Sebastian Nyström
Senior Vice President,
Strategy / SOK

"Haemme ajan hermolla eläviä uusia osaajia, joilla on muutosnopeutta ja reagointikykyä."

 

S-TRAINEE 2018 HAKU ON PÄÄTTYNYT. ONNEA KAIKILLE HAKIJOILLE!

 

Vähittäiskaupan liiketoiminta-analyysit S-Trainee, SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus, Helsinki

Täytä hakemus 9.4. mennessä.

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯
Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Vähittäiskauppa, SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus
Koulutustausta: Ylempi korkeakoulututkinto
Sijainti: Helsinki, Ässäkeskus

Mitä odotamme
Etsimällämme traineella tulee olla vahvaa laskentaosaamista ja kyvykkyyttä sekä aitoa innostusta vähittäiskaupan taloudelliseen analysointiin, raportointiin ja kehittämiseen. Suhtaudut intohimolla numeroihin, olet huolellinen ja hahmotat numeroiden taustalla olevat muuttujat. Tulet osaksi toimintoa, jossa tehdään analyysejä päätöksenteon tueksi. Olet analyyttinen, kehittävä ja intohimoisesti uusiin asioihin tarttuva.

Koulutustausta
Ylempi korkeakoulututkinto, vastavalmistunut tai valmistuvassa oleva (KTM, ETM, DI, tms.)

Mitä tarjoamme
Me emme katsele kaupan muutosta sivusta, vaan olemme aktiivinen osa muuttuvaa ja vahvasti kehittyvää vähittäiskaupan kenttää. Emme hae harjoittelijaa: haemme traineeta, joka on valmis kasvamaan tulevaisuuden tekijäksi ja osaajaksi. Vastuullamme S-ryhmän vähittäiskaupan ketjujen (S-market, Prisma, Sale, Alepa, Sokos, Emotion, Kodin Terra, ABC ja verkkokauppa) taloudellisten ja toimintaympäristöanalyysien sekä raportoinnin tuottaminen. Tämän lisäksi yksikössämme tehdään S-ryhmän vähittäiskaupan verkosto- ja myymäläsuunnittelua. Olet laskentaosaamisellasi mukana tukemassa kehittyvää liiketoimintaamme.

Työtämme ohjaavat selkeät strategiset tavoitteet. Traineena pääset kehittymään vuorovaikutuksessa vähittäiskaupan johtavien asiantuntijoiden seurassa, joille laajojen kokonaisuuksien ja syy-seuraussuhteiden ymmärtäminen on joka päiväistä työtä. Olemme vahva ja dynaaminen, tavoitteellisesti toimiva työyhteisö, jossa työtä tehdään suurella intohimolla ja jatkuvan parantamisen hengessä.

Missä Trainee tulee työskentelemään?
Traineepaikka sijaitsee fyysisesti pääasiallisesti Ässäkeskuksessa, Helsingin Vallilassa. Trainee pääsee perehtymään kaikkiin vähittäiskaupan toimintoihin ja prosesseihin, kuten hankintaan, toimitusketjun hallintaan, tuotelaatu- ja valikoimatyöhön sekä myymälätoimintoihin. Lisäksi koulutusjakson aikana tutustut ketjujemme toimipaikkojen arkeen.

Mitkä ovat koulutettavan etenemismahdollisuudet ja tulevaisuudennäkymät?
Saat kattavan näkemyksen Suomen johtavan kaupan alan toimijan koko arvoketjusta. Tehtävät organisaatiossamme sijoittuvat vähittäiskaupan laskennan, liiketoiminta-analyysien ja verkostosuunnittelun alueelle.

SOK lyhyesti
SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) ja sen tytäryhtiöt yhdessä muodostavat SOK-yhtymän. SOK tuottaa keskitetysti yhteisiä palvelu- ja tukitoimintoja sekä kehittää ja ohjaa S-ryhmän strategioita, jotta toimipaikoissa pystytään palvelemaan omistajiamme entistä paremmin. Alueellisten ja valtakunnallisten tytäryhtiöidensä lisäksi SOK harjoittaa Virossa ja Pietarissa marketkauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa.

Yli 1 000 vähittäiskaupan toimipaikkaa ja miljoona päivittäistä asiakaskohtaamista. Päivittäistavarakaupan markkinaosuutemme on 47 % ja olemme markkinajohtaja myös ruoan verkkokaupassa. SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus vastaa S-ryhmän vähittäiskaupan kehittämisestä ja strategisesta ohjauksesta. Ketjuohjaus on n. 400 henkilön dynaaminen asiantuntijaorganisaatio, jonka toimipisteenä on SOK:n pääkonttori Vallilassa.

Lisätietoja
Mika Lyytikäinen, Johtaja, SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus
Sähköposti: mika.lyytikainen@sok.fi
 

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯

Vaativat asiantuntijatehtävät S-ryhmän marketkaupan saatavuuden ohjaus ja myymälätoiminnot -yksikössä, SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus, Helsinki

Täytä hakemus 9.4. mennessä.

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯
Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Vähittäiskauppa, SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus
Koulutustausta: Ylempi korkeakoulututkinto

Sijainti: Helsinki, Ässäkeskus

Mitä odotamme
Etsimällämme traineella tulee olla sekä kyvykkyyttä että aitoa innostusta vähittäiskaupan asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Tulet osaksi toimintoa, jossa työskennellään toimitusketjun ohjauksen, myymälöiden tilanhallinnan ja myymälätoimintojen kehittämisen parissa. On tärkeää, että koulutustaustasi antaa sinulle valmiuksia isojen kokonaisuuksien analyyttiseen kehittämiseen. Arvostamme vahvaa analyyttisuutta, kehittävää ja uutta luovaa työskentelyotetta sekä valmiuksia toimintamallien ja prosessien kehittämiseen. Koska kansainvälinen yhteistyö on meille arkipäivää, pidämme arvossa sujuvaa kielitaitoa. 

Koulutustausta
Ylempi korkeakoulututkinto, vastavalmistunut tai valmistuvassa oleva (KTM, ETM, DI, tms.)

Mitä trainee tulee käytännössä tekemään?
Vastuullamme marketkaupassa on S-ryhmän euromääräisesti suurin liiketoiminta-alue. Työtämme ohjaavat selkeät strategiset tavoitteet. Traineena pääset kehittämään liiketoimintaa tukevia ja ohjaavia prosesseja yhdessä ammattitaitoisen ja sitoutuneen asiantuntijajoukon kanssa. Olemme vahva ja dynaaminen, tavoitteellisesti toimiva työyhteisö, jossa työtä tehdään suurella intohimolla ja jatkuvan parantamisen hengessä.

