Teokset Anu Haapasen näyttelystä

Näyttelyt

Mauri Kosonen - Elä(in)Mä

4.2. - 3.3.2017

S-Veistostaidekilpailun 2016 voittaja Mauri Kosonen esittelee veistoksia, maalauksia,  grafiikkaa ja videota. Kankaanpään taidekoulusta 2016 valmistuneen Kososen teoksissa luonnon ja ihmisen suhde sekä evoluution uroteot seikkailevat hiljaisen kantaaottavuuden, huumorin ja värikylläisyyden keinoin, muotoa ja kauneutta unohtamatta. Monipuolisten metodien koossa pitävänä voimana on Kososelle tunnusomainen, persoonallinen ideamaailma, jonka lapsia ovat muun muassa "maailman suurin lyyra" sekä kolmiulotteinen, epävirallisesti Suomen suurin 500 m² (=kooltaan 1667 kpl 50 x 60 cm taulua) seinämaalaus, aito egyptiläistemppeli "Vuorenpeikon temppeli", joka nähtiin MTV3n loppukevennyksessä 22.11.2016. Elä(in)Mä esittelee suurudenhullua Kososlandiaa miniatyyrikoossa.  

S-taidepalkintokilpailu 2017

SOK järjestää jälleen suositun taiteilijoille avoimen S-taidepalkintokilpailun.

Vuoden 2017 S-taidepalkintokilpailu keskittyy veistostaiteeseen ja sen uusimpiin tekniikoihin ja materiaaleihin.Toivomme mahdollisimman värikkäitä teoksia joiden minimi korkeus saa olla 40 cm.

Osallistuvista ehdotuksista 15 kiinnostavinta teosta pääsevät näyttelyyn S-Galleriaan 1. – 28.4.2017. Kuvat teoksista julkaistaan samaan aikaan S-Gallerian nettisivuilla, jossa teoksia pääsee äänestämään. Omaa suosikkityötään voi myös äänestää esillä olevassa näyttelyssä.

Kilpailun voittajan valitsee SOK:n taideasiantuntija FT Pauliina Laitinen-Littorin yleisön äänestämän kolmen eniten ääniä saaneen teoksen joukosta. 

Kilpailun voittajan teos hankitaan SOK:n taidekokoelmaan 3000 eurolla ja teos pääsee esille SOK:n pääkonttoriin Helsingin Vallilaan. Lisäksi kilpailun voittaja saa pitää palkinto-näyttelyn S-Galleriassa.

Palkinto jaetaan toukokuussa 2017. Kilpailuteoksen tulee olla valmistunut vuosien 2016–2017 välisenä aikana.

Ilmoittautumisaika on päättynyt.

A4–kokoinen valokuva ja tekniset tiedot valmiista työstä toimitettava 1.3.2017 mennessä osoitteeseen SOK Hallintopalvelut ja riskienhallinta, Iiris Merimaa, PL 1, 00088 S-RYHMÄ tai sähköpostitse iiris.merimaa@sok.fi.

Taiteen ja kulttuurin tukeminen on yksi merkittävä osa SOK:n vastuullisuustoimintaa. SOK:lla on kunniakas yli 90-vuotinen historia taidemesenaattina Suomessa ja se on yrityksenä yksi vanhimmista taiteen tukijoista sekä määrätietoisen taidekokoelman kartuttajista.

Taiteilijoille

S-ryhmällä on taidegalleria S-Galleria.

S-Galleria

S-Galleria sijaitsee SOK:n pääkonttorissa Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta ja Pasilan asemalta.

Näyttelytilassa on 12 siirrettävää seinäkettä, joiden koko 125 x 197, kohdevalaistus, helppo ripustamistekniikka.

Näyttelyajat ovat 4 viikkoa, ellei toisin sovita. Taiteilija ripustaa ja purkaa näyttelyn itse. Kutsukortit ja markkinoinnin taiteilija hoitaa omakustanteisesti. Avajaisiin on mahdollista saada tarjoilupalvelua. Lisätietoja iiris.merimaa(at)sok.fi

Hae näyttelyaikaa

Yhteystiedot

S-Galleria

Ässäkeskus, Fleminginkatu 34, Helsinki
Avoinna ma-pe 8:00-18:00

Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Auki
Kiinni

Lähetä palautetta S-Gallerialle

Lähetä palautetta

Rekisteriseloste

S-Galleria CSS