S-ryhmä työnantajana

Meille töihin

Olemme Suomen suurin monitoimialayritys. Meillä on tarjolla mielenkiintoisia tehtäviä ja monipuolisia urapolkuja sekä Suomessa että Venäjällä ja Baltian maissa.

Työura S-ryhmässä voi alkaa monella tavoin. Ensimmäinen työpaikkasi voi olla työelämään tutustumisjakso tai kesätyö. Voit tulla valituksi jompaankumpaan S-ryhmän rekrytoivista valmennusohjelmista tai johonkin meillä avoinna olevista tehtävistä. Suunta sen jälkeen on kiinni sinusta itsestäsi.

Meillä töissä

Arvostamme työntekijöitämme monella tapaa. Tarjoamme muun muassa hyvät henkilöstöedut: S-ryhmän työntekijät saavat alennusta S-ryhmän toimipaikoista, kuten ruokakaupoista, hotelleista ja ravintoloista, ympäri Suomen.

Meillä työntekijöillä on hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin tehtäviin: voit työskennellä eri toimipisteissä ja eri toimialoilla, jopa eri ammateissa. Vaihtaminen tehtävästä toiseen S-ryhmän yritysten välillä on tehty mahdollisimman helpoksi. S-ryhmän oma Jollas Instituutti kumppaniverkostoineen kouluttaa henkilöstöämme laaja-alaisesti.

Meillä viihdytään töissä, monella meistä on jopa kymmienien vuosien ja vaihtelevien tehtävien ura takana. Viihtymistä edesauttavat mukava ja reilu työyhteisö sekä  antoisa asiakaspalvelu. Asiantuntijamme kehittävät jatkuvasti uutta ja samalla viemme osaltamme Suomea eteenpäin.