Missä trainee tulee työskentelemään?
Traineepaikka sijaitsee fyysisesti Ässäkeskuksessa, Helsingin Vallilassa. Trainee pääsee perehtymään kaikkiin vähittäiskaupan ketjuohjauksen toimintoihin, kuten toimitusketjun hallintaan, laatuun ja vastuullisuuteen, valikoimatyöhön ja hankintaan.

Mitkä ovat koulutettavan etenemismahdollisuudet ja tulevaisuudennäkymät?
Saat kattavan näkemyksen Suomen johtavan kaupan alan toimijan koko arvoketjusta, jossa sinulla on oma vastuullinen ja merkityksellinen roolisi. Valmennettavalla on mahdollisuus edetä monenlaisiin tehtäviin organisaatiossamme. Monet näistä sijoittuvat asiantuntijatyöhön toimitusketjun ohjauksen, myymälöiden tilanhallinnan ja myymälätoimintojen kehittämisen alueelle.

SOK lyhyesti
SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) ja sen tytäryhtiöt yhdessä muodostavat SOK-yhtymän. SOK tuottaa keskitetysti yhteisiä palvelu- ja tukitoimintoja sekä kehittää ja ohjaa S-ryhmän strategioita, jotta toimipaikoissa pystytään palvelemaan omistajiamme entistä paremmin. Alueellisten ja valtakunnallisten tytäryhtiöidensä lisäksi SOK harjoittaa Virossa ja Pietarissa marketkauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa. SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus vastaa S-ryhmän marketkaupan kehittämisestä ja strategisesta ohjauksesta. Ketjuohjaus on n. 400 henkilön dynaaminen asiantuntijaorganisaatio, jonka toimipisteenä on SOK:n pääkonttori Vallilassa.

Lisätietoja:
Sanna Timola, Johtaja, SOK Vähittäiskauppa
Sähköposti: sanna.timola@sok.fi

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯

Matkailu- ja ravitsemiskaupan S-Trainee, Osuuskauppa Arina, Oulu

Täytä hakemus 9.4. mennessä.

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯
Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Matkailu- ja ravitsemiskauppa

Koulutustausta: Ylempi korkeakoulututkinto
Sijainti: Oulu ja muu Osuuskauppa Arinan toimialue

Osuuskauppa Arina on suurin yksityinen työnantaja Tampereen pohjoispuolella. Yritysmuotomme, osuustoiminnallisuus, tuo mukanaan ainutlaatuisen menestymisen mahdollisuuden. Luomme toiminnallamme arvoa monin tavoin. Ainutlaatuinen Arinalainen yrityskulttuuri ja kasvava toiminta tarjoavat sinulle mielenkiintoisen kehittymisen ympäristön ja yhteisöllisyyden. Kattavat henkilöstöetumme käsittävät myös poikkeuksellisen laajan työterveyshuollon ja liikuntaedut.

Hakijalta odotamme
Tarvitsemme vuorovaikutteisia ja tavoitteellisia uusia Arinalaisia, jotka uskovat vahvasti Pohjois-Suomen hyvinvointiin ja ymmärtävät roolinsa sen eteenpäin viennissä Haluamme kyvykkääseen yhteisöömme lisää samanhenkisiä ihmisiä, jotta pystymme tuottamaan omistajillemme entistä enemmän hyötyä. Odotammekin sinulta tämän yrityskulttuurimme sisäistämistä ja siten sitoutumista Arinaan. Traineella tulee olla valmius työskennellä koko Arinan toimialueella henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman mukaisesti. Tehtävässä onnistuminen edellyttää omistajakeskeisyyttä, tavoitteellisuutta, aktiivisuutta, rohkeutta, vastuullista joukkuepelaamista, ammattiosaamista ja itsensä arvostamista.  

Haluamme haastaa sinut – haasta sinäkin meidät!

Koulutustausta
Tiedekorkeakoulusta vastavalmistunut tai lähiaikoina valmistumassa oleva (KTM, ETM, DI, tms.).

Mitä trainee tulee käytännössä tekemään?
Trainee suorittaa Arinan toimialueen toimipisteissä koulutuksen ja työnkierron mukaisia tehtäviä, joiden pääpaino on käytännön tekemisessä. Haluamme haastaa traineemme oivaltamaan osuuskaupan ja traineen oman roolin toimintaympäristössä. Työnkierto suunnitellaan yhdessä S-Traineen, Jollaksen ja Arinan kummin kanssa. Koulutuksen aikana muodostuva osaaminen varmistaa onnistumisen edellytykset ja tulevaisuuden kehityksen pohjan.

Mitkä ovat traineen etenemismahdollisuudet ja tulevaisuuden näkymät?
Osuuskauppa Arina tarjoaa erinomaisen paikan kehittyä matkailu- ja ravitsemiskaupan todelliseksi ammattilaiseksi. S-Trainee saa tekemisen kautta monipuolisen näkemyksen liiketoiminta-alueen toiminnoista, mikä antaa valmiudet toimia menestyksekkäästi esimiestehtävissä eri yksiköissä.  Koulutusvaiheen jälkeen tavoitteena on yksikön päällikön tasoinen tehtävä, josta oman motivaation ja vahvojen näyttöjen myötä on asteittain mahdollista yrityksen tarpeiden mukaan edetä vielä vaativimpiin tehtäviin Arinassa, tai muualla S-ryhmässä.

Osuuskauppa Arina lyhyesti
S-ryhmään kuuluvan alueosuuskauppa Arinan omistavat noin 164 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Palvelemme usealla toimialalla 176:lla eri toimipaikalla ja kasvamme jatkuvasti. Olemme Pohjois-Suomen suurimpia yrityksiä: osuuskauppamme on vajaan 2800 arinalaisen työpaikka ja Arinan myynti nousee yli miljardiin lähivuosina. Tekemisiämme ohjaa Arinalaisuus, joka tarkoittaa ”pohjoissuomalaista osuustoimintaa omistajien hyödyksi”. Jokaisen Arinalaisen työllä on tärkeä tehtävä hyödyn tuottamisessa. Haluamme kehittää toimintaamme ja valmentaa kilpailuetua aikaansaavaa henkilökuntaamme onnistumaan. Jokainen Arinalainen on ratkaisupelaaja ja yhdessä joukkueena menestymme!

Lisätietoja
Jari Karjalainen, Henkilöstöjohtaja
Sähköposti: jari.s.karjalainen@sok.fi

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯

Vähittäiskaupan S-Trainee, Osuuskauppa Arina, Oulu

Täytä hakemus 9.4. mennessä.

