10.2.2020

Uumen: Katri Syvärisen Kohti valoa -retriitti Kolilla 17.-19.4.

Katri Syvärisen joogaretriirtti Kolilla

Hinnat:

390 e / hlö / 2hh

470 e  / hlö / 1hh

Sisältää kahden vuorokauden majoituksen aamiaisineen, lauantain lounaan ja illallisen sekä viikonlopun jooga-ohjelman. Ilmoittautuminen 3.4.2020 mennessä. Varausmaksu 100 €/huone. Kurssin toteutuminen edellyttää 15 osallistujaa.

Lisätiedot ja varaukset: Break Sokos Hotel Kolin myyntipalvelu, puh. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.f

Kohti valoa -joogaretriitti on taianomainen viikonloppu Break Sokos Hotel Kolin huikeissa energioissa. Retriitti sopii sinulle, joka kaipaat elämääsi keveyttä, tilaa, valoa ja talven taakoista puhdistumista. Kevät on keventymisen aikaa! Tälle retriitille et tarvitse aiempaa kokemusta – riittää että osaat liikkua paikalle ja ottaa kynän käteen. Joogaharjoitukset sopivat myös aloittelijoille.

Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja, joogaohjaaja ja kirjailija, joka on kirjoittanut muun muassa kirjat Löydä elämän taika ja Vuoden paras päivä. Katrin ohjaus on ainutlaatuinen yhdistelmä lempeää joogaa (hatha/slow flow & yin), meditaatioita ja mielikuvaharjoituksia, vapaata liikettä, kirjoitusharjoituksia (muistikirja ja kynä mukaan!) ja eteerisiä öljyjä. Ohjaustyyli on elämyksellinen, yhtä aikaa vaikuttava ja pehmeä. Mukaan saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda harjoituksiin turvallisen, koskettavan tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja löytää sisältään jotakin uutta.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Ketju: Sokos Hotels