Romeo ravintolalaiva

Rantakatu 2, 80100 Joensuu Puhelin

Aukioloajat

TÄNÄÄN SULJETTU

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Nyt kannattaa navigoida itsensä Joensuun matkustajasatamaan, jossa Romeo ravintolalaiva palvelee asiakkaita uudistuneena kauniin Pielisjoen rannalla. Jokimaiseman lisäksi voit nauttia rantakadun tunnelmasta, laajasta valikoimasta erilaisia juomia cocktaileista erikoisoluisiin sekä maukkaista pannupitsoista. Ruoka- ja juomatarjonnan lisäksi uutta on myös tapahtumatarjonta.

Iltakohtaiset vaihtuvat ohjelmat palvelevat asiakkaita läpi kesän. Torstaisin vietetään Retrotorstaita retrohintojen ja katukaraoken tahdittamana. Perjantaisin on Siesta-ilta, juomalistat suoraan etelän auringon alta ja tottakai katukaraoke klo 18-23. Lauantain Tähti-illoissa väkeä viihdyttävät vaihtuvat iskelmä-tähdet, joita säestävät 1–2 henkilön kokoonpanot. Esiintyjissä mennään paikallisuus edellä. Huonon sään sattuessa Iskelmätähdet esiintyvät ravintola Takataskussa Joensuun keskustassa.

Bepopista tuttu Hehkut-konsepti rantautuu juhannuksen jälkeen Romeolle joka keskiviikko ja sunnuntai. Tuolloin Gurujen dj:t huolehtivat menevästä musiikista ja juomissa on Hehkuhinnat. Huonon kelin sattuessa Hehkut vedetään Bar Playssä.

Karaoke soi Ruumassa keskiviikosta sunnuntaisin aina klo 21.30 alkaen niin kauan kuin väkeä matkustajasatamassa riittää.

Aurinkoiseen jokirantaan ankkuroitu viihtyisä Romeo ravintolalaiva on tiistaista 2.6. lähtien avoinna säävarauksella joka päivä kello 11–23. Tehostetut hygienia- ja turvallisuustoimet mahdollistavat henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisen asioinnin ja työskentelyn ravintolalaivassa. Romeossa on yhteensä 280 asiakaspaikkaa, joista terassilla 220 ja ruumassa normaalioloissa 60. Turvavälien takaamiseksi ruumassa on käytössä puolet asiakaspaikoista eli 30.

Romeolla on töissä Las Palmas -ravintolan ja Kimmelin Yön henkilökuntaa, joten rennon letkeä tunnelma rantautuu nyt myös Romeolle. Halukkailla on mahdollisuus vuokrata Romeon tiloja myös yksityiskäyttöön. Kajuutan 30 asiakaspaikasta käytössä on 15 ja Ruumassa 60 paikasta voi varata 30.

Romeolla nähdään!

24.8.-6.9.2020 olemme avoinna klo 15-23 (säävarauksella pidempään). 

 

Romeo ravintolalaiva
Matkustajasatama, 80100 Joensuu
Puh. 010 7623 350
laspalmas.joensuu@sok.fi

Yksityistilaisuudet ja ryhmävaraukset 
Puh. 020 1234 660 myyntipalvelu, arkisin klo 8.30-17.30