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯
Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Vähittäiskauppa

Koulutustausta: Ylempi korkeakoulututkinto
Sijainti: Oulu ja muu Osuuskauppa Arinan toimialue

Osuuskauppa Arina on suurin yksityinen työnantaja Tampereen pohjoispuolella. Yritysmuotomme, osuustoiminnallisuus, tuo mukanaan ainutlaatuisen menestymisen mahdollisuuden. Luomme toiminnallamme arvoa monin tavoin. Ainutlaatuinen Arinalainen yrityskulttuuri ja kasvava toiminta tarjoavat sinulle mielenkiintoisen kehittymisen ympäristön ja yhteisöllisyyden. Kattavat henkilöstöetumme käsittävät myös poikkeuksellisen laajan työterveyshuollon ja liikuntaedut.

Hakijalta odotamme
Tarvitsemme vuorovaikutteisia ja tavoitteellisia uusia Arinalaisia, jotka uskovat vahvasti Pohjois-Suomen hyvinvointiin ja ymmärtävät roolinsa sen eteenpäin viennissä Haluamme kyvykkääseen yhteisöömme lisää samanhenkisiä ihmisiä, jotta pystymme tuottamaan omistajillemme entistä enemmän hyötyä. Odotammekin sinulta tämän yrityskulttuurimme sisäistämistä ja siten sitoutumista Arinaan. Traineella tulee olla valmius työskennellä koko Arinan toimialueella henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman mukaisesti. Tehtävässä onnistuminen edellyttää omistajakeskeisyyttä, tavoitteellisuutta, aktiivisuutta, rohkeutta, vastuullista joukkuepelaamista, ammattiosaamista ja itsensä arvostamista.

Haluamme haastaa sinut – haasta sinäkin meidät!

Koulutustausta
Tiedekorkeakoulusta vastavalmistunut tai lähiaikoina valmistumassa oleva (KTM, ETM, DI, tms.).

Mitä trainee tulee käytännössä tekemään?
Trainee suorittaa Arinan toimialueen toimipisteissä koulutuksen ja työnkierron mukaisia tehtäviä, joiden pääpaino on käytännön tekemisessä. Haluamme haastaa traineemme oivaltamaan osuuskaupan ja traineen oman roolin toimintaympäristössä. Työnkierto suunnitellaan yhdessä S-Traineen, Jollaksen ja Arinan kummin kanssa. Koulutuksen aikana muodostuva osaaminen varmistaa onnistumisen edellytykset ja tulevaisuuden kehityksen pohjan.

Mitkä ovat traineen etenemismahdollisuudet ja tulevaisuuden näkymät?
Osuuskauppa Arina tarjoaa erinomaisen paikan kehittyä vähittäiskaupan todelliseksi ammattilaiseksi. S-Trainee saa tekemisen kautta monipuolisen näkemyksen liiketoiminta-alueen toiminnoista, mikä antaa valmiudet toimia menestyksekkäästi esimiestehtävissä eri yksiköissä.  Koulutusvaiheen jälkeen tavoitteena on yksikön päällikön tasoinen tehtävä, josta oman motivaation ja vahvojen näyttöjen myötä on asteittain mahdollista yrityksen tarpeiden mukaan edetä vielä vaativimpiin tehtäviin Arinassa, tai muualla S-ryhmässä.

Osuuskauppa Arina lyhyesti
S-ryhmään kuuluvan alueosuuskauppa Arinan omistavat noin 164 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Palvelemme usealla toimialalla 176:lla eri toimipaikalla ja kasvamme jatkuvasti. Olemme Pohjois-Suomen suurimpia yrityksiä: osuuskauppamme on vajaan 2800 arinalaisen työpaikka ja Arinan myynti nousee yli miljardiin lähivuosina. Tekemisiämme ohjaa Arinalaisuus, joka tarkoittaa ”pohjoissuomalaista osuustoimintaa omistajien hyödyksi”. Jokaisen Arinalaisen työllä on tärkeä tehtävä hyödyn tuottamisessa. Haluamme kehittää toimintaamme ja valmentaa kilpailuetua aikaansaavaa henkilökuntaamme onnistumaan. Jokainen Arinalainen on ratkaisupelaaja ja yhdessä joukkueena menestymme!

Lisätietoja
Jari Karjalainen, Henkilöstöjohtaja
Sähköposti: jari.s.karjalainen@sok.fi

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯

 

Vähittäiskaupan S-Trainee, Osuuskauppa Hämeenmaa, Lahti

Täytä hakemus 9.4. mennessä.

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯
Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Vähittäiskauppa
Koulutustausta: Ylempi korkeakoulututkinto
Sijainti: Lahti, Osuuskauppa Hämeenmaa

Oletko tulevaisuuden esimies, joka uskaltaa johtaa, luottaa ja antaa toimintavapauden? Olet kannustava, avoin ja kykenet antamaan tasapuolista palautetta. Pidät yhdessä tekemisestä ja viestit avoimesti. Sinulla on tunneälyä, jota tarvitaan esimiestyössä. – Saatat olla juuri oikea tyyppi syyskuussa 2018 käynnistyvään S-Trainee-valmennukseemme!

Koulutustausta
Tiedekorkeakoulusta vastavalmistunut tai lähiaikoina valmistumassa oleva (KTM, ETM, DI, tms.)

Mitä odotamme
Etsimme henkilöä, joka sitoutuu työhönsä ja suhtautuu siihen intohimoisesti. Olet kiinnostunut palvelualasta ja haluat kehittää itseäsi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne, mutta sinulta löytyy myös jämäkkyyttä, halua ottaa vastuuta sekä joustavuutta. Olet tavoitteellinen työssäsi ja viet asiat maaliin saakka.

Mitä tarjoamme
Tarjoamme sinulle näköalapaikan markettoimialaan toiminta-alueemme suurimmassa yrityksessä sekä monipuolisen työnkierron eri toimipaikoissamme. Meillä on Suomen laajimpiin kuuluvat, erinomaiset henkilöstöedut. Koko henkilöstömme kuuluu tulospalkkauksen piiriin. Meillä on vakaa arvopohja: olemme asiakkaitamme varten, toimimme avoimesti ja vastuullisesti, uudistumme kehittämällä ja oppimalla sekä toimimme tuloksellisesti. Työntekijätarinoiden kirjomme on valtava, ja jokainen näistä tuhansista tarinoista on ainutlaatuinen. Jos haluat saada paikan maailman parhaiden työkavereiden joukossa, myy itsesi meille, niin tehdään kaupat!

Hämeenmaa lyhyesti
Osuuskauppa Hämeenmaa toimii 21 kunnan alueella Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Liiketoiminta-alueitamme ovat market-, rauta-, tavaratalo-, erikoisliike-, auto-, liikennemyymälä- ja polttoneste- sekä majoitus- ja ravitsemiskauppa. Työllistämme noin 2 700 kanta- ja päijäthämäläistä.

Lisätietoja
Anne Räsänen, HR- asiantuntija
Sähköposti: anne.m.rasanen@sok.fi

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯

Talouden ja hallinnon S-Trainee, SOK Talous ja hallinto, Helsinki

Täytä hakemus 9.4. mennessä.

