Aiempia S-Päällikkö koulutuspaikkoja

HUOM! Uusista S-Päällikkö-koulutuspaikoista tiedotetaan S-kanavan Avoimissa työpaikoissa sitä mukaa, kun uusia paikkoja aukeaa. Alla olevat koulutuspaikat ovat siis vain esimerkkejä eri mahdollisuuksista ja näihin koulutuspaikkoihin ei enää voi hakea.

S-ryhmän avoimet työpaikat ja S-päällikkö-koulutuspaikat.

Esimerkkejä aiemmin haussa olleista S-Päällikkö-koulutuspaikoista:

Päivittäistavarakaupan S-päällikkö, Osuuskauppa PeeÄssä

Sijainti: Osuuskauppa PeeÄssän toimialue
Koulutuspaikat: 2
Toimiala: Päivittäistavarakauppa
Koulutus: AMK (tradenomi)

Sinä
Nautit asiakaspalvelutyön tekemisestä ja vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa. Olet työssäsi päämäärähakuinen ja haluat saada näkyviä tuloksia aikaan. Olet vastuunkantaja ja haluat johtaa tavoitteellisesti sekä asioita että ihmisiä. Sinulla on myös näkemystä ja halua asioiden kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen.

S-Päällikkö
Koulutettavat tulevat perehtymään syvällisesti toimialan työtehtäviin ja järjestelmiin. Perehdyt esimiestehtäviin ja tavoitteenasi on saada valmiudet esimiehenä toimimiseen koulutuksen jälkeen. Jo koulutuksen aikana on tavoitteena tehdä esimiesten lomituksia. Tulet myös tutustumaan toimialan erilaisiin liikeideoihin.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään dynaamisessa yrityksessä, joka tarjoaa osaajilleen myös turvatun työpaikan ja oikeudenmukaista johtamista. Pääset perehtymään esimiestyöhön ja johtamismalleihin. Koulutus tarjoaa mainion mahdollisuuden kasvaa osaavaksi ja vastuulliseksi esimieheksi. Lisäksi tarjoamme PeeÄssän ja S-ryhmän hyvät henkilöstöedut sekä tulospalkkauksen.

Me
PeeÄssä on vahva toimija koko Pohjois-Savon alueella ja liikevaihtomme on 560 miljoonaa euroa. Meitä peeässäläisiä on jo 2100. Esimiehiä tästä joukosta on 120.
Panostamme jatkuvasti työhyvinvointiin, jonka peruslähtökohtana toimii hyvä johtaminen. Koulutamme uudet esimiehemme ja panostamme esimieskoulutukseen jatkuvasti. Mittaamme työtyytyväisyyttä vuosittain ja se on ollut kiitettävällä tasolla jo yli 10 vuoden ajan.
Olemme uudistuva ja dynaaminen yritys, jossa on hyvä meininki.

Lisätietoa

Lisätietoa PeeÄssästä >>

Hae: HAKU ON PÄÄTTYNYT

Marketkaupan S-päällikkö, Osuuskauppa Arina

Sijainti: Osuuskauppa Arinan alueella
Koulutuspaikat: 1
Toimiala: Marketkauppa
Koulutus: Opistotason tutkinto tai AMK-tutkinto

Sinä
Olet kiinnostunut kaupan alasta ja erityisesti esimiestehtävistä. Pidät työskentelystä osana työryhmää ja hyvä asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Haluat kehittää itsestäsi monipuolisen kaupan alan osaajan, joka on työssään ihmisläheinen, pitkäjänteinen ja innostava esimies. Et ahdistu arjen kiireessä vaan pystyt priorisoimaan asiat tärkeysjärjestykseen. Haluat saada aikaan konkreettisia tuloksia ja olet tavoitteellinen työssäsi.

