Teokset Anu Haapasen näyttelystä

S-Taidepalkintokilpailu 2019

SOK järjestää jälleen suositun taiteilijoille avoimen:

"Reputettujen ja riippumattomien taiteilijoiden taidekilpailu"

Ajatuksena on se, että myös niiden ammattitaiteilijoiden, jotka kokevat joskus jääneensä ulkopuolisiksi eri taideinstituutioissa tai kilpailuissa, toivotaan mielellään osallistuvan. Tänä vuonna kilpailun tekniikkana on veistostaide. Muutoin aihe ja materiaalit ovat vapaita valita.

Veistoksen korkeus tulee olla 30 - 40 cm, leveys ja syvyys max 20 cm.

Osallistuvista ehdotuksista 15 kiinnostavinta teosta pääsevät näyttelyyn SOK:n pääkonttoriin 1. – 26.4.2019. Kuvat teoksista julkaistaan samaan aikaan S-Gallerian kotisivulla. Omaa suosikkityötään voi äänestää esillä olevassa näyttelyssä tai S-Gallerian kotisivulla www.s-galleria.fi.

Kilpailun voittajan valitsee SOK:n taideasiantuntija FT Pauliina Laitinen-Littorin yleisön äänestämän kolmen eniten ääniä saaneen teoksen joukosta. 

Kilpailun voittajan teos hankitaan SOK:n taidekokoelmaan 3500 eurolla ja teos pääsee esille SOK:n pääkonttoriin Helsingin Vallilaan.

Palkinto jaetaan toukokuussa 2019. Kilpailuteoksen tulee olla valmistunut vuosien 2018–2019 välisenä aikana.

Ilmoittautuminen kilpailuun 1.12.2018 mennessä. Kilpailuun ilmoittaudutaan täyttämällä hakulomake alempana olevan ILMOITTAUTUMINEN -napin kautta.

A4–kokoinen valokuva ja tekniset tiedot valmiista työstä toimitettava 1.3.2019 mennessä osoitteeseen SOK Hallintopalvelut ja riskienhallinta, Iiris Merimaa, PL 1, 00088 S-RYHMÄ tai sähköpostitse iiris.merimaa@sok.fi.

Taiteen ja kulttuurin tukeminen on yksi merkittävä osa SOK:n vastuullisuustoimintaa. SOK:lla on kunniakas yli 90-vuotinen historia taidemesenaattina Suomessa ja se on yrityksenä yksi vanhimmista taiteen tukijoista sekä määrätietoisen taidekokoelman kartuttajista.

Ilmoittautuminen

 

Näyttelyt

Galleria on remontissa emmekä voi toistaiseksi antaa näyttelyaikoja.

Kiitos näyttelyn pitäneille taiteilijoille ja näyttelyissä käyneille!

 

 

S-taidepalkintokilpailu 2018 voittaja on Toni-Petri Ruotsalainen

15 finaaliin päässeen teoksen kolmen eniten ääniä saaneen teoksen joukosta valittiin voittajaksi Toni-Petri Ruotsalaisen teos Alces alces. 

Palkinnoksi Toni-Petri Ruotsalainen saa 3500 € sekä mahdollisuuden pitää näyttely S-Galleriassa.
Teos jää SOK:n taidekokoelmaan ja tulee esille pääkonttorin pääaulaan.

 

Taiteen ja kulttuurin tukeminen on yksi merkittävä osa SOK:n vastuullisuustoimintaa. SOK:lla on kunniakas yli 90-vuotinen historia taidemesenaattina Suomessa ja se on yrityksenä yksi vanhimmista taiteen tukijoista sekä määrätietoisen taidekokoelman kartuttajista.

Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Lähetä palautetta S-Gallerialle

Lähetä palautetta

Rekisteriseloste

S-Galleria CSS