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯
Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Talous ja hallinto, SOK Talous ja hallinto
Koulutustausta: Ylempi korkeakoulututkinto

Sijainti: Helsinki, Ässäkeskus

SOK Talouden ja hallinnon S-Traineella on ainutlaatuinen mahdollisuus saada näköalapaikka maksamisen, talouden, rahoituksen, kiinteistön, IT:n, epäsuoran hankinnan, lakiasioiden ja riskienhallinnan huippuasiantuntijoiden työhön. Kehitämme koko ajan nykyisiä ja uusia palveluita S-ryhmän yritysten tarpeisiin viimeisimpiä teknologioita, digitalisaatiota ja palvelumuotoiluin keinoja hyödyntäen. Tehtävänämme on vastata siitä, että tuotamme palvelut kustannustehokkaasti, palveluiden laatu on jatkuvasti korkealla tasolla ja, että ne vastaavat liiketoiminnan tarpeisiin.

Mitä odotamme
Odotamme traineelta kykyä hallita ja ymmärtää laajoja kokonaisuuksia sekä sisäistä paloa toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Toivomme tulevalta traineelta hyviä yhteistyötaitoja sekä kunnianhimoa edetä asiantuntijauralla.

Mitä tarjoamme
Tarjoamme S-ryhmän parhaan ja mielenkiintoisimman trainee-paikan kunnianhimoiselle vastavalmistuneelle. Valittava S-Trainee pääsee laajasti kehittämään SOK Talouden ja hallinnon alueen palveluhallinnan käytäntöjä, osallistumaan palveluiden kehittämiseen, tutustumaan laajasti eri tukitoimintoihin ja kehittämään sisäistä asiakasyhteistyötä kaikilla talouden ja hallinnon palvelualueilla. Valittava S-traineen kehittymisestä vastaa SOK Talous ja hallintojohtoryhmän jäsen.

Koulutustausta
Tiedekorkeakoulusta vastavalmistunut tai lähiaikoina valmistumassa oleva (KTM, ETM, DI, tms.).

Missä trainee tulee työskentelemään?
Traineepaikka sijaitsee fyysisesti Ässäkeskuksessa, Helsingin Vallilassa.

SOK Talous ja hallinto Lyhyesti
SOK Talous ja hallinto on laaja asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa muun muassa talous-, rahoitus-, kiinteistö-, IT-, riskienhallinta-, lakiasiain ja maksamisenpalveluita S-ryhmän yrityksille.

Talouden palvelukeskuksessa, Palveluässässä, tuotetaan talous- ja palkkahallinnon palveluita. Palvelukeskuksessa työskentelee noin 180 henkilöä sekä ohjelmistorobotteja. Lisäksi Talous vastaa S-ryhmän yhteisten talous-, raportointi- ja suunnitteluprosessien kehittämisestä. Kiinteistöpalveluissa tuotetaan S-ryhmän kiinteistöohjauspalveluita sekä huolehditaan SOK-yhtymän kiinteistöomistuksen tuotosta, arvon säilymisestä ja arvon kehittymisestä. Kiinteistöässä vastaa kiinteistöpalveluiden peruspalveluiden tuottamisesta S-ryhmän yrityksille. Lakiasianpalveluissa tarjotaan juridista neuvontaa ja oikeudellisia palveluita S-ryhmän yrityksille. IT-palvelut vastaa S-ryhmän liike- ja tukitoimintojen tietojärjestelmätuesta sekä IT-infrastruktuurin toiminnoista, IT-strategian toimeenpanon ohjauksesta sekä kokonaisarkkitehtuurista. Lisäksi SOK Talouden ja hallinnon palveluihin kuuluvat S-ryhmätasoinen riskienhallinta, epäsuoran hankinnan palvelut, rahanhuoltopalveluita tarjoava Rekla Oy sekä yritysasiakkaiden maksuaikakorttiratkaisu S-Business.

Lisätietoja
Jenni Kuisma, Kehityspäällikkö
Sähköposti: jenni.kuisma@sok.fi

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯

 

Vähittäiskaupan S-Trainee (2 paikkaa), Pirkanmaan Osuuskauppa, Tampere

Täytä hakemus 9.4. mennessä.

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯
Koulutuspaikkojen määrä: 2
Toimiala: Vähittäiskauppa
Koulutustausta: Ylempi korkeakoulututkinto

Sijainti: Tampere, Pirkanmaan Osuuskauppa

Meillä Pirkanmaalla on yli 70 vähittäiskaupan toimipaikkaa: Prismoja, S-marketteja, Saleja, Sokos, Herkkuja, Kodin Terra sekä ruoan verkkokauppa. Haluamme olla suurin monikanavainen ruokakauppias, edelläkävijä ruokatuotteen ja ruoan ympärille rakennettavien palveluiden tarjoajana. Haluamme vastata parhaiten asiakkaiden ruokaan liittyviin tarpeisiin ja odotuksiin vetovoimaisilla liikepaikoilla. Meillä on intohimona ruoka ja asiakkaiden sujuvampi elämä. Haluamme palvella asiakkaita ratkaisukeskeisesti ja luoda uutta, asiakasta arvostavaa sekä huomioivaa palvelukulttuuria.

Mitä odotamme
Haemme kahta ennakkoluulotonta ja eteenpäin katsovaa, rohkeaa tiimipelaajaa. Jos sinulle ruoka on intohimo ja sinulla on halu tuottaa loistavia asiakaskokemuksia, olet etsimämme tyyppi!

Haemme traineita, jotka uskaltavat heittäytyä, eivät kavahda kaupan arkea ja kokevat loistavan asiakaskokemuksen rakentamisen innostavana haasteena ja ennen kaikkea mahdollisuutena. Esimiestyössä arvostamme hyvää johtamista, avointa yhteisöllistä toimintakulttuuria, kykyä heittäytyä ja innostaa. Haemme traineita, jotka haluavat kasvaa tällaisiksi tulevaisuuden esimiehiksi ja johtajiksi. 

Koulutustausta
Tiedekorkeakoulusta vastavalmistunut tai lähiaikoina valmistumassa oleva (KTM, ETM, DI, tms.)

Mitä traineet tulee käytännössä tekemään?
Traineet pääsevät näkemään ja tekemään Pirkanmaan Osuuskaupan vahvaa kasvutarinaa aitiopaikalta jokaisessa kaupan ketjussamme, monista eri näkökulmista. Traineet tulevat kiertämään laaja-alaisesti eri ketjuissa, eri työtehtävissä ja ympäri Pirkanmaata. Kauppaa oppii parhaiten ymmärtämään tekemällä, siksi traineemme perehtyvät kentän kaikkiin työtehtäviin myyjistä ketjujohtoon, ja saavat näin hyvät eväät edetä tulosvastuullisia tehtäviä kohti. Tutoreina ja henkilökohtaisina sparraajina toimivat liiketoimintajohtajat, jotka huolehtivat traineiden monipuolisesta kehittymisestä, puolin toisin haastamisesta ja näkemyksellisyyden kasvattamisesta tulevaisuuden tulosvastuullisiin tehtäviin.

