12.4.2018
2 kommenttia

Tervetuloa parsaviikoille!

Satokauden superherkkua on nyt saatavilla ravintoloissamme ympäri Suomen.

  • Parsaviikot Raflaamo

    Parsaviikot

On herkuttelun aika - nyt nautitaan nimittäin satokauden superherkkua parsaa. Parsamenu on tarjolla ravintoloissamme huhtikuusta alkaen.Voit nauttia tätä hienostunutta kasvisten aatelia esimerkiksi parsakeiton muodossa tai perinteisemmin prosciutton ja hollandaisekastikkeen kanssa. Tai mikset kokeilisi vaikka molempia!
 
Parsa on äärimmäisen hienostunut raaka-aine, joka on monen kulinaristin keväisin odottama makunautinto. Parsa taipuu monikäyttöisyytensä vuoksi niin alku- kun pääruoaksi, eikä koskaan tuota pettymystä. Jokainen parsafani löytää takuulla mieleisensä ruoka-annoksen ravintoloistamme.
 
Tervetuloa nauttimaan!
Ladataan kommentointia...