S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia

Meillä on töissä noin 38 000 aktiivista ammattilaista eri puolilla Suomea. Lisäksi S-ryhmä työllistää Venäjällä ja Baltiassa noin neljätuhatta ihmistä.

Suurin osa meistä työskentelee Alepoissa, Saleissa, S-marketeissa ja Prismoissa, tai jossakin S-ryhmän ravintoloista tai ABC:istä. Meitä on paljon myös muun muassa Sokos-hotelleissa, S-Pankissa sekä Sokoksissa, Kodin Terroissa, Emotioneissa ja Marks & Spencerin Suomen toimipisteissä. Työskentelemme terveyspalvelu- tai  parturi- ja kampaamoalalla, hiihtokeskuksissa, auto- tai maatalouskaupassa tai S-ryhmän yritysten tukitoimintojen, kuten yritysjohdon, talouden, henkilöstöhallinnon tai IT:n, asiantuntijatehtävissä.

Kesällä 2017 S-ryhmän myymälöissä ja ravintoloissa työskentelee yhteensä yli 10 000 nuorta kesätöissä. Määrä nousee vielä muutamalla tuhannella, mikäli työmarkkinaliittojen välillä saadaan solmittua Tutustu ja tienaa -sopimus. Lue lisää uutisesta.

S-ryhmän avoimet kesätyöpaikat löydät Avoimet työpaikat -sivulta. Kirjoita hakusanaksi esimerkiksi kesätyö, harjoittelu, tutustu ja tienaa.