S-Trainee-haku käynnistyy jälleen syksyllä 2015

Muutoksen vauhti kaupassa on tällä hetkellä ennennäkemätön. Digitaa­lisuus muokkaa kuluttajakäyttäytymistä ja liiketoimintamallit muuttuvat. Mutta uudet palvelut eivät synny itsestään, eivätkä menesty sattumalta. Haaste meille on erityinen: S-ryhmän omistavat asiakkaat, jotka kohtaamme kaupan kaikissa kanavissa joka päivä. Asiakasymmärrys on myös etumme. Ne jotka lähtevät mukaan nyt, tietävät miten ylivertainen palvelukokemus tulevaisuudessa tuotetaan. Haluatko seurata historian suurinta muutosta sivusta vai olla mukana ohjaamassa kehitystä? Seuraava S-Trainee-haku käynnistyy syksyllä 2015. Tarkemmat hakuaikataulut ja -tiedot julkaistaan S-kanavalla lähempänä hakuajankohtaa.

Pääset matkalle kaupan tulevaisuuteen

S-Trainee on S-ryhmän koulutusohjelma ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille tai pian valmistuville. Ohjelman kautta valmennamme työuran alkuvaiheessa olevia nuoria kykyjä tulevaisuuden avaintehtäviin. S-ryhmässä tarvitaan monenlaista osaamista ja ohjelma tarjoaa mahdollisuuden kehittyä erilaisiin asiantuntija- ja esimiestason tehtäviin. Pääset kasvattamaan osaamistasi ja saat kattavan näkemyksen S-ryhmästä.

Tuore tietopääomasi luo vahvan pohjan urallesi, mutta tärkeintä on asenteesi. Olet valmis työskentelemään erilaisissa työympäristöissä ja uskallat hypätä pois omalta mukavuusalueeltasi. Nautit tekemisen meiningistä ja sinua motivoi tulosten saavuttaminen.

Hae S-Traineeksi

  • Kesto: n. 2 – 3 vuotta
  • Vakituinen työsuhde
  • Sijainti: eri sijainteja (ks. hakuilmoitukset)
  • Räätälöity, henkilökohtainen kehittymissuunnitelma
  • Työharjoittelua myös ulkomailla
  • Opintomatka Eurooppaan
  • Henkilökohtainen tutor (valmennuksen 1. vaihe)
  • Mentor (ryhmäkohtainen, valmennuksen  2.vaihe)

Haastaa sinut ja kehittää osaamistasi

Työharjoittelun ja työssäoppimisen kautta keräät käytännön kokemuksia, jotka valmentavat sinua kohti vaativampia työtehtäviä. Kehittymistäsi seurataan ja arvioidaan säännöllisesti henkilökohtaisen kehityssuunnitelman pohjalta koko S-Trainee-ohjelman ajan. Olet kiinnostunut esimiestehtävistä tai asiantuntijatehtävistä ja haluat työmenestyksesi myötä mahdollisesti edetä aina johtotehtäviin asti. Työtehtäväsi muuttuvat haasteellisemmiksi työmenestyksesi myötä.

Lähtölaukaus sinun uratarinallesi

Työllisty yhdelle Suomen parhaista työnantajista ja käytä mahdollisuus luoda urastasi itsesi näköinen; sinusta itsestäsi on kiinni, miten pitkälle etenet osaamisesi ja asenteesi siivittämänä. S-Trainee-ohjelma yhdistää käytännön ja teorian – hauskaa yhdessäoloa unohtamatta!

Tutustu vuoden 2015 koulutuspaikkoihin!

Haluatko tiedon kun koulutus seuraavan kerran alkaa?

Jätä sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle viestin, kun koulutusohjelma seuraavan kerran starttaa.

Tähän teksti, joka näkyy vain pad-koossa, kun täysleveä alue.

Tilaa muistutus.