Missä traineet tulevat työskentelemään?
Traineiden työpaikka tulee olemaan Pirkanmaan alueella eri kaupan yksiköissä. Kummallekin traineelle rakennetaan oma oppimis- ja kehittymispolku ja he sijoittuvat henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Mitkä ovat traineiden etenemismahdollisuudet ja tulevaisuudennäkymät?
Emme voi taata nopeinta mahdollista urakiitoa, mutta lupaamme tulosvastuullisen tehtävän osuuskaupan näköalapaikalle traineeohjelman jälkeen. Samalla lupaamme vahvasti kasvavan vähittäiskaupan edelläkävijän monipuoliset uramahdollisuudet pidemmällä aikavälillä. Vähittäiskaupan osaajan tulevaisuudennäkymät ovat erinomaiset ja monipuoliset. Onnistumiset ruokkivat menestymistä. Mahdollisuudet ovat omissa käsissäsi.

Pirkanmaa lyhyesti
Pirkanmaan Osuuskauppa on lähes 200.000 asiakasomistajansa omistama Pirkanmaan talousalueella toimiva paikallinen yritys. Olemme osa S-ryhmää ja 3. suurin osuuskauppa. Myyntimme ylitti viime vuonna miljardin euron rajan, meillä on yli 110 toimipaikka ja meillä työskentelee yli 3.200 kaupan ammattilaista. Haluamme hurmata asiakkaamme hetkessä, helpottaa kummasti ja tuottaa hyvää jälkimakua – ajattelemme sydämellä!

Lisätietoja:
Tero Hassinen, Henkilöstöjohtaja
Sähköposti: tero.hassinen@sok.fi

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯

 

Liikennemyymälä- ja polttonestekaupan S-Trainee, ABC-ketjuohjaus, Helsinki

Täytä hakemus 9.4. mennessä.

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯
Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, ABC-ketjuohjaus
Koulutustausta: Ylempi korkeakoulututkinto
Sijainti: Helsinki, Ässäkeskus

Mitä haemme ja mitä tarjoamme
Haemme ABC-ketjuohjaukseen tulevaisuuden tekijää, uusien ajatusten tuojaa ja olemassa olevan ajattelun rakentavaa haastajaa. Traineenä tulet työskentelemään tiiviisti ketjuohjauksen koko johdon kanssa. Sinulle muodostuu hyvä kokonaiskuva ABC-liiketoiminnasta ja sen keskeisistä elementeistä eli polttoneste-, market- ja ravintolakaupasta. Tulet osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin, jotka liittyvät mm. polttonesteiden hinnoittelun ja uusien digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen.

Ohjaajanasi toimii ABC-ketjun johtaja, ja samalla saat mahdollisuuden toimia hänelle uuden sukupolven sparraajana. Et pääse tehtävässä helpolla, mutta saat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä jatkamaan ketjumme ja koko S-ryhmän menestystarinaa.

Koulutustausta
Tiedekorkeakoulusta vastavalmistunut tai lähiaikoina valmistumassa oleva (KTM, ETM, DI tms.).

Mitä odotamme

 • systemaattista ja analyyttistä työskentelytapaa
 • valmiutta haastaa rakentavasti sekä itsesi että kollegasi
 • ratkaisukeskeistä ja tavoitehakuista asennetta
 • lujaa paineensietokykyä
 • vahvoja vuorovaikutustaitoja
 • halua onnistua yhdessä

Missä trainee tulee työskentelemään?
Työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa, mutta työtä tehdään myös kentällä, siellä missä asiakkaammekin ovat.

Mitkä ovat traineen etenemismahdollisuudet ja tulevaisuuden näkymät?
ABC-kokonaisuus tarjoaa sinulle poikkeuksellisen mahdollisuuden nähdä kaikki S-ryhmän ydintoimialat. Tältä pohjalta sinulle voi näyttöjesi perusteella avautua mahdollisuudet kehittää itseäsi ja edetä yhä vaativampiin tehtäviin joko meillä ABC-ketjussa tai muilla S-ryhmän liiketoiminta-alueilla.

SOK Liikennemyymälä- ja polttonestekaupan ketjuohjaus lyhyesti
SOK ABC-ketjuohjauksen vastuulla on ABC-liikennemyymälä- ja polttonestekaupan liikeideoiden, toimintamallien, valikoimien sekä brändin ja markkinoinnin kehittäminen valtakunnallisesti. ABC-ketju palvelee päivittäin 250 000 asiakasta noin 4 000 ammattilaisen voimin. Liiketoiminta-alue on S-ryhmän toiseksi suurin yli 1,5 miljardin euron liikevaihdolla.

Lisätiedot:
Antti Heikkinen, ketjujohtaja, SOK Liikennemyymälä- ja polttonestekaupan ketjuohjaus
Sähköposti: antti.heikkinen@sok.fi

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯

S-Trainee, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, Joensuu

Täytä hakemus 9.4. mennessä.

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯
Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Osuuskaupan yhteinen (kaikki toimialat)
Koulutustausta: Ylempi korkeakoulututkinto
Sijainti: Joensuu, 
Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Mitä odotamme
Etsimme tulevaisuuden moniosaaja, jolta löytyy oikeanlaista asennetta ja tavoitteellisuutta. Odotamme tulevan traineen olevan valmis tarttumaan innolla tehtävään kuin tehtävään samalla oppien mistä ydinliiketoimintamme sekä erinomainen asiakaskokemus rakentuu. Trainee tulee valmennusjakson aikana käymään läpi kaikki osuuskaupan toiminnot. Tällä polulla työssä oppimisen taidot, omien lahjojen, osaamisen soveltaminen sekä kehittämishalukkuus ovat ominaisuuksia joita erityisesti haemme traineesta. Valmennusjaksolla työtehtävät ja sitä kautta myös työyhteisöt vaihtuvat useasti, jolloin sosiaalisten taitojen merkitys korostuu.

Koulutustausta
Tiedekorkeakoulusta vastavalmistunut tai lähiaikoina valmistumassa oleva (KTM, ETM, DI, tms.)

