VUODEN 2018 HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Hae S-Traineeksi tästä

S-ryhmässä on nyt kova draivi päällä

11 miljardin vähittäismyynti. Päivittäistavarakaupan markkinaosuuden kasvu kansainvälisten toimijoiden haastamassa kilpailukentässä 47%:iin. Suomen suurin ruoan verkkokauppa. Ylivoimaisesti tunnetuin ja palkitsevin asiakkuusohjelma. Yli 150 miljoonalla eurolla halpuutettuja tuotteita. Ilmiöitä, jotka puhuttavat.

Emme katsele kaupan suurinta muutosta sivusta, me teemme sitä. Emme hae harjoittelijoita, haemme traineita, jotka ovat valmiita kasvamaan muutoksen tekijöiksi yhä voimallisemmin kansainvälistyvään kauppaan.

Uudistunut S-traineeohjelma - räätälöity juuri sinulle

Kauppa on kansainvälisempää kuin ikinä. Maailma on pienempi kuin koskaan. Digitaalisuuden ansiosta kilpailukenttä on aina vähintään Eurooppa. Uusi tilanne edellyttää sekä ihmisiltä että organisaatiolta innovatiivisuutta, jatkuvaa parantamista ja riman nostamista kaikessa tekemisessä.

“Uusien kykyjen kasvattaminen on meille tärkeämpää kuin koskaan.”

Panostamme omaan rekrytoivaan valmennusohjelmaamme ja tarjoamme S-Traineelle tilaisuuden kasvaa kykyjensä mukaan yhä vaativampiin johto- ja asiantuntijatehtäviin. Rakennamme jokaiselle vaiheittain etenevän, henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman kunkin osaamisen ja kiinnostuksen perusteella.

Haemme tulevaisuuden moniosaajia

S-Trainee on valmentanut vuosikymmenien ajan osaajia S-ryhmän johtopaikoille. Traineeohjelma mahdollistaa nopean oppimispolun ja entistä vahvemmat valmiudet tuleviin, vaativampiin tehtäviin.

“Kunnianhimon lisäksi edellytämme hakijalta motivaatiota, määrätietoisuutta ja reilua asennetta työntekoon.”

Jos uskallat rohkeasti hypätä mukavuusalueeltasi, haastaa itseäsi laajassa skaalassa eri toimialojen ja liiketoimintojen työtehtävien parissa ja haluat kehittyä ja kehittää tuloksia saavuttaen, olet etsimämme henkilö. Vastineeksi tarjoamme yrityskulttuurin ja urapolun yhdessä Suomen parhaista työnantajista.

Traineeohjelma pähkinänkuoressa

 • Nuorille, korkeakoulutetuille kyvyille
 • Ohjelman kesto: 9 kuukautta, alkaa 3.9.2018
 • Vakituinen työsuhde
 • Henkilökohtainen kehittymissuunnitelma
 • Käytännön kokemusta työssäoppimisen kautta
 • Henkilökohtainen tutor
 • Opintomatka Eurooppaan ja valinnainen työharjoittelu Baltiassa

S-ryhmä on ahkera uudistaja

S-ryhmä on suomalainen osuustoiminnallinen yritys, jossa vaikutusmahdollisuudet ovat aitoja. Asiakas on omistajamme ja kaiken toimintamme lähtökohta. Haluamme hurmata asiakkaamme – joka päivä, jokaisessa kohtaamisessa. Puhallamme yhteen hiileen ja uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen. Emme katsele kaupan suurinta muutosta sivusta, me teemme sitä. Haemme nyt joukkoomme ajan hengessä mukana olevia uusia osaajia kaupan alalle, jossa kisa on kova ja kilpailukenttä aina vähintään Eurooppa.

Tarjoamme

 • Syvällisen ja laaja-alaisen ymmärryksen S-ryhmän liiketoiminnoista ja omistajiaan palvelevasta osuustoiminnasta sekä näköalapaikan retailin maailmaan
 • monipuoliset ja kannustavat esimies-, asiantuntija- ja johtotehtävät
 • monipuoliset mahdollisuudet kehittyä ja kehittää sekä rakentaa monipuolista urapolkua S-ryhmässä
 • suomalaisen, luotettavan työnantajan ja henkilöstön oman kaupan, jossa on reilu meininki
 • loistavat henkilöstöedut