Vinkkejä vieläkin edullisempaan ostamiseen

1.

Ostokset kannattaa keskittää Bonusta myöntäviin liikkeisiin ja kiireettömät ostokset myös ajallisesti sellaisille kuukausille, joissa ostoja kertyy runsaasti. Näin pääset korkeammille bonustasoille.

Laske, paljonko voisit saada Bonusta

2.

Bonusta kannattaa seurata varsinkin kuun lopulla, sillä jo pienikin ostos voi heilauttaa sinut korkeammalle bonustasolle. Kätevin tapa seuraamiseen on puhelimeen ladattava S-mobiili, joka näyttää tilanteesi ja kertoo, kuinka paljon matkaa sinulla on seuraavalle tasolle. Kertymistä voit seurata myös täällä S-kanavalla.

Katso Bonuksesi

Lataa S-mobliili

3.

Käy läpi bonuspartnerit, josko listalla olisi helppoja mahdollisuuksia kerryttää Bonusta nykyistä ahkerammin.

Lisäetua bonuspartnereilta

4.

Onko kaikilla perheenjäsenillä jo oma S-Etukortti?  Kun jokaisella on oma kortti, keräätte Bonukset samaan pottiin ja tuote- ja palvelueduista nauttii jokainen henkilökohtaisesti. 

Näin tilaat rinnakkaiskortit

5.

Tarkista vielä, että sähköpostiosoitteesi on oikea ja että asiakastiedoissasi on lupa markkinointiin, niin valitsemiesi ketjujen edut löytävät perille. Ja pisteenä i:n päälle sinun kannattaa hyödyntää Bonus tuplana -kampanjat ja asiakasomistajapäivät.

Päivitä sähköpostiosoitteesi

 

"900 euron kuukausiostoilla voit saada tilillesi joka kuukausi jopa 45 euroa – rahana."

Asiakasomistajuus palauttaa rahaa ostoistasi

Asiakasomistajuuden etuihin!

Asiakasomistajuus on säästöä omassa arjessasi. Pysyvästi edullisten hintojen lisäksi ostoistasi palautuu rahaa, jota voit käyttää niin kuin haluat. Sillä Bonus on oikeaa rahaa, ei etuseteleitä tai pisteitä.

Bonukset maksetaan suoraan S-Pankissa olevalle tilillesi. Tai jos olet rinnakkaisjäsen (ja joku muu perheenjäsen on pääjäsen), rahat kertyvät hänen nimissään olevalle tilille.

Aina välillä on ihan hyvä kurkistaa, kuinka paljon Bonusta tilille on ajan saatossa kertynyt. Jos kerryttäjiä on useita, summa on voinut helposti kasvaa suureksikin. Varsinkin, jos edellisestä tarkistuksesta on aikaa.  Kirjaudu ja katso Bonuksesi >>

Jos ja kun tilillä alkaa olla mukava pesämuna, sillä voi mukavasti keventää ostosten maksamista. Tai sitten säästää kohti jotakin mukavaa ja palkitsevaa tavoitetta, jota ei muuten välttämättä toteuttaisi. Se on todellista bonusta.

Järjestelmä on yksinkertainen säännöiltään, erittäin kattava ja mikä merkityksellisintä: asiakkuudestasi palkitseva. 

 

"Aina välillä on ihan hyvä kurkistaa, kuinka paljon Bonusta tilille on ajan saatossa kertynyt."

Jäsenyys kannattaa

Talouden säästöt kertyvät monesta lähteestä ja pienellä ostotapojen muutoksella on helposti suuret vaikutukset sinulle palautuvaan rahamäärään. 900 euron kuukausiostoilla voit saada tilillesi joka kuukausi jopa 45 euroa – rahana.

Jos maksat ostoksesi S-Etukortti Visalla, saat tämän lisäksi 0,5 % lisäbonuksen maksutapaetuna. Eli jos kortilla maksamasi ostokset ovat kuukaudessa 1000 euroa, saat takaisin yhteensä jopa 55 euroa joka kuukausi. 

Luonnollisesti S-Etukortti Visa on sinulle asiakasomistajana kuukausi- ja vuosimaksuton. Ja kortilla voit maksaa ostokset muuallakin kuin bonustoimipaikoissa (tällöin Bonusta ja maksutapaetua ei kuitenkaan kerry). Kätevää on myös se, ettet enää tarvitse Bonuksen kerryttämiseen erillistä S-Etukorttia – näin lompakostasi vapautuu korttipaikka.

Vähintään yhtä tehokkaasti säästöä muodostuu tietenkin hintatasostamme. Olet varmaan nähnyt halpuutus-ilmoituksiamme. Varmistamme, että hintamme ovat kilpailukykyiset ja että saat ostoksesi pysyvästi edullisilla hinnoilla. 

Osuusmaksulla osuuskaupan omistajaksi

Liittyessäsi osuuskaupan asiakasomistajaksi maksat osuusmaksun, joka on sijoitus osuuskauppaan ja suuruudeltaan 100 €. Näin sinusta tulee yksi osuuskauppasi omistajista: asiakasomistaja.

Asiakasomistajuutta erehtyy helposti pitämään vain kanta-asiakasohjelmana, mutta ensisijaisesti se on osuustoiminnallinen tapa tuottaa asiakasomistajille hyödyllisiä palveluita ja etuja. Ja niitä pystytään tarjoamaan järkevään hintaan, sillä toiminta ei tähtää voiton maksimointiin.

Kun keskität ostoksesi, syntyvä hyöty palautetaan Bonuksena ja muina etuina asiakasomistajille – eli myös sinulle itsellesi. Yhteensä maksamme Bonusta vuosittain yli 300 miljoonaa euroa.

Osuustoimintaan kuuluu läheisesti yhteiskunnallinen vastuu. Alueellisesti toimivat osuuskaupat työllistävät, investoivat ja käyttävät toiminnan tulosta kukin oman alueensa hyväksi.

 

Lisää jäsenyydestä

Oma Bonuksesi


S-Etukortin käyttäminen kannattaa. Kuinka paljon rahaa saat takaisin tässä kuussa?


Katso Bonuksesi

S-mobiili – Bonus ja edut puhelimessasi

S-mobiili pitää vihreät edut mukanasi. Pääset seuraamaan, kuinka Bonuksesi kertyvät. Liitä sovellukseen myös S-Pankin palvelut, ja voit maksaa vaikka sormenjäljelläsi.


Lataa S-mobiili

Etusivu 2018 CSS