Mitä trainee tulee käytännössä tekemään?
Uskomme, että tekemällä oppii parhaiten, siksi trainee tulee käymään läpi kaikki PKO:n toimialat, joita ovat päivittäistavarakauppa, käyttötavarakauppa, ABC-liiketoiminta, majoituskauppa (myös kylpylä- ja rinnetoiminta), ravitsemiskauppa, terveyspalvelut, kukka- ja hautauspalvelut sekä parturi-kampaamotoiminta. Liiketoimintojen lisäksi trainee perehtyy erillisellä jaksolla kaikkiin PKO:n tukipalveluihin, joita ovat henkilöstöhallinto, markkinointi, viestintä, asiakasomistaja-asiat, sisäinen laskenta, hallinto, kiinteistöt sekä sisäinen tarkastus.
Traineen kanssa tullaan laatimaan henkilökohtainen suunnitelma työnkierrosta, joka varmistaa valmennuksen sujuvan etenemisen. Toimialakohtaisten valmennusjaksojen sisällöstä vastaa kukin toimialajohtaja ja sisällöt suunnitellaan ennen kunkin jakson alkua. Valmennuksen onnistumisesta vastaa PKO:n talousjohtaja Antti Varis. Hänen kanssaan sparrataan jatkuvasti valmennuksen lähijaksojen teemoista sekä työn etenemisestä yksiköissä.

Missä Trainee tulee työskentelemään?
Trainee tulee työskentelemään vaihtelevasti osuuskaupan toimipaikoissa yhdessä sovitun valmennusohjelman mukaan. Traineena pääset heti osaksi PKO:n huippuporukkaa. Aiemmat kokemukset ovat osoittaneet, että meillä traineet otetaan hyvin vastaan ja yksiköt suorastaan kilpailevat, kuka milloinkin saa traineen omaan yksikköönsä.

Mitkä ovat traineen etenemismahdollisuudet ja tulevaisuudennäkymät?
Hakuprosessi ja valmennus ovat ensimmäiset portaat traineen tulevaisuuden urapolulla. Valmennuksen aikana osuuskauppa saa hyvän kuvan henkilön osaamisen tasosta, kehittymisen potentiaalista ja ennen kaikkea asenteesta työhön ja työntekoon. Toisaalta trainee saa poikkeuksellisen laajan kokemuksen ja käsityksen osuuskaupan eri toiminnoista ja toimialoista. Nämä kokemukset yhdistäen teemme yhdessä traineen kanssa päätöksen ensimmäisestä valmennuksen jälkeisestä työtehtävästä ja tulevaisuuden etenemispolusta.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa lyhyesti
Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on jäsentensä omistama yritys. Omistajapohja koostuu 86 000 kuluttajasta, joille me PKO:laiset tuotamme palveluja ja etuja päivittäin. Olemme myös ylpeitä siitä, että hyvä taloudenpitomme on johtanut siihen, että pystymme omilla toimillamme huolehtimaan Pohjois-Karjalan maakunnan elinvoimaisuuden edistämisestä. PKO:lla on maakunnan 10 kunnan ja kaupungin alueella 100 toimipaikkaa, jotka työllistävät lähes 1 200 henkilöä. Olemme kaikilla mittareilla suomalainen suuryritys. Vuonna 2017 myyntimme oli 403,2 miljoonaa euroa, operatiivinen tulos 14,6 miljoonaa euroa ja taseen loppusumma 222 miljoonaa euroa.
Näyttävät luvut syntyvät hienon yrityskulttuurin vallitessa, oikeiden asioiden pitkäjänteisestä laadukkaasta suorittamisesta. PKO:lla on edelläkävijän maine, meillä saa kokeilla ja yrittää, epäonnistumista ei tarvitse pelätä. Haluamme olla ajan tasalla jäsentemme tarpeista ja kehitämme heille jatkuvasti uusia palveluja ja parannamme entisiä. Haluamme sinut, nuori tulevaisuudentekijä, osaksi etevää joukkoamme. Tarvitsemme uusia ajatuksia ja ideoita, jotta pystymme viemään osuuskauppamme jälleen kerran kohti parempaa huomista!

Lisätietoja
Mika-Jussi Mononen, Henkilöstöjohtaja
Sähköposti: mika-jussi.mononen@sok.fi

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯

S-Trainee, Osuuskauppa PeeÄssä, Kuopio

Täytä hakemus 9.4. mennessä.

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯
Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Osuuskaupan yhteinen (kaikki toimialat)
Koulutustausta: Ylempi korkeakoulututkinto
Sijainti: Kuopio, Osuuskauppa PeeÄssä

Hakijalta odotamme
Odotamme vahvan kaupallisen teoriaosaamisen lisäksi käytännönläheistä työskentelyotetta. Arvostamme pitkäjänteisyyttä ja tinkimätöntä tavoitehakuisuutta sekä toimeenpanokykyä. Toivomme halua pistää itsensä likoon työskentelemällä joustavasti useissa toimipaikoissa ja vaihtelevina työaikoina sekä vastuunottokykyä koulutuksen alusta lähtien. Hakijalla pitää olla hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot, rakentavaa kriittisyyttä ja uskallusta tuoda mielipiteensä perustellen esiin. Osuuskauppa PeeÄssässä arvostamme myös suoraviivaista toimintatapaa, jossa aikasaannokset ovat muotoseikkoja tärkeämpiä. Olemme kaikki töissä asiakasomistajaa varten, ja kaiken tekemisen pitää tähdätä heidän etuunsa.

Koulutustausta
Ylempi korkeakoulututkinto, vastavalmistunut tai valmistuvassa oleva (KTM, ETM, DI, tms.).

Mitä trainee tulee käytännössä tekemään?
PeeÄssän S-trainee tulee perehtymään käytännön tekemisen kautta sovittujen toimialojen kaikkiin toimintoihin arjen perustehtävistä johtotehtäviin. Lisäksi hän pääsee perehtymään osuuskaupan tukitoimintoihin. Koulutuksen edetessä trainee saa hoitaakseen projektitehtäviä ja toimii mahdollisesti esimiestehtävissä sijaisuuksien kautta. Lisäksi koulutettava on koko koulutuksen ajan toimitusjohtajan sparrauskumppani ja näin myös osittain hänen ohjauksessaan.

Missä trainee tulee työskentelemään?
Trainee tulee työskentelemään pääsääntöisesti osuuskaupan toimipaikoissa Kuopion lähiympäristössä. Tehtävät muualla toimialueella ovat myös mahdollisia. Traineella on työskentelyjaksoja marketeissa, Sokos-tavaratalossa, ravintoloissa, hotelleissa ja osuuskaupan konttorilla. Alkuvaiheessa työt painottuvat yksiköiden perustehtäviin, joita myöhemmin voidaan täydentää erilaisilla projektitehtävillä.

