S-ryhmä työnantajana

Meille töihin

Olemme Suomen suurin monitoimialayritys. Meillä on tarjolla mielenkiintoisia tehtäviä ja monipuolisia urapolkuja sekä Suomessa että Venäjällä ja Baltian maissa.

Työura S-ryhmässä voi alkaa monella tavoin. Ensimmäinen työpaikkasi voi olla työelämään tutustumisjakso tai kesätyö. Voit tulla valituksi jompaankumpaan S-ryhmän rekrytoivista valmennusohjelmista tai johonkin meillä avoinna olevista tehtävistä. Suunta sen jälkeen on kiinni sinusta itsestäsi.

Meillä töissä

Arvostamme työntekijöitämme monella tapaa. Tarjoamme muun muassa hyvät henkilöstöedut: S-ryhmän työntekijät saavat alennusta S-ryhmän toimipaikoista, kuten ruokakaupoista, hotelleista ja ravintoloista, ympäri Suomen.

Meillä työntekijöillä on hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin tehtäviin: voit työskennellä eri toimipisteissä ja eri toimialoilla, jopa eri ammateissa. Vaihtaminen tehtävästä toiseen S-ryhmän yritysten välillä on tehty mahdollisimman helpoksi. S-ryhmän oma Jollas Instituutti kumppaniverkostoineen kouluttaa henkilöstöämme laaja-alaisesti.

Meillä viihdytään töissä, monella meistä on jopa kymmienien vuosien ja vaihtelevien tehtävien ura takana. Viihtymistä edesauttavat mukava ja reilu työyhteisö sekä  antoisa asiakaspalvelu. Asiantuntijamme kehittävät jatkuvasti uutta ja samalla viemme osaltamme Suomea eteenpäin.

Asiantuntijatyö S-ryhmässä

S-ryhmässä työskentelee noin 1 800 asiantuntijaa, joista suurin osa, noin 1 200, SOK:lla vaativissa liiketoiminnan sekä tuki- ja palvelutoimintojen asiantuntijatehtävissä. Ammattilaisia SOK:lla on laidasta laitaan: muun muassa IT-asiantuntijoita, data-analyytikkoja, taloushallinnon ammattilaisia, rahoitusalan osaajia, HR-asiantuntijoita, viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia, strategiaosaajia ja vähittäiskaupan sekä matkailu- ja ravintola-alan kehittäjiä.

Asiantuntijat ovat ylempiä toimihenkilöitä eivätkä kuulu minkään työehtosopimuksen soveltamisalan piiriin. Tästä huolimatta he saavat S-ryhmässä Kaupan työehtosopimuksesta tulevat lakia paremmat etuudet, mm. perhevapaan osittainen palkallisuus, sairausajan palkallisuus sekä lomaraha.  Palkka määräytyy SOK:lla ja useimmissa S-ryhmän yrityksissä S-ryhmän oman tehtävien vaativuuden arviointimallin mukaisesti. Ylemmillä toimihenkilöillä on SOK:lla oma henkilöstönedustajansa, kenen kanssa työnantaja käy säännöllistä vuoropuhelua.

S-ryhmässä on asiantuntijana mahdollisuus jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta. Työtyytyväisyys S-ryhmässä on hyvä ja käyttämämme työtyytyväisyystutkimuksen mukaan yli Suomen perusnormin. Yhtenä vahvuutenamme on mm. hyvä esimiestyö.