S-ryhmän omat traineeohjelmat: S-Päällikkö ja S-Trainee

Meillä valmennetaan S-ryhmän tulevaisuuden tekijöitä. S-Päällikkö ja S-Trainee ovat S-ryhmän rekrytoivia valmennusohjelmia. Ne antavat loistavat lähtökohdat kasvaa erilaisiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin yhdelle Suomen parhaista työnantajista. Solmimme kaikkien traineeohjelmiin valittujen kanssa vakituisen työsuhteen ja maksamme myös traineeohjelman ajalta palkkaa.

S-Trainee on väylä tulevaisuuden avaintehtäviin

S-Trainee on S-ryhmän valmennusohjelma ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille tai pian valmistuville. S-Trainee-ohjelmalla on pitkä historia ja sen kautta on kasvanut osaajia S-ryhmän merkittäviin avaintehtäviin. Tarvitsemme monenlaista osaamista - asiakaspalvelusta nauttivia ja siihen intohimoisesti suhtautuvia ammattilaisia, erinomaisia esimiehiä ja toimialajohtajia sekä asiantuntijoita, jotka kehittävät, haastavat ja luovat proaktiivisesti. Jos haluat kehittyä kaupan alan aitiopaikalla tulevaisuuden osaajaksi, hae mukaan!

S-Päällikkö koulii tulevaisuuden esimiehet

S-Päällikkö-valmennusohjelmasta valmistuu tulevaisuuden esimiehiä S-ryhmän yrityksiin, kuten market-, vuoro- ja palvelupäälliköiksi. Taustaltaan S-Päällikkö voi olla ammattikorkeakoulututkinnon hiljattain suorittanut, pian valmistuva tai ammatillisen tutkinnon suorittanut, jolla on jo alan työkokemusta.

Tutustu koulutusohjelmiimme lähemmin tästä: