakson jälkeen tili alkoi näyttää hymyilyttäviä lukemia.

Bonustuotoilla tehtävä romanttinen viikonloppumatka Pietariin on tätä kirjoitettaessa vasta Jussin kalenteriin piirtämä rinkula ja varaus päivämääristä, mutta odotuksessa on kiva elää – loppuvuosi menee mukavasti S-Etukorttia heiluttaen ja Eremitaašin taideaarteita miettiessä. Romanttisena kaverina Jussi on jo varannut pöydän Dans le noirista – mutta tämä tulkoon yllätyksenä – taitaa ravintolan luonne tulla Jussillekin.

"Loppuvuosi menee mukavasti S-Etukorttia heiluttaen ja Eremitaašin taideaarteita miettiessä."

Jussin ja Maijan keskittämislaskelma tuo
takaisin 550 € vuodessa

Ruokaostokset

415 €

Vaatteet ja kauneus

120 €

Sisustaminen

70 €

Vapaa-aika

230 €

Sähkö ja vakuutus

165 €

Ravintolat

225 €

OSTOJA YHTEENSÄ 1 225 €/kk


"Bonus vuodessa:
kun 75 % ostoista on sen piirissä: jopa 550 €
jos 100 % ostoista on sen piirissä: jopa 735 €"

 

Laske, paljonko te saisitte Bonusta

Lisää ostojen keskittämisestä:

Esimerkin laskelmassa ei huomioida mahdollisia tankkausostoja. ABC:llä tankatessasi Bonus ei kerry samalla tavalla kuin muissa toimipaikoissa vaan se laskee suoraviivaisesti maksamaasi litrahintaa. Tankatessasi saat edun kahdella tavalla: Ensiksikin saat Tankkausbonuksen: yhtä monta senttiä alennusta tankkaamastasi litrasta kuin on bonusprosenttisi. Ja toiseksi: tämä summa lasketaan yhteen kaikkien bonusostojesi kanssa, jolloin pääset niiden avulla paremmille bonustasoille. Lue lisää Tankkausbonuksesta >>

Oma Bonuksesi

S-Etukortin käyttäminen kannattaa. Kuinka paljon rahaa saat takaisin tässä kuussa?


Katso Bonuksesi

S-mobiili – Bonus ja edut puhelimessasi

S-mobiili pitää vihreät edut mukanasi. Pääset seuraamaan, kuinka Bonuksesi kertyvät. Liitä sovellukseen myös S-Pankin palvelut, ja voit maksaa vaikka sormenjäljelläsi.


Lataa S-mobiili

Etusivu 2018 CSS