100 vuotta yhteistä hyvää

Tervetuloa tutustumaan vetreään 100-vuotissankariin! PKO täyttää tänä vuonna 100 vuotta, ja juhlimme sitä näyttävästi koko vuoden 2019.

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) juhlavuoden kunniaksi kaikki vuoden aikana maakuntaan syntyvät pienokaiset saavat lahjaksi potkupuvun.  Puvut lahjoitetaan  vauvoille suoraan sairaalassa.

PKO:n perustehtävä on tuottaa palveluja ja etuja omistajille sekä edistää maakunnan elinvoimaisuutta. Lapset tuovat elinvoimaa maakuntaan ja siksi haluamme muistaa juuri lapsiperheitä, kertoo PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä.

PKO täyttää tänä vuonna 100 vuotta. PKO juhlii yhdessä omistajiensa kanssa koko vuoden. Juhlavuoden teema, PKO yhteistä hyvää 100 vuotta, näkyy vuoden aikana monin tavoin. PKO mm. järjestää 10 omistajailtaa eri puolilla maakuntaa. Näistä neljässä tapahtumassa mukana on Suomen suosituimpiin tubettajiin kuuluva Roni Back. Paikkakunnat ja päivämäärät ovat 27.5. Kitee, 13.6. Joensuu, 12.8. Ilomantsi  ja 28.8. Outokumpu.

Suuren suosion saaneiden Omistajailtojen lukumäärä tuplattiin juhlavuoden kunniaksi. Omistajailloissa PKO:laiset ja osuuskaupan omistajat kohtaavat leppoisissa merkeissä vauvasta vaariin suunnatun ohjelman sekä ruoka- ja kahvitarjoilun merkeissä. Tapahtumissa kuka tahansa voi tulla juttelemaan meidän kanssa, esittää toiveita ja antaa palautetta, Kivelä sanoo.

Asiakkaan toiveesta

Omistajien toiveiden mukaisesti tarjoilemme juhlavuoden kakkukahvit PKO:n myymälöissä kevään aikana. Omistajien toiveista myymälöittemme valikoimiin otetut tuotteet merkitsemme jatkossa Asiakkaan toiveesta valikoimaan -merkillä.

Valikoimat myymälöissämme uudistuvat koko ajan. Kuuntelemme asiakkaiden toiveita tarkasti, ja otamme uusia tuotteita myyntiin mahdollisuuksien mukaan. Jos kysyntää on tarpeeksi, tuotteet jäävät pysyvästi valikoimaan. Toiveita voi jättää oman myymälän henkilökunnalle, kertoo PKO:n vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen. 

kuukausilahjoitukset hyväntekeväisyyteen

PKO lahjoittaa juhlavuoden kunniaksi joka kuukausi 1 000 euroa omistajien valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Kohteita voi ehdottaa ja äänestää tältä sivustolta löytyvällä äänestyslomakkeella.

Juhlavuoden tuotteita

PKO:n juhlavuosi näkyy myös myymälöiden ja ravintoloiden valikoimissa. Lukuisat juhlavuoden päivittäis- ja käyttötavaratuotteet on pakattu Vallilan PKO:lle juhlavuoden kunniaksi suunnitteleman Karelia-kuosiin, josta on myös valmistettu laaja Vallilan tuoteperhe verhoista mattoihin. Karelia-tuoteperhe on myynnissä ainoastaan Joensuun Prismassa. Juhlavuoden viinit, oluet ja siiderit ovat myynnissä PKO:n ravintoloissa. Lisäksi kaikissa myymälöissä sekä Break Sokos Hotel Bomballa on myynnissä maakunnan koululaisten piirustuskilpailun voittajatyöstä valmistettu kestokassi.

Ilmainen lasten tapahtuma

Joensuussa järjestetään torstaina 13.6.2019 ilmainen lastentapahtuma Sirkkala-puistossa. Viime vuonna ensimmäisen kerran toteutettu lasten tapahtuma keräsi ennätysmäärän pientä väkeä iloitsemaan hyvästä ohjelmasta, ilmapalloista ja tarjoilusta.

Henkilökunnalle työkengät

Juhlavuoden kunniaksi PKO:n henkilökunta sai valita tehtäväänsä sopivat työkengät veloituksetta. Lisäksi henkilökunnalle järjestetään vuosijuhlat Kimmelissä.

Historiikki ja digiseminaari

PKO:n historiikki ilmestyy alkuvuoden aikana, ja se on selailtavissa kirjastojen lisäksi mm. kaikilla ABC-asemilla sekä PKO:n hotellien auloissa.

PKO:n kutsuvieraille järjestetään perjantaina 14.6. vastuullisuusteemainen digiseminaari, jossa esiintyvät kansainvälistäkin mainetta niittäneet puhujat: teknologia-alan sarjayrittäjä, biohakkeri Teemu Arina, keksijä ja futuristi Perttu Pölönen sekä lastenkirjailija ja koodausaktivisti Linda Liukas. Seminaarin juontaa vuoden juontajaksikin valittu André Noël Chaker. Halukkailla on mahdollisuus seurata seminaaria reaaliaikaisesti  tällä sivuilla myöhemmin ilmoitettavan videolinkin kautta.

- Kutsuvieraiden lisäksi haluamme tarjota mahdollisimman monelle muulle tilaisuuden seurata korkeatasoisen digiseminaarin antia, Kivelä sanoo.

PKO:n juhlavuoden tapahtumista ja tuotteista päivitetään pitkin vuotta säännöllisesti lisätietoja internetiin www.pko.fi/pko100 -sivustolle. Lisätietoja antaa PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä, p. 010 762 2026.

Huippupuhujat Joensuussa

Yhtenä juhlavuoden tapahtumista järjestettiin Joensuussa Digitalisaatio ja työelämän murros -seminaari, jossa esiintyivät Teemu Arina, Perttu Pölönen, Linda Liukas sekä Alf Rehn. Puhujat tarjoilivat sopivasti eri näkökulmista menestymisen eväitä ja uusia ideoita sekä paikan päällä että livelähetyksen avulla tilaisuutta seuranneille.

Seminaarin juonsi André Noël Chaker. Tilaisuudessa oli paikalla myös visuaalinen kuvittaja Linda Saukko-Rauta, joka taltioi puheenvuorot piirroskuviksi.

Ehdota heinäkuun 1000€:n hyväntekeväisyyslahjoituskohdetta

 

 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Nurmeksentie 2

80100 Joensuu

Puh: 010 76 22000  (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/minuutti) 

Sähköposti: pko@sok.fi

Special-CSS