S-Päällikkö
Tulet tutustumaan monipuolisesti myymälän työtehtäviin yhtenä työryhmän jäsenenä. Työskentelet useissa eri toimipaikoissa. Tutustut esimiestehtäviin ja saat valmiudet esimiehenä toimimiseen koulutuksen jälkeen. Tavoitteena on, että pääset jo koulutuksen aikana tekemään esimiesten lomituksia. Oman toimialan ja toimipaikan lisäksi tulet paneutumaan S-ryhmän toimintatapoihin.
Tarjoamme sinulle mukavan ja kannustavan ilmapiirin sekä mahdollisuuden kasvaa kaupanalan rautaiseksi ammattilaiseksi. Pääset jo koulutusaikanasi verkostoitumaan sekä oman alueosuuskauppasi sisällä että koko S-ryhmässä. Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvät edellytykset ja mahdollisuudet toimia kaupan alan esimiestehtävissä. Lisäksi saat S-ryhmän hyvät henkilöstöedut.

Me
Osuuskauppa Arina on avoin osuuskunta, jonka omistavat lähes 140 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Osuustoiminta on sitä, että omistetaan yhdessä ja jaetaan hyödyt yhdessä. Arina työllistää yli 2 000 palvelualan ammattilaista, joiden tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille. Arina tarjoaa market- ja erikoisliikekaupan, liikennemyymälä- japolttoainekaupan sekä matkailu- ja ravitsemuskaupan palveluja yli 160 toimipaikassa Pohjois-Suomessa. Arinan vuoden 2011 myynti oli 786 milj. euroa. Arinan asiakasomistajat saivat vuonna 2011 Bonusta ja maksutapaetua keskimäärin 180 euroa taloutta kohden ja yhteensä 24,6 milj. euroa. Yhteistä hyvää pohjoissuomalaisille – Arina.

Lisätietoa

Lisätietoa Arinasta >>

Hae: HAKU ON PÄÄTTYNYT

Market- ja tavaratalotoiminnan vaihteleviin tehtäviin S-päällikkö, Keskimaa Osk

Sijainti: Keskimaa Osk toimialue
Koulutuspaikat: 2
Toimiala: Market- ja tavaratalotoiminnan vaihteleviin tehtäviin
Koulutus: AMK-tutkinto, alan kokemus kaupan alalta ja/tai esimiestehtävistä lasketaan eduksi

Sinä
Olet kiinnostunut työskentelemään kaupan alalla sekä haluat kasvaa tulevaisuuden esimieheksi. Olet oma-aloitteinen ja jämäkkä vastuunottaja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen asenne ja nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa. Viet työtehtäviä suunnitelmallisesti eteenpäin.

S-Päällikkö
Koulutettavat tulevat tutustumaan monipuolisesti kaupan toimialan arkeen. Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvä kokonaiskäsitys kaupan yritys- ja liiketoiminnasta, ja niihin vaikuttavista tekijöistä. Tutustut myös tuetusti esimiestehtäviin ja -vastuisiin. Oman toimialan ja -paikan lisäksi tulet paneutumaan S-ryhmän toimintatapoihin. Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kasvaa esimiestehtäviin ja oppia liiketoiminnan perusasiat. S-päällikkö –koulutus antaa sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi hyvät kehittymismahdollisuuden isossa organisaatiossa. Lisäksi saat Keskimaa Osk:n ja S-ryhmän henkilöstöedut.

Me
Keskimaa Osk on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 110 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Lisätietoa

Lisätietoa Keskimaasta >>

Hae: HAKU ON PÄÄTTYNYT

Kaupan alan S-päällikkö ja majoitus- ja ravitsemisalan S-päällikkö, Satakunnan Osuuskauppa

Sijainti: Pori
Koulutuspaikat: 2-3
Toimiala: Kaupan ala 1 ja majoitus- ja ravitsemisala 1-2
Koulutus: AMK, aiempi alan kokemus erityisesti myyntityöstä lasketaan eduksi

Sinä
Olet luontainen asiakaspalvelija ja sinulla on palveluasenne kohdallaan. Lisäksi pidät myyntityöstä ja haluat saada siinä hyviä tuloksia aikaan. Et ahdistu arjen kiireessä vaan pystyt priorisoimaan asiat tärkeysjärjestykseen. Sinulla on halua ja kykyä tulla kaupan tai majoitus- ja ravitsemisalan rautaiseksi ammattilaiseksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä pidät tuloksellisesta työskentelystä erilaisten ihmisten ja työryhmien kanssa.