Mitkä ovat traineen etenemismahdollisuudet ja tulevaisuudennäkymät?
Monitoimialainen Osuuskauppa PeeÄssä ja S-ryhmä tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet kasvaa osavaksi ja vastuulliseksi esimieheksi tai asiantuntijaksi. Etenemisen edellytyksinä ovat pitkäjänteisyys, oma vahva motivaatio, hyvät näytöt sekä luonnollisesti yrityksen sen hetkinen tarve. Koulutuksella tähdätään muutaman vuoden työkokemuksen jälkeen esimies- tai asiantuntijatehtäviin.

PeeÄssä lyhyesti
Osuuskauppa PeeÄssä on osa S-ryhmää ja asiakkaidemme omistama palveluyritys Pohjois-Savossa. Tehtävämme on tuottaa palveluja ja etuja omistajille, joita on jo yli 117 000. Toimialamme ovat market- ja tavaratalokauppa, hotelli-, ravintola-, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa. Tarjoamme myös parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitopalveluja. Toimipaikoissamme on S-Pankin palvelupisteitä. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 559 miljoonaa euroa. Tarjoamme työpaikan noin 1 700 henkilölle. Toiminnastamme syntyvä tulos käytetään alueemme omistajien hyväksi.

Lisätietoja:
Suvi Honkanen, Henkilöstöjohtaja
Sähköposti: suvi.honkanen@sok.fi

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯

Vähittäiskaupan & liikennemyymälä- ja polttonestekaupan S-Trainee, Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag, Vantaa

Täytä hakemus 9.4. mennessä.

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯
Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Vähittäiskaupan & liikennemyymälä- ja polttonestekauppa
Koulutustausta: Ylempi korkeakoulututkinto
Sijainti: Vantaa ja Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag:n toimialue

Hakijalta odotamme
Odotamme sinulta uusia ideoita ja tapoja katsoa yhteiseen tulevaisuuteen menestyvässä osuuskaupassa. Olet etsimämme henkilö, jos tunnistat tulevaisuuden kilpailutekijät, suhtaudut intohimoisesti asiakkaiden odotusten ylittämiseen joka päivä ja teet työtä asiakasta herkällä korvalla kuunnellen mutta samalla kädet savessa, yhdessä muiden kanssa. Olet tavoitteellinen, pitkäjänteinen ja ymmärrät käytännön näyttöjen antamisen tärkeyden uralla etenemisessä. Lisäksi olet kielitaitoinen (vähintään hyvä molempien kotimaisten kielten taito ja sinulla on halu oppia lisää).

Koulutustausta
Ylempi korkeakoulututkinto, vastavalmistunut tai valmistuvassa oleva (KTM, ETM, DI, tms.).

Mitä trainee tulee käytännössä tekemään?
Traineemme pääsee kiertämään kaikilla toimialoilla (market, ABC, ravintola, tavaratalokauppa) ja osaksi mielenkiintoisia osuuskaupassa meneillään olevia kehitysprojekteja. Tutustuminen aloitetaan tärkeimmistä toiminnoistamme eli asiakaspalvelutehtävissä toimipaikoissa, ja osaamisen karttuessa siirrytään vastuutehtävistä toimipaikan esimiestehtäviin. S-Traineen tukena ja apuna hänellä on käytettävissä tutor, joka valitaan osuuskaupan osaajista traineen tarpeita kuunnellen.

Missä trainee tulee työskentelemään?
Työskentelypaikkoja ohjelman aikana ovat Salet, S-marketit, ABC:t, Prisma, Sokos/M&S sekä tukitoiminnot konttorilla. Työtehtäviin kuuluvat kaikki yksiköiden tehtävät. Yksikköjämme sijaitsee Loviisasta Sipooseen, Kauniaisista ja Kirkkonummelta Hankoon ja Ahvenanmaalle. Työnkiertoa suunnitellessa voidaan ottaa huomioon traineen oma kotipaikkakunta.

Mitä tarjoamme ja tulevaisuudennäkymät
Tarjoamme S-Traineelle vakituisen, kokoaikaisen tehtävän, loistavat henkilöstöedut ja pirteän ajassa elävän työympäristön, jossa kokeillaan innolla uusia ideoita käytännössä. Pääset osaksi avointa kaksikielistä työyhteisöämme. Näyttöjen perusteella S-Traineella on mahdollisuus yksikön päällikön tehtäviin ja talentin kasvaessa siitä eteenpäin.

Varuboden-Osla Handelslag lyhyesti
Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag on asiakasomistajien omistama S-ryhmään kuuluva itsenäinen alueosuuskauppa. Osuuskauppa harjoittaa päivittäis- ja käyttötavarakauppaa, rautakauppaa, puutarha- ja kukkamyyntiä, liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa sekä ravintolatoimintaa. Varuboden-Oslalla on toimialueellaan yli 50 toimipaikkaa ja se on merkittävä työnantaja työllistäen yli 1000 oman alansa ammattilaista. Osuustoiminnallisten periaatteiden mukaisesti Varuboden-Osla käyttää liiketoiminnastaan syntyvän liikevoiton alueensa ja asiakasomistajiensa hyväksi. Myös Varuboden-Oslan yhteistyökumppaneiksi on valittu sellaisia yrityksiä, organisaatioita ja tapahtumia, joilla on alueellista merkitystä. Osuuskauppamme toimii itäisellä ja läntisellä Uudellamaalla sekä Ahvenanmaalla kaksikielisten asiakkaidemme palveluksessa.

Lisätietoja
Paula Pajunen, Henkilöstöpäällikkö
Sähköposti: paula.pajunen@sok.fi

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯

Vähittäiskaupan S-Trainee, AS Prisma Peremarket, Viro

Täytä hakemus 9.4. mennessä.

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯
Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Vähittäiskauppa
Koulutustausta: Ylempi korkeakoulututkinto
Sijainti: Viro, AS Prisma Peremarket

Kilpailu kiristyy. Tulevaisuudessa entisestään. Haluamme joukkoomme kyvykkyyden kasvamaan kanssamme sekä vahvistamaan ja varmistamaan tulevaisuuden osaamista asiantuntija- ja johtotehtävissä kansainvälisessä marketkaupassa.

Oletko sinä etsimämme henkilö kehittämään ja kehittymään kanssamme?
Haemme traineeta, jolla on draivia ja tahtoa lunastaa asiakkaidemme odotukset joka päivä. Hänellä on

 • halua tehdä tulosta positiivisella otteella ihmisten kanssa ja nähdä tulokset käytännössä
 • halua ratkaista haasteita yksin ja yhdessä arjen menestyksellisen tekemisen ohessa
 • kykyä analysoida ja nähdä tulevaisuuteen
 • halua haastaa itsensä ja muut, kehittyä ja kehittää organisaatiota kansainvälisessä ympäristössä
 • mahdollisuus muuttaa Viroon

Koulutustausta
Ylempi korkeakoulututkinto, vastavalmistunut tai valmistuvassa oleva (KTM, ETM, DI, tms.).

