Testaa millainen kuluttaja olet

Kumman seuraavista mieluummin valitset?

Mitä lähemmäs valintaasi liukusäädintä vedät, sitä vankemmin olet valinnan kannalla.

OLET: TALOUSTAITURI

Varmaa työtä! Valinnoistasi näkee, että osaat hoitaa ostosreissusi vaivattomasti ja käyttää eurosi fiksusti. Tähän hintatietoisuuteen yltää suunnilleen neljännes suomalaisista.

Arvostat ostoksilla käydessäsi ennen kaikkea helppoutta ja seuraat tarkasti hintoja. Jätät maailmanparantamisen muille ja teet ratkaisusi ensisijaisesti hinnan perusteella. Toivoisit valikoimiin enemmän edullisia vaihtoehtoja.

Tiesitkö, että halpuutamme jatkuvasti hintojamme ja alennamme Parasta ennen -päivättyjen, vanhenemassa olevien tuotteiden hintaa? Ajantasaiset hintatiedot löydät myymälöistämme ja Foodie.fi-palvelusta reseptivinkkien kera.

Tutustu S-ryhmän vastuullisuustekoihin.

OLET: LAADUNTARKKAILIJA

Hyvä hyvä! Osaat tehdä valintasi niin, että löydät laadukasta ilman, että se käy liiaksi kukkarollesi. Olet hyvässä seurassa: noin puolet suomalaisista panostaa ostoksilla ollessaan nimenomaan tähän taitoon.

Etsit hyviä diilejä. Kun laatu kohtaa hinnan, ostopäätöksesi on valmis. Et perusta ympäristömerkeistä. Sen sijaan luotat siihen, että laadukas tuote on myös vastuullinen. Vastuullisuuden varmistaminen kuuluu mielestäsi yrityksille.

Tiesitkö, että löydät nykyisin satokauden parhaat kasvikset Prismojen ja S-marketien hyllystä entistäkin helpommin?

Tutustu S-ryhmän vastuullisuustekoihin.

OLET: ARJEN SUPERSANKARI

Hieno suoritus! Valintasi osoittavat, että elämässäsi vallitsee tasapaino sujuvan arjen ja laajemman mittakaavan asioiden ymmärtämisen välillä. Noin viidennes suomalaisista on kanssasi samoilla linjoilla: olette kiinnostuneita vastuullisesta kuluttamisesta ja osaatte tuoda sen osaksi jokapäiväistä arkeanne.

Arvostat terveellisyyttä, eettisyyttä ja ekologisuutta. Arkesi on kuitenkin kiireistä, ja haluat löytää kaiken omasta kaupasta kohtuulliseen hintaan. Haluat tehdä ostoksesi hyvillä mielin, joten suosit yrityksiä, jotka huolehtivat tuotteidensa ja palveluidensa vastuullisuudesta.

Tiesitkö, että S-kauppojen valikoimissa on valtavasti kotimaisia ja paikallisia tuotteita, jotka tunnistat esimerkiksi Kotimaista- ja Kotoisat-merkeistä?

Tutustu S-ryhmän vastuullisuustekoihin.

OLET: MAAILMANPARANTAJA

Onneksi olkoon! Valintojesi perusteella kuulut edelläkävijäjoukkoon, johon mahtuu vain muutamia prosentteja suomalaisista. Tämä on vannoutuneiden ekologisuudesta ja eettisyydestä kiinnostuneiden ryhmä, johon pääseminen vaatii työtä ja tietämystä.

Haluat vaikuttaa ostopäätöksilläsi. Ostoskorisi täyttyy luomusta, Reilun kaupan tuotteista ja lähituotteista. Arvostat aitoutta ja avoimuutta ja selvität ostostesi alkuperän tarvittaessa aikaa säästämättä.

Tiesitkö että omasta S-kaupastasi löydät laajan valikoiman luomutuotteita sekä Reilun kaupan tuotteita?

Tutustu S-ryhmän vastuullisuustekoihin.

TavismunaLuomumuna
HypermarketLähikauppa
PizzabuffetKauden kasvikset
EksotiikkaLähiruoka
AutoPyörä
MuovikassiKestokassi
Sähkö ku sähköUusiutuva energia
Yksi roskisLajittelumestari
Meat loverItuhippi

Katso tuloksesi

S-ryhmä ei tallenna testin tietoja mihinkään.