Hotellitoimintaa kahdella brändillä, ravintolatoimintaa lukuisilla

Tarjoamme sinulle elämyksiä – olitpa sitten työssä tai vapaa-ajalla. Laadukkaan majoituksen lisäksi hotellimme tarjoavat monipuolisia tapahtuma-, kokous- ja ravintolapalveluita. Haluamme, että asiakkaamme asioivat meillä useammin ja siksi jaamme hyvää takaisin tuntuvina etuina. Yöpymällä hotelleissamme ansaitset vapaa-ajan matkoilla S-Etukortilla bonuksia ja työmatkoilla S-pisteitä. Tarjoamme myös kattavia kanta-asiakkaiden palveluetuja, joista pääset nauttimaan meillä asioidessasi.

Haluamme myös, että sinä voit vaikuttaa toimintatapoihimme. Ja jotta varmasti tietäisimme, miten pärjäämme, me kysymme sitä sinulta. Joka vierailusi aikana. Sinun palautteesi avulla kehitämme toimintaamme entistä parempaan suuntaan.

Hotellit:

  • Sokotel omistaa 14 Sokos Hotellia viidessä kaupungissa (Helsinki 6, Espoo 1, Vantaa 2, Tampere 3, Oulu 1, Vaasa 1).
  • Radisson Blu Hotelleja Sokotelilla on seitsemän (Helsinki 4, Espoo 1, Oulu 1, Tampere 1). Turun Radisson Blu Marina Palace Hotellin liiketoimintaa harjoittaa Turun Osuuskauppa, TOK.

Harjoitamme ravintolatoimintaa lukuisilla eri konsepteilla. Kaikki ravintolamme ovat kattavasti esillä Raflaamo verkkopalvelussa.  Hotelleissamme on myös tarjolla satoja tiloja, jotka muuttuvat moneksi. Kokoustila, auditorio, saunakabinetti, sviitti. Kerro tarpeesi ja me toteutamme!