11.9.2017

Sokos Hotels ottaa käyttöön sähköisen uloskirjautumisen

Digitaalisten palvelujen kehitys ketjussa jatkuu.

  • Online check-out S-Card-asiakkaille

    Digipalvelut helpottavat työmatkustajan arkea

Sähköinen sisäänkirjautuminen S-Card-asiakkaille, online check-in, otettiin käyttöön kaikissa Suomen Sokos Hotelleissa alkuvuodesta 2017.

Online check-in ja check-out -palvelut ovat käytössä S-Card-asiakkaille, jotka ovat varanneet huoneensa sokoshotels.fi:n Oma S-Card -palvelusta, suoraan hotellista tai Sokos Hotellien myyntipalvelusta.

Sokos Hotellien S-Card-asiakkaat voivat nyt kirjautua ulos hotellista sähköisesti, joko omalla älypuhelimella tai tietokoneella. Sokos Hotels on ensimmäinen hotelliketju Suomessa, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden sekä sähköiseen sisään- että uloskirjautumiseen.

Sähköinen uloskirjautuminen on tällä hetkellä käytössä Mikkelin ja Vaasan Original Sokos Hotel Vaakuna -hotelleissa sekä Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneella. Tavoitteena on saada online check-out vuoden loppuun mennessä käyttöön S-Card-asiakkaille kaikkiin Suomen Sokos Hotelleihin.

"Henkilökohtaista palvelua saa hotellien vastaanotoista jatkossakin, mutta toisinaan on hetkiä, jolloin haluaa saapua ja lähteä oman aikataulun mukaan. Laskun maksu tapahtuu muutamalla napin painalluksella vaikka aamukahvia juodessa," kertoo Sokos Hotellien konseptipäällikkö Markus Siitonen.

Viime talvena ketjussa otettiin käyttöön sähköinen sisäänkirjautuminen. "Online check-in on osoittautunut sujuvaksi ja toimivaksi, ja asiakkailta on tullut hyvää palautetta", Siitonen sanoo. "Nyt käyttöönotettava sähköinen uloskirjautuminen täydentää palvelun." 

S-Card on Suomen kattavin työmatkustuksen kanta-asiakasohjelma

S-Cardin kehitys- ja koulutusvastaava Sirpa Ojala suosittelee kotimaassa matkailevaa työmatkustajaa hankkimaan S-Cardin muutoinkin kuin sisään- tai uloskirjautumista nopeuttamaan. "S-Card maksaa itsensä takaisin jo parin yöpymisen jälkeen. Kortilla saa merkittäviä etuja kaikissa S-ryhmän hotelleissa ja lähes 500 ravintolassa", toteaa Ojala. Eniten arvostetaan ruokailumahdollisuuksia sekä liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä etuja, jotka auttavat työmatkustajaa jaksamaan ja helpottavat arkea. Ostot kerryttävät lisäksi S-pisteitä, joilla voi kuitata vaikka lomayön hotellissa tai syntymäpäiväillallisen ravintolassa.

Digitaalisten palveluiden kehitys ei Sokos Hotels -ketjussa lopu tähän. Suunnitelmissa on jo sähköisen sisään- ja uloskirjautumisen palveluiden laajentaminen myös S-ryhmän asiakasomistajille.

Näin teet online check-outin: https://www.sokoshotels.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/nyt-uutta-sahkoinen-uloskirjautuminen/014033104_419607

Lisätietoja

Markus Siitonen, konseptipäällikkö, Sokos Hotels, p. 010 76 82739, markus.siitonen@sok.fi
Sirpa Ojala, kehitys- ja koulutusvastaava, S-Card, p. 010 76 82711, sirpa.ojala@sok.fi

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Ketju: Sokos Hotels
Ladataan kommentointia...