Pohjois-Karjalan Osuuskaupan myymälöistä löydät yhä enemmän omassa maakunnassa valmistettuja tuotteita.

Kotimaisten ja erityisesti vielä pohjoiskarjalaisten tuotteiden menekin edistäminen on Pohjois-Karjalan Osuuskaupalle sydämen asia.

Myymissämme ruokatuotteissa kotimaisuusaste on 80 prosenttia.

Valinta kotimaisuuden puolesta on myös valinta tulevien sukupolvien työllisyyden puolesta.

Tutustu paikallisiin tuottajiin ja katso esittelyvideot klikkaamalla kuvaa.

Pidetään yhdessä Pohjois-Karjalan puolta!

Joen Leipurit

Joen Leipurit Oy

Joen Leipurit leipoo lähellä leivottuja, tuoreita leipomotuotteita Pohjois-Karjalassa.Leipomomyymälästämme saat aina tuoreet leivät, patongit, vesirinkelit, kukot ja karjalanpiirakat sekä makeat pullat ja wienerit.

Katso esittelyvideo tästä.

 

Viherkaste

Viherkaste Oy

Viherkaste Oy on perheyritys joka sijaitsee Liperin Ylämyllyllä. Kasvihuoneissamme kasvatetaan salaattia ja tuotteitamme löytyy ympäri Suomea. 

Katso esittelyvideo tästä.

 

Valio

Valio

Valio oy on meijeri ja ruokatalo, jonka omistavat suomalaiset maitotilat. Joensuun tehtaalla tuotetaan mm. Polar-juustoa.

Katso esittelyvideo tästä.

 

 

Kontiomehu

Kontiomehu Oy

Elämän parhaisiin juhlahetkiin kannattaa varata parhaat juhlajuomat. Monet ovat jo valinneet alkoholittomat kuohujuomamme, jotka valmistetaan puhtaista luonnon antimista Pohjois-Karjalassa. Niiden raikas ja ainutlaatuinen makuelämys hurmaa vauvasta vaariin jo ensikulauksesta lähtien. Tutustu tuotteisiimme ja tutustu meihin!

Katso esittelyvideo tästä.

 

Porokylän Leipomo

Porokylän Leipomo Oy

Porokylän Leipomo Oy on vuonna 1983 perustettu perheyritys. Olemme erikoistuneet käsintehtyihin leipomotuotteisiin, joita leivomme herkullinen maku, tasainen laatu ja hyvä palvelu edellä.

Katso esittelyvideo tästä.

Hirvosen Peruna

Hirvosen Peruna Oy

Puhtaasti pohjoiskarjalaista perunaa Liperistä.

Katso esittelyvideo tästä.

 

Puruveden Savukala

Puruveden Savukala Oy

Puruveden Savukalan ohjenuorana on perustamisesta alkaen ollut suomalaisuus ja laatu. Nykyiset kalasavustamon yrittäjät, Mikko ja Eveliina Jokinen pitävät näitä asioita edelleen yrityksen kulmakivinä. Puruveden Savukala on suomalainen perheyritys.

Yrityksen ehdottomia ylpeyden aiheita ovat tuoreet raaka-aineet ja ammattitaitoiset työntekijät. Osa työntekijöistä on ollut mukana yrityksen perustamisesta alkaen, vuodesta 1992.

Katso esittelyvideo tästä.

 

Heinosen leipomo

Heinosen Leipomo Oy

Heinosen Leipomo on vanhin paikallinen leipomo. 50 vuotta se on kuulunut joensuulaisien ja lähialueella asuvien elämään.  Hillomunkit, lihapiirakat, wienerit ja ruokaleivät ovat tunnettua Heinosta. Uusin suosikkituote on runsaskuituinen siivutettu Kauraleipä.

Katso esittelyvideo tästä.

 

Vatasen Kanala

Vatasen Kanala

Vapaiden ja onnellisten kanojen munia - Niina ja Mika Vatasen lattiakanalassa Kiihtelysvaaran Uskalin kylässä on yli 10 000 kanaa, jotka  ruokitaan oman pellon viljalla. 

Munat kerätään kahdesti päivässä ja toimitetaan suoraan tilalta maakunnan myymälöihin.  Kuluttajat saavat tuoretta ja puhdasta lähiruokaa, jonka laatu ja maku ratkaisevat.

Katso esittelyvideo tästä.

 

 

PKO:n omistajat haluavat ostaa paikallisia tuotteita ja siksi olemme Prismassa, S-marketeissa ja Sale -myymälöissä merkinneet paikalliset tuotteet Työtä Pohjois-Karjalasta merkillä. Näin valinta paikallisen työn ja tuotteen puolesta on mahdollismman helppo tehdä.

Tekemämme kysely paikallisten tuotteiden ostamisesta kertoo myös asiakkaiden mielenkiinnosta paikallisia tuotteita kohtaan (kyselyn tulos alla, vastaajia yli 2 000).