S-Business -kortti on käytössä S-ryhmän yli 1600 toimipaikassa. S-Business -kortti käy nyt maksuvälineenä myös Suomessa toimivissa S-ryhmän hotelleissa (Sokos Hotels, Radisson Blu, osuuskaupan omistamat hotellit) ja ravintoloissa.

S-Business -kortti vie kuittien säästämisen historiaan ja tuo yrityksellesi kuitittoman, alv-vähennyskelpoisen laskun, joka sisältää kaikki kirjanpidossa tarvittavat kuittitiedot.

Tarjoamme sinunkin yrityksellesi helpompaa ja edullisempaa ostamista, vähemmän paperityötä ja tehoa talousrutiineihin.

S-Business -kortti on maksuton. Hae korttia jo tänään!

Lue lisää

S-ryhmä tarjoaa monipuolisia palveluita yritysasiakkaille

S-ryhmä tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja mahdollisuuksia: autoista hotellihuoneisiin ja rehusta lahjakortteihin.

Hotellit

S-ryhmän hotelliketjut tarjoavat työmatkustajalle Suomen laajimman hotelliverkoston lisäksi viihtyisän ja tasokkaan majoituksen. S-ryhmän hotelleista saatte parhaiten yrityksenne matkustustarpeisiin soveltuvan sopimuksen. Sokos Hotellit ja Radisson Blu Hotellit tuovat käyttöönne mahdollisuuksia liikematkustukseen, kokousten ja tapahtumien järjestämiseen sekä henkilökunnan virkistykseen ja työhyvinvointiin.

Yli 60 hotellistamme löytyy erityyppisiä, modernilla kokoustekniikalla varusteltuja tiloja erilaisiin tilaisuuksiin.  Ravintolapalvelumme kattavat kaiken kokouskahveista ja –lounaista aina suuriin illallistarjoiluihin. Tarjolla on myös monipuolista oheisohjelmaa sekä päiväkokouksiin että illanviettoihin ja virkistyspäiviin.

Ravintolat

S-ryhmän ravintolat tarjoavat monipuolisia palveluja erilaisiin tilanteisiin. Lounastapaamiset, ravintolaillalliset, ryhmien ruokailut, viihdetarjonta ja edustustilaisuudet hoidetaan ravintoloissamme huolehtien, ilolla ja ammattitaitoisesti.  Myös henkilökunnan lounasruokailuun on ravintoloissamme monipuolista tarjontaa.  Etsi sinua lähellä olevat palvelut  täällä.

Lahjakortit

S-ryhmänlahjakortit ovat vaivaton tapa muistaa henkilökuntaa, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. S-ryhmä palvelee monipuolisesti ja koko maan kattavasti, joten lahjan saajalla on aina runsaasti valinnan varaa. Lahjakortit tilaat kätevimmin suoraan S-lahjakortit verkkokaupasta

Maatalousyrittäjät

Agrimarketit tarjoavat täyden valikoiman maatalousyrittäjän tarvitsemia tuotteita ja palveluita. Agrimarketien valikoimiin kuuluvat myös puutarhakaupan tuotteet sekä laaja valikoima harraste-eläin- ja hevostuotteita.

Erikoisosaamista vaativat koneet kuten traktorit, puimurit ja erikoistyökoneet myydään Agrimarket Konekeskuksissa. Agrimarket Konekeskusten palveluihin kuuluvat myös vaihtokonekauppa ja sopimushuoltopalvelut. Koneiden sopimushuoltopalveluista vastaa Agrihuolto-verkosto. Varaosamyynti on keskitetty suurimpiin Agrimarketteihin.

Rakentaminen ja remontointi

Kodin Terra tarjoaa ammattilaisille laajan rakentamisen ja remontoinnin tuotevalikoiman. Varastovalikoimassa on kymmeniä tuhansia tuotteita edullisin hinnoin ja lähes rajaton toimitusmyyntivalikoima. Yritysasiakkaille suunnattu yritysmyynti laskee yrityksellesi edulliset tarjoukset suuremmista kokonaisuuksista ja tilausvalikoimaan kuuluvista tuotteista.

Agrimarket-ketjun rautakauppaa tekevät rautakauppaan erikoistuneet myymälät. Niistä löytyy laaja valikoima raudan, rakentamisen ja sisustamisen tuotteita. Lisäksi ketju tarjoaa maatilarakentamisen erikoispalveluja.

Autot ja polttonesteet

S-ryhmän autoliikkeet tarjoavat laajan henkilö- ja hyötyajoneuvomalliston sekä palvelukokonaisuuden yritysautojen käyttäjille kaikissa toimipaikoissamme. Erityisesti yrityskäyttöön on useissa henkilöautomallistoista saatavissa edustavat ja huippuvarustellut Business-vaihtoehdot. Tarkemmat autokohtaiset tiedot löydät S-ryhmän autoliikkeiden verkkosivustoilta.

Pidämme jatkuvasti huolta polttonesteiden hyvästä laadusta ja hankimme tuotteet luotettavilta toimittajilta. Kaikki myymämme polttonesteet ovat rikittömiä ja niihin on valmiiksi sekoitettuna lain edellyttämä määrä biokomponenttia.

ABC on sekä matkailijan viihtyisä taukopaikka että lähiseudun asukkaan päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus. Tarjoamme nykyaikaisen ja monipuolisen palveluverkoston Suomessa, mukaan lukien Ahvenanmaalla. Auton voi tankata yhteensä yli 400 ABC-asemalla. ABC-asemien tarjoamista palveluista lisätietoa ABC:n omilta verkkosivuilta abcasemat.fi.

S-Business asiakaspalvelu
Puh. 010 76 80820 (ma–pe klo 8–16)
(0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)
Sähköposti: s-business@sok.fi