Mitä trainee tulee käytännössä tekemään?
Toiminnan johtamisen ja kehittämisen edellytyksenä on prosessien tunteminen, erityisesti toimintaympäristön ollessa toinen. Trainee tulee työskentelemään yksiköissämme Tallinnassa, Tartossa ja Narvassa henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Oppiminen ja työnkierto alkavat myynnin mahdollistavien taustaprosessien tuntemisesta (osto, logistiikka, IT, HR, turvallisuus) jatkuen myymäläprosessien kautta toteuttamiseen ja prosessien johtamiseen ketju- ja organisaatiotasolla. Kokonaisymmärryksen kehittyessä muodostuu myös kyky nähdä laaja-alaisemmin ja sitä kautta johtaa.

Matala organisaatiomme mahdollistaa ja samalla velvoittaa jokapäiväiseen vaikuttamiseen, reagointiin ja oppimiseen. Tutorina toimii toimitusjohtajamme ja sparrikumppaneina koko laajennettu johtoryhmä talouspäälliköstä henkilöstöjohtajaan.

AS Prisma Peremarket lyhyesti
AS Prisma Peremarket on SOK:n tytäryhtiö, joka toimii Virossa 8 Prisma-hypermarket yksiköllä. Toimipaikat sijaitsevat Tallinnassa, Tartossa sekä Narvassa. AS Prisma Peremarket työllistää 750 työntekijää. Toteutamme vuosittain yli 20 miljoonan asiakkaamme toiveita. Lähivuosien tavoitteena on vahva verkoston kasvattaminen ja tukeminen supermarket-sarjan yksiköillä.

Lisätietoja:
Miia Rohtmets, Henkilöstöjohtaja
Sähköposti: miia.rohtmets@sok.fi

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯

Vähittäiskaupan S-Trainee (2 paikkaa), HOK-Elanto, Helsinki

Täytä hakemus 9.4. mennessä.

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯
Koulutuspaikkojen määrä: 2
Toimiala:  Vähittäiskauppa
Koulutustausta: Ylempi korkeakoulututkinto
Sijainti: Helsinki, Hok-Elanto

Kivijalkaa ja verkkokauppaa. Yli 160 Prismaa, S-markettia, Alepaa ja Herkkua. Suomen johtava ruoan verkkokauppias. Haemme kahta rohkeaa ja näkemyksellistä pelaajaa rakentamaan kanssamme tulevaisuuden osuustoimintaa. Edellytämme kiinnostusta kaupan alaan, monikanavaiseen palvelunkehittämiseen sekä työntekijä- että asiakaskokemuksen johtamiseen.

Haemme tiimipelaajia, jotka eivät pysähdy vaikeimmankaan paikan tullen, vaan osaavat reagoida muutokseen ja näkevät haasteet mahdollisuuksina. Haemme traineita, jotka eivät kavahda kaupan arkea ja kokevat asiakaspalvelun innostavana ja motivoivana osana työtään. Esimiestyössä arvostamme hyvää johtamista, avointa toimintakulttuuria ja johdonmukaista toimintatapaa. Haemme traineita, jotka haluavat kasvaa tällaisiksi tulevaisuuden esimiehiksi ja johtajiksi.

Hakijalta odotamme
Kun kilpailu on globaalia ja digitaalista, tarvitaan muutosnopeutta ja reagointikykyä. Oletko sinä trainee, joka on valmis ottamaan haasteen vastaan ja astumaan retailin näköalapaikalle, hihat käärien? Emme nimittäin katsele kaupan suurinta muutosta sivusta, me teemme sitä. Emme hae harjoittelijoita, haemme traineita, jotka kasvavat muutoksen tekijöiksi kiihtyvästi kansainvälistyvään kauppaan. Tarvitsemme joukkoomme ihmisiä, jotka suhtautuvat intohimolla asiakkaiden palvelemiseen. Tarvitsemme erinomaisia esimiehiä. Toivomme energisyyttä, toimeenpanokykyä ja uteliaisuutta muuttuvaa maailmaa kohtaan.

Koulutustausta
Tiedekorkeakoulusta vastavalmistunut tai lähiaikoina valmistumassa oleva (KTM, ETM, DI, tms.).

Mitä trainee tulee käytännössä tekemään?
Traineet pääsevät näkemään ja tekemään retailia aitiopaikalta jokaisessa marketkaupan ketjussamme, monista eri näkökulmista. Traineet tulevat kiertämään laaja-alaisesti niin ketterän, virkeän ja kekseliään Alepan #Alepa-fillarit, iltavirkun S-marketin, halpuutuksen edelläkävijän Prisman kuin herkullisuuden pioneerin Herkun.

Kauppaa oppii parhaiten ymmärtämään tekemällä, siksi traineemme perehtyvät kentän kaikkiin työtehtäviin myyjistä ketjujohtoon, ja saavat näin hyvät eväät edetä tulosvastuullisia tehtäviä kohti. Tutoreina ja henkilökohtaisina sparraajina toimivat liiketoimintajohtajat, jotka huolehtivat traineiden monipuolisesta kehittymisestä, puolin toisin haastamisesta ja näkemyksellisyyden kasvattamisesta tulevaisuuden tulosvastuullisiin tehtäviin.

Missä traineet tulevat työskentelemään?
Traineiden työpaikka tulee olemaan pääkaupunkiseudulla eri kaupan yksiköissä. He sijoittuvat henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Mitkä ovat traineen etenemismahdollisuudet ja tulevaisuudennäkymät?
Emme voi taata nopeinta mahdollista urakiitoa, mutta lupaamme tulosvastuullisen tehtävän retailin näköalapaikalle traineeohjelman jälkeen ja metropolialueen vähittäiskaupan edelläkävijän monipuoliset uramahdollisuudet pidemmällä aikavälillä. Vähittäiskaupan osaajan tulevaisuudennäkymät ovat erinomaiset ja monipuoliset. Onnistumiset ruokkivat menestymistä. Mahdollisuudet ovat omissa käsissäsi.

HOK-Elanto lyhyesti
HOK-Elanto, Stadin oma lafka on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa. Maan laajimmin omistettu yritys yli 600 000 asiakasomistajataloudella. Yli 300 toimipaikkaa, yli 250 000 asiakaskohtaamista päivittäin ja yli 6000 työntekijää. Päivittäistavarakaupan markkinajohtaja, Halpuutuksen edelläkävijä, Pohjoismaiden suurimpia ravintolayrityksiä ja Suomen johtava ruoan verkkokauppias #kauppakassi. Toimialueena on koko metropolialue ja sen tiedostava ja vaativa kuluttajakunta. 

Lisätietoja:
Minnastina Miettinen, HRD-manager HOK-Elanto
Sähköposti: minnastina.miettinen@sok.fi

HAE TÄTÄ PAIKKAA ❯