Laskutustiedot - Yritysasiakkaat

S-ryhmän tavoitteena on siirtyä vastaanottamaan laskut ainoastaan verkkolaskuina.

Sähköinen lasku tuo kustannussäästöjä sekä laskujen lähettäjälle että vastaanottajalle, koska siirtyminen verkkolaskuihin poistaa työvaiheita sekä tehostaa ja helpottaa laskujen käsittelyprosessia.

Ajantasaiset S-ryhmän yritysten verkkolaskuosoitteet ja laskutuksen yhteystiedot löytyvät sivun alareunan linkkilistasta.

Laskujen sisäistä kierrätystä varten verkkolaskulla pitää viitetietona mainita tilaavan yksikön ja henkilön nimet sekä mahdolliset muut sovitut kohdistustiedot.

S-ryhmän käyttämä verkkolaskuoperaattori on OpusCapita Group Oy, jonka välittäjätunnus on 003710948874. Poikkeuksena North European Oil Trade, jonka verkkolaskuoperaattori on Basware ja välittäjätunnus BAWCFI22.

Pyyntö verkkolaskutukseen siirtymisestä ei koske hankintayhtiöiden Inex Partners Oy:n, North European Oil Trade Oy:n, Meira Nova Oy:n ja SOK:n OVT-palvelun kautta kulkevaa tavaraostolaskutusta, joka tehdään jatkossakin OVT-yhteyksillä.

Mikäli teillä ei ole verkkolaskupalvelua voitte tehdä ja lähettää verkkolaskuja S-ryhmälle ilmaisen palvelun kautta. Lisätietoja ja ohjeet palvelun käyttöön löydät sivun alareunan linkistä > verkkolaskuportaali

Kululaskujen toistuvaislaskutusautomaatio

Käytämme kululaskujemme käsittelyssä toistuvaislaskutusautomaatiota, joka nopeuttaa laskunkäsittelyprosessiamme merkittävästi. Toistuvaislaskujen käsittelyohjelma vaatii toimiakseen sopimusnumeron tai muun vastaavan toistuvan tiedon laskusanomalle.

Kululaskujen laskutussanomaan tulee lisätä sopimusnumero tai muu vastaava tieto seuraavasti:

Verkkolaskut:

Finvoice-verkkolaskuilla sopimusnumero sijoitetaan elementtiin

< InvoiceDetails >

< AgreementIdentifier > Sopimusnumero < /AgreementIdentifier >

< /InvoiceDetails >

 

TEAPSSXML-verkkolaskuilla sopimusnumero sijoitetaan elementtiin

< ContractInformation >

< Contract_Number >Sopimusnumero< /Contract_Number >

< /ContractInformation >

 

Lisäksi laskun kuvalle ja verkkolaskusanomalle pyydämme lisäämään Laskun kuvan ja verkkolaskusanoman tekniset sisältövaatimukset -ohjeistuksen mukaiset tiedot.

 

Linkit