S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia

Meillä on töissä yli 40 000 ammattilaista eri puolilla Suomea. Lisäksi S-ryhmän palveluksessa Venäjällä ja Baltiassa muutama tuhat ihmistä.

Suurin osa meistä työskentelee marketkaupassa eli S-marketeissa, Saleissa, Prismoissa ja Alepoissa sekä S-ryhmän ravintoloissa tai ABC-liikennemyymälöissä. Meitä on paljon myös Sokos-hotelleissa, S-Pankissa, Sokoksissa, Kodin Terroissa, Emotioneissa ja Marks & Spencerin Suomen toimipisteissä. Toimimme myös muun muassa parturi- ja kampaamoalalla, hiihtokeskuksessa, autokaupassa, maatalouskaupassa ja asiantuntijatehtävissä S-ryhmän yritysten tukitoiminnoissa, kuten yritysjohdon, talouden, henkilöstöhallinnon tai IT-alan tehtävissä sekä liiketoiminnan moninaisissa kehitystehtävissä.

Kesällä 2017 S-ryhmän myymälöissä ja ravintoloissa työskentelee yhteensä noin 13 000 nuorta kesätöissä sekä Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikoissa.

S-ryhmän kesätyöhaut sekä Tutustu työelämään ja tienaa -haut ovat pääosin jo päättyneet. Mahdollisia avoimia kesätyö- tai Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkoja voit hakea S-kanavan Avoimet työpaikat -sivulta. Kirjoita hakusanaksi esimerkiksi kesätyö, harjoittelu, tutustu ja tienaa.