Sokotel Oy

Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö. Operoimme Suomessa seitsemää Radisson Blu Hotellia ja 14 Sokos Hotellia pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa. Kahdeksatta Suomen Radisson Blu Hotellia Turussa operoi Turun osuuskauppa.

Sokotel Oy on noussut MaRa-alan menestyneimpien yritysten joukoon ja on saanut vuosina 2017-19 Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatin. Saavutimme myös vuonna 2018 erinomaiset tulokset henkilöstötutkimuksessa ja yrityksemme valittiin yhdeksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2019.

Radisson Blu ketju toimii Suomessa franchise periaatteella ja Sokotel Oy:llä on monivuotinen sopimus hotellien operoinnista Radisson Hotel Groupin kanssa.  Radisson Hotel Group on yksi maailman nopeimmin kasvavista hotelliyrityksistä. Ryhmään kuuluvat Radisson Blu Hotellien lisäksi Quorvus Collection, Radisson, Radisson Red, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson sekä prizeotel -hotellit.  Radisson Hotel Groupilla on toiminnassa ja rakenteilla yli 1 400 hotellia ympäri maailmaa.  Hotellimme ovat keskittyneet tarjoamaan yksilöllisiä elämyksiä, ja yhteistä kaikille on kansainvälisesti palkittu palvelun laatu. Lisätietoja www.radissonblu.fi

Sokos Hotels on Suomen kattavin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita. Laadukkaan majoituksen lisäksi Sokos Hotellit tarjoavat monipuolisia tapahtuma- ja ravintolapalveluita. Sokos Hotels on jakaantunut kolmeen hotellityyppiin ollakseen yksilöllinen monille. Break-hotellit tarjoavat vieraille iloa ja energiaa, Solot uniikkia hotellielämää ja Original-hotellitpaikallista elämänmenoa sekä sydämellistä palvelua. Lisätietoja www.sokoshotels.fi.

Sokotel Oy:n toimintaa ohjaavat meille tärkeät arvomme:

  • Olemme asiakasta varten
  • Kannamme vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä
  • Uudistamme jatkuvasti toimintaamme
  • Toimimme tuloksellisesti

Olemme osa S-ryhmää ja liiketoimintamme perustuukin vahvasti osuustoiminnallisuuden periaatteisiin ja asiakasomistajalähtöisyyteen. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että liiketoiminnan pitkäjänteinen kehittäminen, henkilöstön hyvinvoinnin varmistaminen ja yhteiskunnallisen vastuun kantaminen kuuluvat olennaisesti tapaamme toimia.

S-ryhmä on turvallinen yritysasiakkaille ja henkilökunnalle sekä hyvä yrityskansalainen.