S-Päällikkö
Tulet tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä kaikissa Satakunnan Osuuskaupan liikeideoissa. Opit kaupan keskeiset prosessit sekä pääset tutustumaan erikokoisten yksiköiden toimintatapaan ja ansaintalogiikkaan. Pääset myös perehtymään esimiestyön perusteisiin.
Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kasvaa kaupan tai majoitus- ja ravitsemisalan ammattilaiseksi ja esimiestehtäviin. Pääset tutustumaan näköalapaikalta kaupan monipuolisiin työtehtäviin ja työskentelemään Satakunnan suurimman yksityisen työnantajan palvelukentässä. Lisäksi saat S-ryhmän hyvät henkilöstöedut.

Me
Satakunnan Osuuskauppa työllistää tällä hetkellä noin 1300 henkilöä. Toimimme Satakunnan alueella. Toimialojamme ovat market- ja tavaratalokauppa, majoitus- ja ravitsemiskauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa sekä auto- ja autotarvikekauppa.

Lisätietoa

Lisätietoa Satakunnasta >>

Hae: HAKU ON PÄÄTTYNYT

Matkailu- ja ravitsemisalan s-päällikkö, ABC-liikennemyymäläkaupan S-päällikkö ja marketkaupan S-päällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo

Sijainti: Etelä-Savo: Mikkeli, Savonlinna ja Pieksämäki
Koulutuspaikat: 4
Toimiala: Matkailu- ja ravitsemisala 1, ABC-liikennemyymälä 1 ja marketkauppa 2
Koulutus: Kaupallisen tai ravintola-alan koulutus (AMK tai ammatillinen koulutus), aiempi myynti- tai ravintola-alan kokemus katsotaan eduksi

Sinä
Odotamme sinulta innostusta asiakaspalvelutehtäviin sekä myynnin osaamista. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Arvioit jatkuvasti omaa toimintaasi ja olet tavoitteellinen tuloksentekijä. Olet analyyttinen ja työskentelet mielelläsi lukujen parissa. Pystyt hahmottamaan isojakin kokonaisuuksia ja ymmärtämään syy-seuraus-suhteita.

S-Päällikkö
Koulutettavat tulevat perehtymään laajasti matkailu- ja ravitsemisalaan sekä liikennemyymälä- ja market-toimialaan. Tavoitteena on koulutuksen aikana kehittyä esimies- ja vastuutehtäviin. Koulutus antaa hyvän mahdollisuuden kasvaa myyntityön ammattilaiseksi ja luoda uraa monialayrityksessä.

Me
Osuuskauppa Suur-Savo on maakunnan suurin yksityinen työnantaja, jolla on toimialueellaan jo yli 50 toimipaikkaa. Osuuskaupan toimialat ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, autokauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä pankkitoiminta. Lisäksi osuuskaupalla on oma leipomo Mikkelissä. Osuuskauppa Suur-Savo työllistää lähes 1400 henkilöä.
Osuuskauppa Suur-Savossa on tekemisen meininkiä. Investoimme vahvasti Etelä-Savon palveluiden parantamiseen rakentamalla uusia toimipaikkoja ja panostamalla henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Pystymme tarjoamaan loistavat kehittymis- ja uramahdollisuudet.
Henkilöstömme on sitoutunut työhönsä ja viihtyy Suur-Savossa. Työtyytyväisyys on kiitettävällä tasolla ja monipuolisten henkilökuntaetujen lisäksi koko henkilöstömme on kannuste- ja tulospalkkauksen piirissä.

Lisätietoa

Lisätietoa Osuuskauppa Suur-Savosta >>

Hae: HAKU ON PÄÄTTYNYT

Tietosuoja -CSS