MOBIILISOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT

Mobiilisovelluspalvelu

Näitä käyttöehtoja sovelletaan asiakkaan laitteeseen asennetun S-mobiili-mobiilisovelluspalvelun käyttöön. Palvelun tarjoavat S-Pankki Oy ja Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK). S-Pankki vastaa sovelluksen sisältämästä pankkipalvelutoiminnallisuudesta, muusta sisällöstä vastaa SOK.

Mobiilisovelluspalveluun sovellettavat muut ehdot

Näiden ehtojen lisäksi palveluun sovelletaan asiakkaan erikseen hyväksymiä pankkitoiminnallisuuden osalta S-Pankin digitaalisten palveluiden ehtoja ja S-Pankin tuotteiden ehtoja sekä asiakasomistajuuteen liittyvän sisällön osalta asiakasomistajasopimusta ja S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmän sääntöjä.

Asiakkaan tulee myös huomioida verkko-operaattorien, laitevalmistajien, sekä muiden kolmansien osapuolien asettamat muut ehdot, jotka saattavat olla edellytyksenä sovelluksen ja palvelun käyttämiselle.

Vastuu mobiilisovelluksesta ja sen sisällöstä

Palveluntarjoajat pidättävät oikeuden muuttaa tarjoamaansa sovellusta ja sulkea perustelluista syistä sen milloin tahansa osittain tai kokonaan. Palveluntarjoajat vastaavat mobiilisovelluksen avulla käytetyistä palveluntuottajan tuottamista palveluista kulloinkin kyseisiä palveluita koskevien sopimusehtojen mukaisesti. Häiriöt tai katkokset verkkoyhteyksissä saattavat vaikuttaa sovelluksen tietojen ja sisältöjen ajantasaisuuteen ja näkyvyyteen. Palveluntarjoajat eivät vastaa muun palveluntarjoajan tuottaman palvelun aiheuttamasta vahingosta.

Palveluntarjoajat eivät vastaa tässä sovelluksessa olevien muiden palvelujentarjoajien verkkosivuille tai muihin palveluihin ohjaavien linkkien sisältämistä palveluista ja niillä olevasta markkinoinnista tai muusta tiedosta.

Sovelluksen kautta toteutettavasta markkinoinnista ja mainonnasta vastaa tuotetta tai palvelua markkinoiva ja mainostava taho.

Sovelluksessa näytetään kaikki asiakasomistajatalouden bonusostotiedot tapahtumatasolla. Sovelluksessa *-merkityt luvut ovat suuntaa-antavia ja perustuvat arvioihin. Palveluntarjoajat eivät ole vastuussa arvioiden (esim. Bonusta tulossa, saamatta jäänyt maksutapaetu) paikkansa pitävyydestä.

Palvelun kehittäminen

Käyttöhistoriaan perustuen palveluntarjoajat kehittävät sovellusta, palvelua, palveluntarjoajien toimintaa. Käyttöhistoriasta saatua tietoa voidaan käyttää myös asiakkaille suunnattuun markkinointiin sekä sovelluksen sisältöjen kohdentamiseen ja kehittämiseen.

Asiakasrekisterit

Palvelussa esitettävät tiedot pohjautuvat mm. S-Pankin asiakasrekisterissä sekä S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä oleviin tietoihin. Rekisterien osalta noudatetaan niitä koskevista rekisteriselosteista ilmeneviä periaatteita. Rekisteriselosteet ovat saatavissa seuraavasti: S-Pankin asiakasrekisteri osoitteesta www.s-pankki.fi ja S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteri osoitteesta www.s-kanava.fi/rekisteriseloste.

Tietoturva

Asiakas hyväksyy, että kertaalleen palvelun käyttäjäksi rekisteröidyttyään ja siihen samalla kirjauduttuaan palvelu on hänen käytössään ilman erillistä uutta kirjautumista aina siihen saakka, että hän kirjautuu ulos sovelluksesta. Nähdäkseen pankkitietoja asiakkaan tarvitsee syöttää verkkopankin salasana. Pankkitapahtumien suorittaminen tai sopimusten hyväksyminen edellyttää aina pankkitunnusten käyttämistä.

Asiakkaan tulee säilyttää huolellisesti laitetta, jolla hän on kirjautuneena palveluun. Mikäli asiakas kadottaa laitteen, jolla hän on kirjautuneena palveluun tai muutoin ilmenee vaara palvelun oikeudettomasta käytöstä, tulee hänen ottaa yhteyttä S-Pankin sulkupalveluun (numero nähtävillä osoitteessa www.s-pankki.fi, palvelussa sekä tunnuslukutaulukossa) ja pyytää sulkupalvelua estämään palvelun käyttö.

Immateriaalioikeudet

Sovelluksen kaikki immateriaalioikeudet kuuluvat palveluntarjoajille.

Palveluntarjoajaa koskevat tiedot S-Pankki-osion osalta

Yrityksen nimi S-Pankki Oy
S-Banken Ab
S-Bank Ltd
Y-tunnus 2557308-3
Kotipaikka Helsinki, Suomi
Postiosoite S-Pankki Oy
PL 77
00088 S-RYHMÄ
Käyntiosoite Fleminginkatu 34
00510 HELSINKI
Puhelin 010 768 011

Palveluntarjoajaa koskevat tiedot bonus-, edut-, ja toimipaikat-osioiden osalta

Yrityksen nimi Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK)
Centrallaget för Handelslagen i Finland (SOK)
Y-tunnus 0116323-1
Kotipaikka Helsinki, Suomi
Postiosoite PL 1
00088 S-RYHMÄ
Käyntiosoite Fleminginkatu 34
00510 HELSINKI
Puhelin 010 768 011

Oikeuspaikka ja sovellettava laki

Näistä palveluista aiheutuvat riitaisuudet käsitellään siinä käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä palveluntarjoajalla on kotipaikka tai sen hallintoa pääasiallisesti hoidetaan taikka sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä asiakkaalla on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka. Jollei asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä palveluntarjoajalla on kotipaikka tai sen hallintoa pääasiallisesti hoidetaan. Näihin palveluihin sovelletaan Suomen lakia.

OTA S-MOBIILI KÄYTTÖÖN

1

Lähetä viesti LATAA numeroon 18313.

2

Lataa sovellus saamasi linkin kautta.

3

Ota sovellus käyttöön S-Pankin verkkopankkitunnuksilla.

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?

Vastauksia löydät täältä.