Vastuullista toimintaa ympäristö huomioiden

Luonnollisesti kannamme huolta myös ympäristön hyvinvoinnista ja se näkyy toiminnassamme monin tavoin. Sokotel Oy:n hotellit ovat ensimmäisinä hotellitoimijoina Suomessa saaneet Green Key -sertifikaatit. Green Key on kansainvälinen ympäristömerkki, joka edistää kestävää matkailua. Ympäristösertifioitujen hotellien myötä matkustajilla on entistä paremmat mahdollisuudet tehdä ympäristön kannalta kestäviä valintoja sekä pienentää omaa hiilijalanjälkeään. Osallistumme vuosittain Earth Hour –kampanjaan ja lisäksi olemme sitoutuneet kansalliseen energiatehokkuussopimukseen.

Kaikissa Sokotelin Sokos Hotelleissa on Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Allergiatunnus tarkoittaa, että hotellihuoneissamme on nyt: puhtaampi sisäilma, tarkoin mietityt siivousmenetelmät ja –materiaalit, tuoksuttomat siivousaineet, allergiaystävälliset sisustusmateriaalit ja –tekstiilit, raikkaat vuodevaatteet, tuoksuttomia henkilöhygieniatuotteita tarjolla ja eläinystävien kanssa matkustavat asiakkaat yöpyvät aina eri huoneissa.


Tuemme yhteistä hyvinvointia

Tuemme ympäröivän yhteisön hyvinvointia osallistumalla erilaisiin hyväntekeväisyystapahtumiin- ja kampanjoihin, kuten esimerkiksi Jano- ja Nälkäpäiväkampanjat. Toteutamme Radisson Blu Hotelleissamme myös vuosittaisen Responsible Business Action Month -kuukauden, jossa tavoitteena on lisätä sekä hotellien henkilökunnan, asiakkaiden että yhteistyökumppaneiden tietoisuutta ympäristö- ja yhteiskunnallisista asioista.

Yhteistyömme hyväntekeväisyysjärjestö HelsinkiMission kanssa konkretisoituu vuosittain useiden tapahtumien kautta.