Teokset Anu Haapasen näyttelystä

Mieli kuvissa - Maarit Björkman-Väliahdet

Minua kiinnostaa taiteilijan sisäinen maailma ja miten se näyttäytyy muille. Mieli Kuvissa näyttelyn teokset avaavat yhden näkökulman taiteilijan sisäiseen maailmaan. Tämä näyttely koostuu erilaisista maalaussarjoista; mielen ja kuvan vuoropuhelusta. Ja siitä, kuinka tila ja materiaali vaikuttaa luomisprosessiin.

 Maalausten teemoissa kuljen esittävästä ilmaisusta abstraktiin esitystapaan. Esittävässä ilmaisussa tutkin ympäröivää maailmaani laajemmassa mittakaavassa. Ne ovat tunnelmia elämän kiertokulusta. Abstraktin maalauksen keinoin yritän jäsentää sitä ympäröivää maailmaa, jossa elän päivittäin; olemassa olevaa hetkeä tarkastellen, kuunnellen ja havainnoiden.

Vaatteet, joissa on maalauksieni kuvia, kertovat tarinaa itsenäisistä naisista. Naisista, jotka haluavat erottautua massasta, ja jotka haluavat tulla nähdyksi. Nämä naiset muuttuvat osaksi taideteosta pukiessaan vaatteen päälleen. He ovat eläviä, kuvilla verhottuja veistoksia.

Materiaalit ja mielentila määrittävät millaiseksi teos muodostuu. Näyttelyn otsikko on sanaleikki: taiteilijan mielikuvista syntyy kuvia, joissa on taiteilijan mieli, ajatus, idea, tekniikka ja päätös. Tämän näyttelyn teokset ovat syntyneet puolentoista vuoden aikana. Olen käyttänyt maalauksissa öljy- akryyli- ja guassiväriä kankaalle tai paperille.

 

Olkaa hyvä! Katsokaa mieleeni!

Taiteilijoille

S-ryhmällä on taidegalleria S-Galleria.

S-Galleria

S-Galleria sijaitsee SOK:n pääkonttorissa Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta ja Pasilan asemalta.

Näyttelytilassa on 12 siirrettävää seinäkettä, joiden koko 125 x 197, kohdevalaistus, helppo ripustamistekniikka.

Näyttelyajat ovat 4 viikkoa, ellei toisin sovita. Taiteilija ripustaa ja purkaa näyttelyn itse. Kutsukortit ja markkinoinnin taiteilija hoitaa omakustanteisesti. Avajaisiin on mahdollista saada tarjoilupalvelua. Lisätietoja iiris.merimaa(at)sok.fi

Hae näyttelyaikaa

Yhteystiedot

S-Galleria

Ässäkeskus, Fleminginkatu 34, Helsinki
Avoinna ma-pe 8:00-18:00

Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Auki
Kiinni

Lähetä palautetta S-Gallerialle

Lähetä palautetta

Rekisteriseloste

S-Galleria CSS