Mitä jos saisit nähdä oman työsi vaikuttavuuden ison talon mittakaavassa yhdessä Suomen suurimmista yrityksistä, mutta säilyttää samalla pienen työporukan tuen ja innostavuuden?

Kiinteistöässässä vastaamme jopa 2,5 miljoonan neliön rakennuttamisesta, ylläpidosta ja energiatehokkuudesta S-Ryhmän sisäisissä hankkeissa. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä, ottaa vastuuta ja toteuttaa isojakin uraunelmia.

HALUATKO KUULLA, MITÄ URAMAHDOLLISUUKSIA MEILLÄ ON TARJOTA JUURI SINULLE?

Tutustu työkavereihin, joiden kanssa on ilo tehdä töitä

JENNA LEHTOVAARA, ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖ

"Tykkään siitä, että meillä on töissä luottamuksen ilmapiiri, jossa annetaan vapaus hoitaa omat työt niin kuin itse parhaaksi näkee. Se tuo tietysti myös paljon vastuuta.  Meillä jokaiselle luodaan myös oma kehittymispolku ja mietitään, millaista koulutusta kehittyäkseen tarvitsee. Itse opiskelen juuri vuoden kestävässä kiinteistöjohtamisen koulutusohjelmassa."

MATTI JAATINEN, PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

"Työnkuvani palvelee pitkäaikaisia urasuunnitelmiani. Pääsen oppimaan joka päivä arjen työni kautta ja varsinkin ongelmanratkaisukyky kehittyy jatkuvasti. Olen päässyt mukaan rakennuttamisen prosesseihin mielenkiintoisten hankkeiden alkuvaiheesta saakka, mikä on ollut itselleni opettavaista ja innostavaa."

JOHANNA HÄIKIÖ, KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ

"Kiinteistöässässä minua innostaa mielenkiintoinen ja haastava työ, jossa pääsen kehittymään ammattilaisena joka päivä. Lisäksi minulla on todella mukavat työkaverit. Olemme rento ja huumorintajuinen porukka. Täällä on myös hyvin sitoutunutta väkeä ja pitkiä työuria, ja vaihtuvuus on pieni. Kiinteistöässässä viihdytään."
 
Kiinteistöässä CSS