28.11.2018

PK-terveyden terveyspaketit

Voimassa: 28.11.2018 alkaen

Anna epätietoisuudelle kyytiä ja tule tutkimuksiin, otetaan asioista yhdessä selvää!

Terveyspaketit: Kokonaisen terveyspaketti,Jokamiehen terveyspaketti, Kokonaisen 50 + terveyspaketti, Jokamiehen 50 + terveyspaketti.

Terveyspaketit sisältävät 14-22 yhdellä kertaa tehtävää laboratorio-tutkimusta. Yli 50-vuotiaiden paketteihin kuuluu myös sydänfilmi. Tutkimuksilla kartoitat helposti yleistä terveydentilaasi sekä mm. sydän- ja verisuonisairauksien riskitekijöitä. Tulokset kertovat mahdollisista aineenvaihdunnan tai puolustusjärjestelmän häiriöistä, maksan, munuaisten ja kilpirauhasen toiminnasta, anemiasta, kolesteroliarvoista, vitamiinitasoista sekä mahdollisista piilevistä tulehduksista. Sydänfilmillä selvitetään mm. rytmihäiriöitä, korkean pitkäaikaisen verenpaineen aiheuttamia sydänlihas-vaurioita sekä sydänlihaksen hapenpuutetta.

KokoNaisen 50+ terveyspaketilla saat kartoitettua lisäksi myös veren suolatasapainon ja luuston tilan.

JokaMiesten paketit kertovat myös mieshormonitasosta (testosteroni) sekä yli 50-vuotiaiden osalta eturauhasen mahdollisesta sairaudesta tai kihdistä.

Terveyspaketit ovat ostettavissa ilman lääkärin lähetettä. Tutkimusten läpikäymiseksi ja erityisesti poikkeavan löydöksen ilmaantuessa suo-sittelemme varaamaan terveyspaketin jälkeen lääkärin vastaanottoajan, jolloin lääkäri voi kertoa tulosten yksilöllisen merkityksen juuri Sinulle.

Soita, kysy lisää & varaa aikasi p. 010 762 3333, www.pkterveys.fi

PK Terveys • ma klo 8-19, ti-pe klo 8-18 ja la klo 10-15  • Voimatie 2, joensuu

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Muut terveyspalvelut
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut terveyspalvelut toimipaikoista: