Break Sokos Hotel Bomba

Tuulentie 10, 75500 Nurmes Puhelin +358 10 7830 450 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)
bomba.vastaanotto@sok.fi
Faksi +358 13 610 0691

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 24h

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Miten Sinä haluaisit meillä akkujasi ladata?

NAUTISKELE

Täysin uudistuneen Spa Bomban altailla ja saunoissa on ihana hemmotella itseään. Karjalaista luontoa ja kalevalaista mystiikkaa henkivät yksityiskohdat kylpylässä ihastuttavat. Kylmä ja kuuma kohtaavat mielenkiintoisesti toisensa ja upea maisema Pieliselle kruunaa nautinnon. Kylpylän yhteydessä toimiva Trattoria Pielinen on rento, sielultaan italialainen ravintola, jossa nautit tuoreista raaka-aineista valmistetuista herkuista. Karjalainen ruokakulttuuri elää vahvana ja tässä päivässä ravintola Bomballa, suuressa hirsisessä Bomban talossa, karjalaiskylämme keskipisteessä.

 

INSPIROIDU

Tee kävelylenkki Bomban karjalaiskylän alueella ja tutustu rakennusten hienoihin yksityiskohtiin. Kävele hiljentymisen polkua pitkin ortodoksiselle tsasounalle ja vaikutu. "Aiga mänöö arvellessa, päivä piädä kiännellessä" – onko karjalan kieli sinulle tuttua? Bomballa siihen et voi olla törmäämättä. Bomban kesäteatteri on erottamaton osa kesäämme ja sydäntalvella ihastuttavat Nurmeksen Joulumusiikin konsertit. Hyvään oloon ja itsensä kehittämiseen syventyvissä Uumen –tapahtumissamme ravitaan sekä kehoa että mieltä.  

 

RENTOUDU

Luonto ja liikunta ovat meillä aina läsnä ja lähellä. Hiihtoladut ja lenkkeilymaastot kutsuvat heti ulko-ovelta. Ensilumenlatu varmistaa hiihtokauden avauksen hyvissä ajoin syystalvella. Golf, minigolf vai frisbeegolf, mikä on suosikkilajisi? Meillä voit rentoutua kaikkien kolmen parissa. Minigolf ja frisbeegolf-radat ovat hotellin pihapiirissä, 9-reikäinen Pielis-Golf noin kilometrin päässä Pielisen rantamaisemissa. Kesäisin Bomban kesätorilla kohtaavat paikalliset ja matkailijat leppoisassa tunnelmassa. Kylpylän hoito-osastolla sinua hoidetaan ja hemmotellaan osaavien ammattilaisten voimin ja kylpylän saunamaailma ja allasosasto on kuin tehty päivän touhuista rentoiutumiseen.

 

ANNA PALAA

Miten olisi vauhdikas moottorikelkkasafari tai vesijettiajelu Pielisellä? Alueen monipuolinen ohjelmapalvelutarjonta on ammattilaisten käsissä ja ympärivuotista. Vauhdikasta menoa ja iloista meininkiä on tarjolla myös teematapahtumissamme ympäri vuoden. Bomban Talo ulkoalueineen tarjoaa tapahtumille ainutlaatuiset puitteet ja kun juhlat pääsevät käynttiin, on ilo irti karjalaiseen tapaan !

 

TULGUA TERVEH!

Haluamme, että lähdet meiltä energisempänä kuin tulit

  • Break Sokos Hotel Bomba Nurmes kylpylä

    Spa Bomba - Break Sokos Hotel Bomba

  • Break Sokos Hotel Bomba

  • Break Sokos Hotel Bomba - Pääsisäänkäynti

  • Bomban Talo

  • Hotellin vastaanotto - Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes

  • Spa Bomba - Break Sokos Hotel Bomba

  • Aamiaisen herkullinen suklaasuihkulähde

  • Aamiaisen herkulliset karjalapiirakat

Meille on turvallista tulla! Pidetään toisistamme huolta.

Vallitsevasta tilanteesta johtuen sopeutamme toimintaamme. Tilanne Sokos Hotelleissa muuttuu jatkuvasti. Ajan tasalla olevan tiedon löydät täältä »
 

Huikaisevan kauniin Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Bomba on ainutlaatuinen ja omaperäinen matkailukohde ympäri vuoden. 

Bomban uudestisyntynyt kylpylähotelli hellii jokaista aistia. Pielisen selkä avautuu silmien edessä heti vastaanottoon astuessa. Hotellihuoneessa voi vetää pehmeän kylpytakin päälle ja tassutella suoraan kylpylään tai vaikka hierontaan. Herkullinen aamiainen katetaan saman katon alla olevaan Trattoria-ravintolaan, ja tilavissa huoneissa viihtyy vaikka isommallakin porukalla. Bomballa todella tiedetään, ettei lomalla pidä pienimmänkään asian tuntua vaikealta.

Haluaisimme saada Sinutkin vieraaksemme.

 

TULGUA TERVEH!

Haluamme, että lähdet meiltä energisempänä kuin tulit

Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
 
Tekemistä ja nähtävyydet Nurmeksessa
 
Ilmatar
 
Uumen - Hyvinvointiisi
 
Green Key
 
Linja-autoasema
 
Rautatieasema
 
Lentokenttä
 
Kylpylä
 
Ravintolat
 
Kulkuyhteydet: satama
 
Sotka
 
Vasan Pertti
 
Fedan Gornitsa
 
Kalevan Hovi
 
Sampo Kalevan Hovi
 
Aamiainen
 
Internet-yhteydet
 
Ilmastointi
 
Lemmikit
 
Allergiatunnus
 
Esteettömyys
 
Ajo-ohje
 
Pysäköinti
 
Asiakassauna
 
Rantasauna
 
Kuntosali
 
Hoidot ja hyvinvointi
 
Ravintolat
 
Kokous- ja juhlapalvelut