Kesätöihin S-ryhmään

Me S-ryhmässä palkkaamme tänä vuonna yhteensä noin 14 000 nuorta kesätöihin. Työpaikkoja löytyy esimerkiksi Prismoista ja S-marketeista, ABC-liikennemyymälöistä sekä ravintoloista ja hotelleista. 

Osa kesätyöpaikoistamme on tarkoitettu nuoren ensimmäiseksi työpaikaksi kahden viikon Tutustu työelämään ja tienaa -ohjelman kautta.

S-ryhmä on Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjan pääyhteistyökumppani. Työnantaja sitoutuu muun muassa suunnittelemaan ja toteuttamaan hyvin perehdytyksen, jonka avulla nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy.

S-ryhmän Nuori Mieli Työssä -kumppanihankkeessa etsitään puolestaan yhdessä nuorten kanssa keinoja, miten vahvistamme myönteisiä työelämän ensikokemuksia ja tuemme nuorten työelämätaitojen kehittymistä.

 

Katso avoimet kesätyöpaikat         

Tarinoita kesätöistä


Katso video: Petteri kesätöissä S-market Idänpäässä

Vinkkejä työnhakijalle

Vinkkejä työnhakulomakkeen täyttöön


Miten erotut joukosta valmista hakulomaketta täyttäessäsi? Vinkkaajana HR-asiantuntija Lotta Lukka Turun Osuuskaupasta.

Panosta ensivaikutelmaan

Hakemuksessa aloitus ja ensivaikutelma ovat tärkeitä. Jos hakulomakkeen alun Kerro itsestäsi -kohta on selkeä ja kiinnostusta herättävä, sillä pääsee jo pitkälle. Myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä ei ole tiettyä koulutusta, millä peli ratkeaa. Siksi asenteen ja persoonan näkyminen tässä kohtaa voi olla hyvinkin ratkaisevaa. 

Huolellisuus ennen kaikkea

Meillä tarjolla olevissa työtehtävissä ei tarvitse olla täydellisen tekstin kirjoittaja, mutta huolellinen on hyvä olla. Täytä kohdat, jotka pyydetään, ja tarkista kieliasu.

Ole konkreettinen

Esimerkiksi sen sijaan, että kerrot olevasi palveluhenkinen tai tulevasi toimeen erilaisten ihmisten kanssa, kerro konkreettisesti, millaisten ihmisten kanssa olet työskennellyt, millaisissa työyhteisöissä olet ollut tai esimerkiksi mitä vieraita kieliä olet työssäsi käyttänyt.

Liitä mukaan CV, jos haluat

Kun hakemuslomakkeessa keskitytään hakijan nykyhetkeen ja tulevaisuuteen, hyvin laaditusta CV:stä näkee yhdellä silmäyksellä työhistorian.

Avoimet kesätyöpaikat

Etsi haulla haluamasi osuuskaupan tai toimipaikan kesätyöpaikkailmoitus (tarkempana hakusanana voi käyttää esim. kesätyö, harjoittelu tai tutustu ja tienaa), lue työpaikkailmoituksen ohjeet ja täytä sähköinen kesätyöhakemus. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kesätyö CSS
Rekrychat CSS + Javascript